172092
  • JagFater
    Mivan, bent ülsz a parlamentbe, hogy ráérsz ilyen képeket berakni? :-)
  • lamase
    neten nem próbáltam, complete collectiont raktam fel mindenféle patch nélkül, mi a megoldás?
  • Zerénd
  • Metalmilitiakid
    velem előfordult neten is :S
  • lamase
    Fordult már elő valakinél hogy LAN játékhoz történő csatlakozáskor amint eléri a 100%ot kilép az egész játékból? Miért van ez?
  • Promi #169325
    Ők még nem unják.Más a neveltetésük, a felfogásuk.
  • Drang
    Nem semmi, hogy milyen bf2 élet van még Ukrajnában!
  • Herold
    Oszolj már.
  • Zerénd
    Fel VIGYÁZZ!!!4négy

Na mi a helyzet rattyanatok veletek? Benézet hozzátok a jóságos bratyótok! :D

Látom megvannak mér a régi kocka társak, s vannak új maflák is!

Pihenj, folytasd tovább!
  • SigS
    Hagyd rá, mekkeni egy fogyatékos...
    7-en is símán megy
  • dezsolti78
    Hi!
    Köszi a gyors választ, de ezt már én is próbáltam sajnos eredménytelenül.

McKenny: A vista eredeti.
  • nandorb
    a telepitott run as administrator inditod el,szal mikor lepezt berakod es az az ablakocska felugrik abbbol kilepsz es a setupt megkeressed a dvd-n majd jobb klikk futatas rendszergazdakent.
  • McKenny
    tört vistára csak tört játék megy fel
  • dezsolti78
    Helló emberek!
    Azt szeretném kérdezni srácok, hogy a bf2-t miképpen lehet vistára telepíteni?
    Egyszerűen kilép a telepítő már az elején. A játék eredeti.( a tört játék anno simán felment vistára)
    A segítségeteket előre is köszönöm.
  • nandorb
  • McKenny
    TÉK
  • Yan
    , kétszer? minek
    vagy már fórumba is csalsz a több pontért?
  • schrank
  • McKenny
    magold be a szótárat
  • McKenny
    magold be a szótárat
  • nandorb
    csak szoftwart.A tesom hasznal aszem ugy hivjak hogy:Tell Me More van nemetre is meg angolra is.
  • JagFater
    Tudtok valami jó, ingyenes angol oktató oldalt?
    Srekk, nem kell a kommentárod. :-)
  • nandorb
    Ja de nemtom,jatszottam cod2-est egy ideig fasza A4-es egerrel akkor ramojott az hogy idegesit a clickek,majd vettem masik A4-est,es tavaly elott aszem 40-eurot adtam a Logitech G3-asra amivel kaptam vmi. egerpadot laser-egerekhez.Na akkor vmeilyest jobban jatszottam,de igaz utana rajottem ha dolgozzok akkor a lassu sebbeseggel is durwan szakitok.1vmit nem ertem X-fire-el kezdtem el felvenni ma a cucot heli TV-zest es a raketa iranyithatatlan,szal lehetettlen vkit eltalalni.Vmi megoldas nincs ra? 100FPS-t allitottam be felvetelezesre.
  • McKenny
    én 2 évig játszotam ugyan azzal a 800 ftos genius egérrel... csak azért váltottam mert 2v2 be nem volt elég ez a dpi. de am jetbe tökmind1
  • schrank
    ne is folytasd, jjja és sejtjük mitől rücskös
  • endrodiz
    Tök mindegy mivel tolod Nándi!
    Nem az a lényeg, hogy hány Dpi-vel lövöd a helit a Jet-ből, hanem, hogy mennyit gyakoroltál. Nem leszel jobb egy jobb egérrel, vagy jobb beállítással, amíg noob vagy a Jethez.
    Akkor leszel jobb, ha repülsz, repülsz....lezuhansz, felszállsz, lelőnek felszálsz ... repülsz. És majd egy idő után tőled is megkérdezik: milyen joy-al repülsz?
  • JagFater
    Azt hittem ez a topik már zárva. :-)
  • nandorb
    Lattam 2k din-ert A4 X7 750-es egeret,de szt. nem er fel egy logitech g3-assal... +1eves garit adnak nem 3evet.
  • Metalmilitiakid
    ha rázkódik nagy érzékenységnél akkor könnyen lehet hogy nem stabil a kezed, amikor egyenesen kellene az egeret tartani
  • McKenny
    3ezres egér + rücskös asztal ftw!(nekem ezek vannak)
  • nandorb
    G3-asom van...Winner 2-es mousepaddal.Nem csucs model.ja es 5sebbesege van... nem mintha big deal vona csak az erdekel hogy miert razkodik annyira mikor lovom jet-el a helit sehogyse betalaljak annak a helinek,Max. nekimegyek.
  • HTS s3rg1nh00
    én 400 dpi-vel tolom meg alap sensyvel,mert mx500-zal ezt szoktam meg,hiába van már g5,akkor én most láma vagyok?
  • nandorb
    Bala aze aljal mar le vazze.
  • mCkennny02
  • McKenny
    nézz visza kb 1 évnyi hsz-t, már kilett ez beszélve.
  • nandorb
    infre nem szoktam menni az jo ugy alabol:D de normalis az a max. sensitivity?
  • McKenny
    helibe tegyél mindent maxra. még úgyse elég érzékeny... jet ugyan az.
    infbe meg ahogy neked jó..én nekem érzékenység ugyan az csak játékban van levéve. igy csuklóból 1x fordul körbe a emberem utána egéremelés és viszarakom kindulóba
  • n003
    nekem csak 2000dpi-s egerem van de aknakeresőben visszaállítom 1200-ra mert az adja jól :) .. óhmájgád
  • nandorb
    Jatszol egyaltalan mostanaban BF2-vel? Tudom en is hogy nem fog menni csak kiprobalasra azert miert ne?A haver aszem ugyanazzal az egerrel amivel en jatszok o 6-os erzekenyseg en meg 16-ossal szoktam menni.Habar vmeik. jatek olyan bena az erzekenyseg beallitasban hogy az szar.
  • Metalmilitiakid
    na akkor leírom úgy hogy értsd
    1.neki az egere 3200 dpi és maxon van a játékban az érzékenység, szóval esélyed sincs olyan beállítani mint az övé
    2.attól hogy neki olyan sztem neked attól nem fog jobban menni
    3.mindenkinek más beállítás a jó