Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
mééé a józsefvárosin vette ? <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

áá mégegy agysebész 😄D én amúgy a kínaira tippelnék <#lookaround>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kovács legény
ÁÁÁÁ<#szomoru1>

www.czekoart.hu

schrank

SubZero911
Hátha valakit érdekel :

Eladó 1 db. BF2 "jó" ?? accounttal (+SF ha kell), valamint 1 db. Bf 2142. Ár megbeszélés alapján. (Nem vagyok kukacos) Ajánlatok PÜ-ben, vagy [email protected]. Ja eredetiek....

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

höhö 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kovács legény
na értek mindent😊
<#puszi>

www.czekoart.hu

óó <#worship>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

mesor
Az úgy volt, hogy egyszer réges régen minden felesleges topikba az elsõ 10hsz ez volt: "Voltam zárás elött". Emiatt sok érzékeny lelkületû fórumozó begõzölt és elindult a flém. Ezt megunták a modik és hogy elkerüljék ezeket a konfliktusokat tilos új topicba beírni ezt a bizonyos mondatot. Ha mégis megteszed akkor ajándékot kapsz érte...
Kb ennyi a története. 😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

qtab986
Melyik programok azok amik folyamatosan tudják az adott szerverek pingjét naplózni, grafikonon mutatni?

OrionHungary
vigyázz vonalkód van nálam és nem félek használni <#crazya>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
kihagyhatalan ajánlat

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Kovács legény
már nem😛

www.czekoart.hu

pórba cseresznye a moditopigba <#hehe><#lookaround>

OrionHungary
hova kell ezt beírni hogy ajándékcsomagot nyerjek <#vigyor2>

OrionHungary
itt az ideje hogy beiratkozzak egy angol tanfolyamra <#whatever>

najó, de ha beírom, hogy vótam Székesfehérváron, akkor nem kapok büntipontot... asszem<#vigyor5>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Kovács legény
nemértem ez biztos olyan amolyan belsõ huncutság mint a székesfehérvár😊

www.czekoart.hu

pl.😊 és tudom, hogy ezért többen is kaptak már, csak nemtom miért. 😄

FZoleee Dátum: 2008.03.11. 21:32 Adta: SHADOWEYES7
"Voltam zárás elõtt (De büntipontot nem kérek, igaz úgy is kapok 😄 😛) "

Jól tudod.

Én értem, hogy csipázod a stílust. Sokan játszanak hasonlót, csak azt nem értem, mért pont olyat hallgatsz, ami arról szól, hogy ha bevonszolod a fehér popsidat a gettójukba, megbasznak és lelõnak, csak nem tudom milyen sorrendben.
A punkok, meg a bõrfejûek is ugyanolyan stílusú zenét hallgatnak, pedig nagyon nem ugyanaz a kettõ. Sõt, ha valaki megemlíti nekik felkapják a vizet.
Szerintem, ha küldenél a rajongásod tárgyainak egy fényképet, kiröhögnének, pont úgy ahogy egy cigót egy bõrfejû banda.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Kovács legény
én eztet nem értem mit kérdelölöl<#confused>

www.czekoart.hu

kevés ez ide 😞(
tucc te ennél jobbat is 😄D

émmeg nemértem hogy te mitnem értesz??! <#nemtudom><#lookaround>

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Miért kap büntipontot az aki beíra, hogy voltam zárás után? már tökrégótakíváncsivagyokrája.<#nemtudom> és itt, a mindentudás topikjában biztos van vki aki elmondja.

<#vigyor3>

schrank
" a kovásztól és egyéb sütõipari nyersanyagok helytelen használatából adódó lemezmeghibásodásokért felelõsséget nem vállalunk ..." <#hehe>

teee vényember 😄D

Bogdogege
Boxit kellene megkérdezni mit írt vissza neki 3 hónap elteltével a EA <#hehe><#hehe><#hehe>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

<#wow1>ezek a mai fiatalok...

jahh .. 😄D a sajt szerverükön szopattyák a népet 😄D

Zerénd
Te kodos ratyi te3333333

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Kovács legény
EAnak ir, bemegy és adnak neki másikat

www.czekoart.hu

ezz tzumi 😞 szerintem a bótban szarnak rá .. esetleg ea mogyorószág

glkFox
kidobal pb pedig levan frissitve ilyenkor mitkene csinalni ?
jappy
Nagyon finoman fogalmaztál:-))<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

jobb ma egy sör mint holnap kettő

HTS s3rg1nh00
irány vissza a boltba mer ellopták a cdkeyt,szerintem

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HTS s3rg1nh00
BSZN norBOSS,én sajna ma nem tudtam élõben kívánni,mert megjött a hathúros csodám és az egész délutánt együtt töltöttük...khm...vele<#vigyor4>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

misztikus privi:

Feladó: Bence100
Elküldve: 2008. 03. 11. 19:25
Tárgy: Szia
Szia!
Ezt rakt már ki a fórumra mert én még nem tudom
elõre is köszi

Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni.
kb 3 hete megvettem a Battlefield 2 Delux játékot amiben a Battlefield 2 és a battlefield 2 Special forces játék van...
Eddig tudtam is neten játszani de tegnap mát a special forces-el már nem
Ezt írta :Your CD-key installed with the battlefield 2 Special forces expansion pack is not valid to purchase a real copy of Battlefield 2 Special forces press the button below.
Tegnap még a sima Bf2-vel neten tudtam játszani ma már az se megy!
Ezt írja: Your cd-key is not valid.

nembaj, azé megbocsájtunk<#hehe><#puszi>

joebacsi
höbödö!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

norBOSS
Grat tényleg jó a videó!Én azért 1 kicsit szkeptikus vagyok de ez az én hibám vagy mégse?

OrionHungary
nah szóval terítsük a lapokat... ifjú fiatalságom azzal telt hogy kötözködõs skinhedeket vertünk félholtra cimboráimmal, bõgatyában jártam és "fehérgyûlölõ" "niggerzenét" hallgattam... de ez nem jelenti azt hogy nem szeretem a hazámat és hogy oda lennék ezért a népcsoportért. A családomban mondhatni hagyomány a fajgyûlölet eleget hallotam otthon hogy véleményt tudjak alkotni ezekrõl a dolgokról és tudom hol a helyem. Mai napig együtt zenélek egy "cigány" sráccal aki dolgozik és nem tudok rá rosszat mondani. Tisztában vagyok vele hogy 100-ból 1 ilyen de akkor is létezik. Ammúgy a zenéhez fekáknak és a cinyóknak is van érzékük ez tény... Na mindegy ez van engem így kell elfogadni vagy meg lehet próbálni kikészíteni. Véleményem szerint a legtöbb gond egy 3. népcsoportal van akikrõl eddig nem esett szó de velük kapcsolatban sem szertek általánosítani mert köztük is vannak tisztességesek. Kitartó vagy ha idáig elolvastad megérdemelsz egy kitüntetést <#buck>

Kovács legény
HöBöDö<#pias>

www.czekoart.hu

norBOSS
KÖSZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!! Mindenkinek köszönöm!

OrionHungary
tudok róla, én mint zenét hallgatom engem ez kapcsol ki ez van <#awink>

OrionHungary
3 órát vagyok távol azt mán kibeszéltek a hátammögött <#ejnye1>

bár nem ismizem, de azért höbödö<#pias>

Isten Étesse hátha maj eccer erretojja az képesorcáját nah 😄D

havercsotány
heppi börzdé NorBoss

ahhá 😞 orijon lett a zúj tékhozó fiúng szegíny