172102
  • DlESEL
    Ha patching faild-et ír, amikor telepíteném a sf-t, hogy tudom megoldani hogy ne patchelje az 1.1-el?
  • Zerénd
    És persze szijjon le! :DDD
  • jappy
    ez a vadembör hogy kerül ide?? csak nem te vagy az is??
  • havercsotány
    be copkáztad
  • jappy
    :-) 1-0
  • Vadembör
    Na húzz a csába te buzi álreg fasz!
  • Zerénd
    Tudod első látásra olyan héber forma a betűtípus. Így kabe és persze b3444 :DDD
  • Kovács legény
    dzsótata ért hozzá asszonnya
  • JAG1
    <?php
    iclude 'valami.php'
    ?>

Höhh, én meg ennyit...
    Sok ilyet néztem már, de nekem ezek magasak. Nincs kedvem az egészet megtanulni egyetlen kiba egyszerű oldal miatt...

• Maszturbátor
    Mire vágsz fel talán a törölt statodra
  • OrionHungary
    <?php
    ennyit tudok segíteni
    ?>
    itt laknak az okosok PHP ügyben
  • JAG1
    Geciek, nekem segítsetek php-ben vázzze...
  • jappy
    csak nem megsértettem azt a kibaszott értelmiségi burádat?? Te köcsög.
  • Kovács legény
    biztos nem 1000éves
  • Maszturbátor
    De primitív vagy te szerencsétlen .
  • jappy
    ki a büdös szart érdekel hány éves bazdmeg??? én most látom először...
  • Maszturbátor
    1000 éves videó
  • jappy
    a kis gecik beszopták......
  • Herold
    Nekem is szokta csinálni.
  • JAG1
    Na, akkor vele is csak a létszám van ki...
  • SigS
    ...de nem segít b34
  • SigS
    Boxer ért
  • JAG1
    Van itt valaki, aki ért a php-hez?
    Faszom, hogy sehol nem segít senki...
  • SigS
  • Running
  • uHs Gerzson
    Egy barát szívtépő története az eutanáziáról

Tegnap este a feleségem és én a nappaliban üldögéltünk, és az élet komoly dolgairól beszélgettünk, többek közt a halálról is…
    Azt mondtam neki: „Soha ne engedd meg, hogy vegetatív állapotban éljek, gépektől és üvegekben lévő folyadékoktól való függésben!
    Ha ilyen állapotban látsz, húzd ki az engem életben tartó berendezéseket, mert akkor inkább szeretnék meghalni!”

És akkor Ő felállt olyan arccal, ami mély csodálatot tükrözött… és a dög kihúzta a televíziót, a számítógépet, a playstation-t a konnektorból, a net kábelét a routerből, kikapcsolta az i-podot és a mobilt…
    ...és elvette a sörömet!!!

A kurva anyját ......majdnem meghaltam !!!
  • Sheltem
    Csak hogy játékról is essen szó:
    Én érzem csak azt, hogy az F2000 imba fegyver? :) Akármikor játszok karkandon Assault Classt iszonyat darálást szoktam rendezni ezzel a cuccal, pedig nem vagyok egy nagy pro. Gondolom mikor kijött a kiegészítő ennek a fegyvernek az unlockolása is csábította az alap bf playereket, hogy megvegyék a kiegészítőt? (Ugyanis nekem akkor jelent meg ez az unlock miután először játszottam a special forces-al)
  • Sheltem
    Eredeti BF2 deluxe + 1.41 es patch. Ugyanez volt amíg csak az alapjáték volt meg. Tavaly még nem volt ilyen problémám csak idén. Mind1 nem kritikus mert amikor elkapok egy szervert akkor úgyis azon vagyok órákig. Csak ugye 1gb rammal a töltési idő sem kevés és bosszantó, mikor már játszanál és kibasz. Sebaj majd megoldódik.
  • Solid Snake
    Na akko ez kell nektek : Futasd, telepítsd aztán innen a friss játékbosszantó punkibusi letöltése :Telepelget aztán ha mégse akkó bosszankodik
  • nandorb
    en mostanaban nem jaccotam de viszont az alap jatekkal nyomom semmi paths stb. es sose volt ien problemam ez valami uj? mert en a haverral wirrelesen akarom nyomni:D
  • Sheltem
    Nem az a problémám. Konnektolás után vág ki rögtön ezzel a hibaüzenettel. Van ilyen pbcheck.exe m az végigfut elindítgatja a PKBUSTERB.exe t vagy mi a szart és van amikor jó. Időnként viszont ez a "Pb handshaking failed" vagy mi a szar a hibeüzenet és rögtön connect után disconnectál. Gondolom másnál is előfordul.
  • OrionHungary
    pb nálam fekete ló sose csaltam még online játékban de kib. sokszor kivágott már a pb...
  • OrionHungary
    én jártam már záróra után metróban meg földalatti alagútjában is és nem volt semmiféle néma riasztó
  • Sheltem
    Xfire nekem szépen megoldotta a problémámat, kurvajó ez a kereső...

Már csak a "pb handshaking failed" problémám oldódna meg. Legfrissebb pb van fenn mégis mindig előjön. Erre is van megoldás, hogy többé ne lássam?

Előre is köszi
  • OrionHungary
    nem kéne ilyenkor iskolába lenni
  • OrionHungary
    tudnék még okosakat mondani csak most nem jut eszembe
  • atomboy
    Buntilistan talaltam.
    Mire jo a bizonyos kapu?
  • DlESEL
    még mindig nem jó :( újratelepítettem megint bf2-t meg sf-et, megint invalid cdkey :(hétfőn még tudtam játszani, azóta szar :(
  • Solid Snake
    Tanits mester iszom szavaid
  • OrionHungary
    igazi pro aláírásba beírja hogy milyen konfigot birtokol hogy irigyelje a sok csóró mert ő mégis mekkora ász