Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van a battlefield 2 be ejtõernyõ? ha van akkor melyik gombal lehet aktiválni?

Elöre kösz
uHs Gerzson
csokitó 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Énvagyokazapád
omg, annál valósághûbb játékot is rég láttam -.-
jó a sniper a 2x2méteres mapokon...

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank

jappy
havercsotány ujratelepitette a gépét és nem tud fellépni ts-re. elfelejtette a jelszavát vagy nem tom. tudnál helpezni majd?

jobb ma egy sör mint holnap kettő

mNzJean
Gyere Cod4-ezni , a bf má nem trendi<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

hídépítõs jó😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

havercsotány
ja egyet értek a bf2 megunhatatlan De ha nem baszna ki olyankor a gém az asztalra amikor épp ellopom az ellenség j 10 ét akkor még kirájnyosabb lenne<#gun>

tonyr
ááá nem is unom még én sem, pedig pár ora és ***-os leszek, tehát pár orát azért én is toltam 😊
amugy max évvégefele ha jön a bf3, akkor fogom félretenni, NEM eladni mivel ez eddig a legjobb online game amivel toltam, ill amivel ennyit toltam...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

HTS s3rg1nh00
ezzel<#vigyor5>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

schrank
nem tudom hogy tudjátok megunni a bf2-t ?
7 kaszt
15 map 3 nagyságban
10 féle jármû 3 féle csapatonként
4 faj (fehér, néger, kínai, arab)
változatos környezet az arab riviéráktól egészen a kínai fekete erdõkig
60 fajta kézi fegyver a svéd zsepkézstõl a legmodernebb kínai gépkarabély hamisítványig
ez pontosan 7*15*3*10*3*4*60= 2.268.000 kombináció aki aszt állícsa hogy ezek közül mindet kipróbálta az hazudik és akkor még a magas fokú elsajátításáról mint ahogyan jómagam is tettem nem is beszélek ez a játék :
M E G U N H A T A T L A N[/brutálnagy] <#nezze>

van valami biztonsági másolatos játék amivel mostanában játszotok?

uncsiság van<#rinya>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

schrank

<#mf1>

lécci ezt privátban beszéjjétek meg a LegénynyEl!<#mf2><#hehe>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

addig jó, míg nem tudjuk<#hehe>

schrank
most néztem végig "uranus" "hetero city" <#taps>

marha 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kovács legény
egyszerûen elképzelésem sem van, hogy honna a csából szeded ezt a sok szart<#conf><#nyes>

www.czekoart.hu

schrank
Kovács legény
csak azé hogy érdemes e letölteni;P

www.czekoart.hu

schrank
hááát most errõl nem beszélnék majd este 11 után <#vigyor5>

Kovács legény
szép prt scr, milyen a játék?

www.czekoart.hu

schrank
õõõõ ez kérlekszépen a street fighter ll-nek egy "speciális" változata <#vigyor5>

miaszar ez? 😮 walami kóreai wow-buzulás?? leveláppnál megnõ a faszod mérete? ... ehhh 😞(

uHs Gerzson
😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

schrank
pontosítsunk: olyan gém nincs amit nem próbált csak olyan amit próbált de nem vall be <#hehe>

és nesze: Erzsi ezt is tujja 😄D van ojjan gém amit nem próbáztál?

uHs Gerzson
Lehet

0Fritz0
Tehát nem lehet... <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

wazze: "... minden van, amit csak elképzelsz" 😄 csak írjá hozzá szkriptakármit! 😄D

0Fritz0
Zúmólni lehet?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Szathy
nagyon sok játékmód van, mivel aki szervert csinál, írhat saját szkripteket a multihoz: játékmódok, felszerelés, pályamódosítás, stb, stb...
bandaháborúktól kezdve versenyeken és stuntmapokon át a szerintem legjobb RPG-szkriptekig minden van, amit csak elképzelsz

Kovács legény
És menyire kell hozzá izomos vas?

És mijafaszt kell csinálni multiban? csak rodeozol? szopatod a qvákat és megagyalsz bárkit?

www.czekoart.hu

Szathy
az új kliens már az 500 fõs szervereket is lehetõvé teszi...😄

havercsotány
a gta multi ugyan olyan baszott nagy területen zajlik mint a singliben? mindenki biciklivel meg tankal nyomul?😊

OrionHungary
jelen pillanatban 3800an küldik

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
csak ajánlani tudom

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Kovács legény
hmmm ,lehet kipróbázom, GTA-t nem játszottam multiban sosemnem

www.czekoart.hu

OrionHungary
na ezt nevezem én multiplayernak 200 fõs szerver

Énvagyokazapád
b34 😄SDADSAasddsa

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Zerénd
Jól tette! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Kovács legény
Tegnap este a barátnõmmel üldögéltünk a nappaliban. Azt mondtam neki:
- Nem akarok vegetatív állapotban élni, amikor valamilyen géptõl meg palackból csordogáló folyadéktól függ az életem. Ha ilyenre kerül a sor, húzd ki a dugót.
Felállt, kihúzta a tévét, és kidobta a sörömet.

www.czekoart.hu

Kovács legény
jónagyfos...

www.czekoart.hu

atomboy
Dejo neked, en 70%-nal toroltem a jatekot. Meg zuhanorepulessel se tudtam utolerni a Cesnaval egy utasszallitot...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

wardogzombie
dícséretes dolog

schrank
black-ot még én is ismerem pedig már jó pár éve nem vagyok ps2-es-es <#nezze> hát még a többiek <#ravasz1>

wardogzombie
na ezt nem mert ezt még a konzolosok se nagyon ismerikpedig nagyon durva

Kovács legény
<#action>

www.czekoart.hu

schrank
1999. nov. 17-i heti-hetes <#unalmas><#mf2>