Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Nem megy a Böfö 2 :/ indítom fekete képernyõ és kiírja hogy Dx9c-t telepítsek, Dx 10 van fent:S Most akkor mi lesz?Valami magoldást tud valaki?
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
<#nemtudom>#nemtudom><#levele>#levele>
Szégyen
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Pár napja még játszottam a játékkal semmibaj nem volt
Most viszont elindítom és pár másodpercig feket képernyõ és kilép asztalra.. mi lehet a bibi ?
Próbáltam VGA-t cserélni
Catalistot
és újraraktam a játékot is
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
jobb ma egy sör mint holnap kettő
nem lattod mire nyomta a valasz gombot?
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
HBD Running!!!😊))
http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsvcfaq.php
telepítsd fel utána egy pb setup szt jó lesz remélhetõleg.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Esetleg egy XP SP3-as kompatibilitási mód is segíthet.
PnkbstrB.exe.
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
pedal to the metal...
AIX töltsd le a modot és próbáld ki azzal a mappackot...
pedal to the metal...
elvileg írsz egy rem-et a három sor elé, ahol pedig ezt látod: aiSettings.setMaxNBots 32 onnan a négy egymást követõ sor elõl törlöd a rem-et és mented a fájlt. elvileg
pedal to the metal...
Ez mitõl lehet?Vagy kell még valami ehhez a MAP csomaghoz?
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
aiSettings.setMaxNBots 64
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 1
aiSettings.setBotSkill 0.4
Mit kell itt átirni hogy 16 bot ellen 32 legyen???Segitsetek lécci mert nem értem.thx
értelemszerûen a BF2 mappáig lehet más elérési út is, mindenkinél egyéni, én nem változtattam rajta...
pedal to the metal...
Úgy sikerült, hogy : Elõször elindítottam a játékot, utána lenyomtam a Ctr + Alt+ Del billentyûkombinációt, a feladatkezelõben a folyamatoknál kikerestem a pb-re vonatkozó futó alkalmazásokat, jobb klikk és tulajdonságok, és a kompatibilitás fülnél ott van h jogosultsági szint és ott bepipáltam a " Futtatás rendszergazdaként " fülecskét és nekem mûködik így a játék.