Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
anno fal mögé is mindenki bemehetett, de érdekes módon aki nem volt kretén az inkább kihagyta :)
elhiszem, hogy valakinek nagy örömet okoz pár perc alatt félmilla pontot (elvégre mindenki veri valamire, aki nem az hazudik :D), de ha büszkén közhírré teszi ezt, akkor számoljon azzal, hogy nembiztos, hogy mindenki a szívébe zárja emiatt :)
amúgy nehogy már ilyen fasságok miatt legyenek ilyen hülye összekülönbözések, tényleg hiányzik már egy új közös ellenség :(
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
nem kell rendes köcsögös logó? eltakarja a csótit.<#nemtudom>#nemtudom>
nade ö dolga, csak kicsit zavart...
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
de végülis jobb "tippelgetni",meg egybõl lecsalózni a másikat,minthogy utánanéznétek a dolognak...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
<#pias>#pias>大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
mindegy, 500 mega, az meglesz 1 óra alatt 1 megás nettel. és akk már menni fog, ha simán elkezdem telepíteni az 1.41-et? vagy akkor még reinstall bf2, mod törlése, feltenni az 1.41et utána megint fel?
statpadot igazából csak tippeltem, nagyon nem érdekelt hogy mirõl van szó, csak azt láttam, hogy egy "úgy kezdõdött, hogy visszaütött" szituáció van, annak meg valami hasonló hülyeség szokott lenni az alapja :)
de ha olyan nagyon akarod, estére majd a tanács (én) ítéletet hoz, addig verjél be pár pofa sört, mindenkinek jobb lesz :P
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
nem egy flémkeltõ vérpistikét kell visszaküldeni a stratmezõre...mégiscsak 1000éve itt együtt fórumozó emberek vagytok<#shakehead>#shakehead>
www.czekoart.hu
az egy dolog hogy bassza meg a másik de el lehet küldeni a picsába a másikat normálisabban is:(
www.czekoart.hu
Ezt utálom mikor ugy ugatok le, hogy semmi valóságalapja!!Azt hogy lecsalóztak kurvára nem tudom feldolgozni!!
Mivel JAG már régebbi arc itt és sok mindenki komálja(én is komáltam) ezért inkább én tiplizek innen. Bocs mindenkitõl. Tõled is JAG.
U.i.: szopjatok le:-))
jobb ma egy sör mint holnap kettõ
ha a másik véleménye nem tetszik, attól még nem kéne vérpistikésen reagálni, hogy finom legyek és nõies
ez a topik teljesen szabadjára van engedve, mert így szeressük, de azért mindennek van határa...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Szerk.:
Írhatsz amit akarsz, leszarlak, nem olvasom többet ezt a topikot...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
jobb ma egy sör mint holnap kettõ

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.