Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
jááááááá ezt most vettem észre <#hehe><#lama>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
hát azé maraggyunk annyiba hogy a bb inkább barna mint szõke pláne nelli mell-ett <#hehe>

Kovács legény
Nancs barna

www.czekoart.hu

Kovács legény
ezt most én nem értem<#fejvakaras>

www.czekoart.hu

schrank
nnna rá gondótam mer õ a "szõke és barátságos" <#vigyor5>

schrank
tudjuk ! kettõ is van egyikkel pisilsz a másikkal meg " fogat szoktak mosni" <#hehe>

Kovács legény
nekem miniAtarim van, nincs beépített játék benne

www.czekoart.hu

Kovács legény
ott van még Nancsika is

www.czekoart.hu

OrionHungary
ammugya nekem szerintem nem eredeti atari volt hanem valami gagyi csak a forma meg funkció ugyanez volt

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

schrank
ez amúgy az eredeti atari gép csak õk 77-ben árulták nem 92-ben mint nálunk <#hehe>

OrionHungary
ez volt de olyannal nem találkoztam akinek lett volna külön kártya hozzá
<#hehe>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

schrank
szerintem ami neked lehetett az már nem is kínai volt hanem a józsefvárosi leányvállalat terméke <#hehe>

OrionHungary
nekem az a fajta volt amibe bépített 500 játék volt pong meg bomberman ilyenek, csak a nevére nem emlékszem full kínai

schrank
mondjuk CoReszter-t agy kit nem nehéz felismerni a képeken <#vigyor5> mondjuk ha valaki BB-t se nem ismeri akkor már csak 50% esélye van hogy eltrafálja <#hehe>

OrionHungary
akkor legalább privátba írd meg vagy msn

schrank
nekem má akkor vót pésztésönhamisítványom amikor másnak már pésztésönkettõje is vót <#vigyor5>

OrionHungary
be kell vallanom hogy egyszer láttam valami BF találkozóról képeket és sokat nevettem mikor arcot tudtam párosítani az ismert nevekhez... 15 éves pucuk szoktak szétgyalázni magyar szervereken meg hogy tõle paráztam mikor feljött mondjuk az EA HU szerverre <#vigyor1> azóta tudom hogy nem minden a K/D <#hehe>

Kovács legény
Nem adhatok ki neveket, mert sértené a szeméyliségi jogaikat, elég sokan vannak😊

www.czekoart.hu

OrionHungary
tudni akarom a nevet4! meg hogy melyik kép, gondolom valamelyik überskilles monitorpofa <#mf1>

de igen, csak nem akartam belemenni 😄
Kovács legény
Beszartam a röhögéstõl jópáran.
Õsbéefes köcsögök nemvesznek észre semmit a végefelé???

www.czekoart.hu

fifa, meg ilyen mászkálós szarokhoz és szimulátorokhoz mindenképp...rezeg ha lepatkázol...meg a dual pöcök irányítóval szabályozni tudsz dolgokat amit a bill-en, egéren nem...amilyen erõvel mozgatod annyira reagál...(na ezt lehet nem érted, de nemtom máshogy leírni 😄)
koschwarz
fél óráig egy irányba röhögtem.<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

schrank

schrank
akkor azt állítod hogy ezt a fajta gammát is jobb ilyennel jáccani ? bill - gémpad 1 : 3 <#beka3>

OrionHungary
ez 6-8 rugó volt nem kell kalibrálni bedugod azt megy ha akarod felrakhatod hozzá a gyári szoftvert de nélküle is megy. ha veszel mindenképpen logitech nekem ezek jöttek be többinek nem elég érszékeny az analóg része pl genius

nekem is ez van...tökéletes... assassin creed-et játszom most...gyilkolászok, végre leköt valami game<#vigyor5>
schrank
mennyi egy használható ilyesmi meg milyen telepítési problémái vannak lásd: joy kalibrálás <#vomit>

OrionHungary
én medugtam egy ilyet a pc-be azt ezzel szimulátorozok

OrionHungary
odab@sz <#nyes>

schrank
ez is egy nézõpont de ennyi erõvel azt is lehetne írni hogy bill+egér csak fpsre jó <#whatever>

OrionHungary
most viccen kívül tényleg buksz az öregcsonokra?

OrionHungary
<#worship>

OrionHungary
konzol csak verekedös játék, vagy autóverseny jöhet szóba másra használhatatlan a kontróler.

lehet már láttátok, nekem új volt, beszartam a kommenteken xD
schrank
pedig már jólenne végre látni a legkisebb májfoltot és minden szõrszárat egyesével látni az egy nagy pixel dzsumbuj helyett <#hehe>

Kovács legény
hiba az ön készülékében van

www.czekoart.hu

schrank
leszedtem egy HD rip grannyorgy-t 90 perc 4 giga avi és nem jácca le <#nemtudom>
(mondjuk már az is gyanús volt hogy a sample-t se vitte pedig ki van csippelve de hát a granny fétisizmus nagy úr <#vigyor5> )

schrank
én eszt nem értem de szerintem nem vagyok vele egyedül meg ez olyan több poénja is lehet vicc <#ticking>

Kovács legény
Székely fia hazamegy,látja hogy valaki beszakította az ajtót, az anyja az elõszobában szétmarcangolva. Beljebb megy a házban és meglátja a hugait akik úgyszint szétmarcangolva, lógnak a beleik... Bemegy a szobába ahol meglátja az öccsét aki szétvan tépve a feje az ágyalá gurúlva minden tiszta vér. Beér a szülei szobájába ahol apja ül egy széken egy nagy karmolással az arcán.
-Mi történt apám???
-Ne is kérdezd fiam! Berontott a házba egy medve, széttépte az anyádat, a hugaidat, az öcsédet, engem meg arcon karmolt!
-És fáj apám???
-ÁÁÁÁ... csak ha nevetek.

www.czekoart.hu

schrank
nem bénább mint wasd-vel irányítani jármûvet fps-nél <#mf2> amúgy a sony gémpadja messze a legergonómikusabb (má 13 éves!!!) hiába ezek a japánok amit eccer megcsinának <#worship>

JAG1

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

ezé jáccanak vele cod-ot, úgy csak elég ha felé lõsz máris meghó. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

ehh 😞 a múltkor leültem öcsém ps2-je elé gondoltam jól kipróbázom :S bazz én kiba béna vagyok ahoz a gémpadhoz .. fps irányításhoz szerintem egy nagy baromság egérrel ezerszer finomabban lehet célozni 😞

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
most nézem eszt az ikszboszk reklámot a banner fölött ezen indulnak majd a szokásos konzolosmegszégyenítõ topiklátogatóink is <#vigyor5>

schrank
hmmm ez igazi profi "eeesz tu máuf" <#hehe>

OrionHungary
ne is mond... õt anyukája biztos lepedõn keresztül hozta össze

schrank
obcén = más is lássa ? <#nemtudom>

OrionHungary
nem látom anikót!!!! valami kodek gond van basszer <#rolleyes> pedig megnézném a kis állszent ribit ahhogy nyeli a dákódokit

OrionHungary
jaj hogy oda ne rohanjak...
A fiatal rendõr percekig dermedten bámulta a képernyõt, legrémesebb álmaiban sem gondolta volna, hogy a panaszirodán dolgozó hölgy ilyen obszcén dolgokra hajlandó.