Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Nem tudom, van-e még köztetek olyan õrült, aki még játszik a játékkal, azt mindenesetre talán érdekelheti az én kis saját készítésû tankos frag moviem. Már több fórumon is közzétettem, és sokaknak tetszett. A videóval kapcsolatban még annyit, hogy ha valóban érdekel, akkor mindenféleképpen azt javaslom, hogy töltsd le (csak 160 MB) és ne streamelve nézd meg. A videó ugyanis tartalmaz egy-két elég távoli lövést, és elég nagy felbontásban is készült, éppen azért, hogy ezekbõl lehessen is látni valamit. Streamelve viszont semmit nem látni az egészbõl, mert úgy nagyon fos a minõsége.
Szóval akit érdekel, az innen letöltheti. Jó szórakozást hozzá!<#wink>#wink>
Még valami, ha már a fragmúviknál járunk. Gratulálok MattX-nek az új videójához! Kifejezetten tetszett, le a kalappal! Szerintem megérdemelne egy kicsit nagyobb publicitást, reklámot, mert tényleg nagyon komoly lett. A videó-szerkesztés is minõségi munkára utal (nekem ez nem megy annyira sajnos), meg úgy összességében is igen szórakoztató.<#eljen>#eljen>
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
vártam az én képemet is de nem van köztük<#rinya>#rinya>:)
www.czekoart.hu
(még jó hogy engemet nem találtak meg..,addig viszont vicces:D)
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
(szal eléggé készen-e vagyok,de ez a HSZembõl le is jön sztem...:P)
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
azota a siras kerulget... :-(
ekkora 1 rakas sz..t meg nem lattam eletemben...
a graf szep,ezenkivul 1 halom szemet..
pl.:lovom az urget M-249-cel az egesz hevedert belenyomom es o meg csak pufogtat ram a kis durrogtatojaval....
a sniper fegyverek hatekonysagarol ne is beszeljunk..!
(van vkinek fogalma h a valosagban mekkora serulest tud okozni 1 ilyen lovedek??!!megha nem is letfontossagu szervet er akkor is...!!!
ugyhogy UNINSTALL...
bocsanat ha barkit is megbantottam...!!!
ennek a jateknak semmi koze a harci szimulaciohoz(bar asszem a tervezoi nem is erre szantak) :-((((
Seven-Four-Seven--Heavy
te amúgy alapgémer - falgémer - födémgémer vagy tetõgémer vagyol? :D
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Találtam a neten egy modot, a pont of existence-t. Vélemyényt kérnék, hogy milyen? Leszedjem-e egyáltalán, jó e benn e asingle player rész? Egyszóval aki játszott már vele, annak a véleményét kérném, hogy tetszett e neki vagy sem!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
(aláírás: Van egy csöves a Ferencziek terén, neki van hasonló kalapja.:) Nem is teljesen normális. Ezek szerint öröklõdik.. a csaj még mindig..brrr)
Valahonnan ismerõsek a képen szereplõ személyek 8)
tudom régi, de nagyon jó akkor is. :)

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
www.czekoart.hu

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
meg azért mert szar kávét adnak szinte mindenhol:)
www.czekoart.hu
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
minden szétcsapáson készülnek kellemetlen képek, szal az ilyen fikázó oldalakért annyira nem vagyok oda, dehát a gyõzike/balázs/mónika/gizi/béla sók nézettségi mutatói alapján tudjuk, hogy nagy a lelki szegények száma, akiknek az igényeit ki kell elégíteni :)
(nem vagyok álszent, azért én is elmosolyodok néha egy-egy ilyen gyûjteményen, de a "ne ítélj, hogy ne ítéltess" lebeg mindig a szemem elõtt :))
akik még tolják, remélem sokan, gyertek és nyomuljunk együtt az egyetlen konkveszt szerveren: CLASS
értelmes adminok, magyarokkal harcolni...
csak azért irom mivel naon sokan nem is tudnak a szerver étezéséröl...
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers