Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#rolleyes>mindenki látta a nagyiporeszes képeidet<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Zerénd
Meg szerintem randa is. :D

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

schrank
...sszátok meg tuttátok hogy a fórum fõoldalon van egy olyan menüpont hogy legfrissebb galériák és ott pont fent van a két ma feltöltött képem <#guluszem1> pedig majdnem feltöltöttem az esztergályosat <#ijedt>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
lehet csak kibasznak érte <#hehe>

OrionHungary
szerintem nem lehet

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Énvagyokazapád
igen nem gyuri igen nem

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

tonyr
tudja vki h lehet szines nevet bf2-ben ?
valahogyan |cyphe, |cyphe1001, |c, |c1001 valamelyik felhasználásával ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

OrionHungary
honda fordszám hátlap?!

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

DummyBoy
Tuti van benne valami csít ... az elõbb fél pillanatra vallásos gondolkodású lettem és rosszirányba pörgött a nyúl!!!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

schrank
mingyá mekkérdeszem a doktorurat csak átment a szomszéd kórterembe <#zavart2><#hehe>

mNzJean
Ez nagyon jó , hol lehet errõl bõvebben olvasni , tök érdekes.<#fejvakaras>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

jáájjj sx4 :S nem akarlak elkeseríteni de nagyonnagy bajj van vele :(( meg az új csoda plass vagy miarákkal is!! sohadesoha ne vegyetek ojjat ... frontális ütközésnél kiaszakad a pótkerék és letarolja a komplett családot :(((( eggyébként ennyit a megbízható ncap töréstesztrendzserrõl méghogy a valóságot írják le az eredményeikben!!!? :((

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

asztjólteszed. :D

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

schrank
most mit csináljak a ledaráltfelsõtestû esztergályos csak nem teszem be ide <#vigyor5>

régi<#szomoru2>

schrank

Melyik irányba forog a táncosnõ?

Az óramutató irányával megegyezõ irányba, vagy azzal ellentétesen?

Amennyiben a táncosnõt az óramutatóval megegyezõ irányban látod forogni, ez azt jelenti, hogy az agyad jobb féltekéjét használod többet.

A jobb agyfélteke funkciói közé a megérzés, a képzelõ erõ, a gyakorlati tudás, a vallásos gondokozás, a tág perspektívákban történõ vizsgálódás tartozik.

Ellenkezõ esetben, ha a táncosnõt az óramutató irányával ellentétes irányban látod forogni, akkor a bal féltekéjét használod többet az agyadnak.

Funkciói közé a elméleti tudás, logika, részletek megfigyelése, az alapos megértés, rendszeresség, meggyõzõdés, a stratégiai gondolkodás tartoznak.

Próbáld ki, ha nagyon koncentrálsz, meg tudod fordítani a táncosnõ forgását.
A nõknek is van joguk programozni. Vegyunk nekik mosogepet! <#miaz>

schrank
persze, meg már az egyik lába is kinõtt mi ? <#hehe>

Bogdogege
Belülrõl kifelé <#hehe>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

tonyr
wedlik a drágaszág

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

schrank

ez az igazán jó szeksz.<#hehe>

Yan
anyakonda lenyelte az ali gátõrt :)

&#165; xfire: kistekila

schrank
még ha az is lenne honnét kezdõdik az egyik és hol végzõdik a másik <#fejvakaras>

belõled kiindulva, biztos kígyó krokodil analsex

HTS s3rg1nh00
tevaty

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

schrank
talájjátokki hogy ez mi (ne is próbájjatok csalni mer kitürûtem a linkjét <#mf2>)

schrank

havercsotány
keressük meg a két kép közötti külömbséget ?<#hehe>

schrank
b+<#vigyor5>

schrank

schrank
esküszöm hgy a kicsit akartam <#rinya>

schrank
és eszt pont te mondod aki egy 1,6-os 100LE-sel menõzik mer ha még vti lenne <#miaz>

HTS s3rg1nh00
höbödö beléd:)
fater nemrég 1,5ös SX4et vett,kollégája meg 1,4-es H Astrát...átült a szuzukiba,elkezdte neki taposni és komolyan megijedt,mert az autó el is indult,nem csak a motor bõgött<#nevetes1>
(na mondjuk azt még tegyük hozzá,kipróbáltunk egy Fordfiesztát...15nél ordítani kellett az anyósülésrõl faternak h.értse mit mondok...visszavittük a "teszt"vezetésrõl,SX4ben 140nél suttogva még simán hallottuk egymást...<#miaz>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

DummyBoy
Félreértések elkerülése érdekében ...

Semmi bajom a táliával meg a szvifttel ... vagy a logennel ... nagyon jó ár/érték arányú, saját kategóriájukon belül jó kocsik ...

Azzal van bajom aki asziszi benne hogy végre ez már nem trabi, én vagyok az utak kiráJa, nájtáder meg bekaphassa ...

schrank
de hogy nem mire másra 5 év alatt egyszer sem hagyta cserbe <#vigyor5>

Zerénd
Ha leszopsz megtudod. :DD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Herold
Buzi-e vagy?

Bogdogege
Hi hi hi

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Zerénd
Nincs mit, és kabe. :P :)

Zerénd
Mond hogy nem táliára! :DD

Zerénd
Nyáron mentem gyõrbe. 8-asnál elõre kellett engednem egy kamiont. Baszki Noszlopig kísértem, mert egyszerûen nem lehetett megelõzni. Mögöttem meg egy omegás. Gondolom ö is ment volna. Kamionosnak nem volt annyi esze, hogy elengedjen bennünk. Noszlop belterületén kellett leelõznünk. Kiértünk Noszlopról, hát nem kilométer hosszú qra belátható egyenes! :DDDD
Nem ismertem addig azt az utat na. :(

Bogdogege
Köszi srácok <#wave>

schrank
táliás kollégámnak most fog lejárni az 5 éves futamidejû kedvezõ kamatozásúja és lecseréli újjabra (32000km) <#hehe>

DummyBoy
Ismerõs ... nekem is kicsi autóm van, de 1,6-os benzines, elég dinamikusan hajtható ...

De mikor a 44-esen elõznék kamiont (Aki nem ismerné, van a 70km-es szekaszon 3 db belátható egyenes ami hoszabb mint 1 km ... ), 2 óra autópályázás után, erre a "büszketáliás" vagy "büszkebuzukis" kivág elém és nyomja neki, de úgy hogy elõzés közben fékeznem kell ... na akkor párom nem szeret mellettem ülni ...

Múltkor a buzi ráadásul nekiállt még a végén villogni nekem ... kicsit felidegelt, vissza egyet és fényszóróvillogtatva toltam le az útról a qrva+/%/+!/%-t! És nem tetszik neki ...

2 probléma van a magyar közlekedési morállal:

1: nincs elég türelme az embereknek
2: nem szabad elütni a biciklisnagymamát és letolni a picsába a büszketáliást :(

Zerénd
Hiába a szép drága gyors kocsi, ha nem tudják a maflák uralni az erõt! :DDDDDD

Schrank most befog linkelni egy sztárvorszos képet. :)

Zerénd
Na ezaz!
Magyar oldalon néztem ezt, lehetett kommentálni is. Valakik aszongyák, ez nem swift gti, valakik meg azt, símán lehet. Szerintem is egy régi "kocka" széttuningolt gti. De azzal is egyet lehetne érteni, aki az f40-et vezette, az csak akkor ült elösször feráriba, azért FÉKEZETT bele minden kanyarba, míg a szuzukis határon autózott. Aztán elkezdtek számolgatni, hogy hány lóerõ jut az f40 telje tömegére, és mennyi a szuzukira. Nem síma gti az tuti. Megbiznyákolt, így akár lehet a tömeg lóerõ egál is. Láttam én már 350 pacis két ütemû wartburgot.

schrank
kizártnak tartom hogy a ferrari csak ennyit tud ez akkor lenne hiteles ha egy versenypilóta menne mind a két kocsival <#nezze>

schrank

joebacsi
Nordschleife amirõl te beszélsz (jellegzetesen össze van firkálva az aszfalt :))

(mellesleg ez az egyik legkirályságosabb befejezõvideó, amit adtak játéknak, bár lehet hogy azért, mert erõteljes vérizzadás elõzte meg :))

f1-et csak egy kis részén szoktak rendezni

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"