Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
a szikár öreglány jöhet de a fiatalasszonynak még legalább 15-20 évig kell füstszûrõ nélkülivel dohányoznia hogy az én anti-photoshop szépségideálomnak megfeleljen <#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

hali
Antik 7 en jatszok es nincs meg egy mapom
elovastam a faqt ott van egy link www.bfstats.info
Megkerestem az Antik 7et es most www.bf2.sk nem jon be.
http://www.bfstats.info/index.php itt meg csak a statokat latom custom mapot nem talaok.
Valaki tudja honnan kene leszedni?

May the force serve you well!

joebacsi
látom a szekrény2 pozícióra pályázol 😊
(ez az izé már megpurcant amúgy már, nem?)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Énvagyokazapád

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Énvagyokazapád
lol

transport tycoon, ez alap :l

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi

Promi
Viszlat<#vigyor1>
kBagyula
Szevasztok koczkákok! <#integet2> Rég jártam erre, hiányoztatok is... egy kicsit.

Link

<#taps><#taps><#hehe>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

koschwarz
space invaders <#miaz>

<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Kovács legény
mivolt a neve annak a játéknak (kb10éve) amit hálóba lehetett nyomni, ûrhajókkal lehetett lõni egymást. Grafikája nulla volt de picsa szórakoztató. Ha kilõttek kiirta felül hogy xy volt. Mást nem tudok róla mondani mert ennyi volt a játék😄

www.czekoart.hu

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

schrank
végül is a reggeli merevedést reggel kell kihasználni <#hehe>

meg az öregasszonyokat is mi ?<#mf2>
(nem kíméllek)<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

schrank
ezt még ma is szívesen tólnám <#nezze>
"meg az öregasszonyokat is mi ?" hsz-ek kérem kíméljenek köszi <#mf1>

uHs Gerzson
Hááát, régen volt 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

transport... de a többi stimm 😊

uHs Gerzson
Railroad Tycoon Deluxe <#eljen>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

wardogzombie
ezt honnan szedted össze?

wardogzombie
terep2? jézusatyauristen<#csodalk><#taps>

Énvagyokazapád

Énvagyokazapád
stunt <#eljen>

OrionHungary
nálam ezek voltak a favoritok

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

0Fritz0
Kipróbáltam a humoros topicba linkelt Apokaliptikus végzetgenerátort és ímhol a szörnyû vég egy borzalmas részlete amolyan KK kompatibilisen:

„…Illetve olyan jelek mutatkoztak, amelyek egyértelmûvé tették, hogy az egyetlen úr az Análvibrátor - aztán volt fogcsikorgatás és sírás. Hirtelen csöndbe borult az egész világ és ekkor sötétséget láttam, amiben csak egyvalami világított: a Klegény - és ekkor elpusztultak az emberek egyharmada és a jószágok kétharmada, ekkor hallottam amint egy mennydörgõ hang azt mondja: "így jár mindenki aki a Klegény oldalára áll" - teljes egészében, a maga ocsmány pompájában. Láttam, és akkor hirtelen megnyíltak a Pokol hasadékai melybõl áradt a Bala - de csak egy része - vérbe borultak a tengerek és óceánok, megdöglöttek mind a tengeri lények, és a víz felszínén úszott egy Schrank, pedig ez nagyon ocsmány látvány volt. Ezekben az utolsó elõtti idõkben bebújtak az emberek a barlangok mélyére, ahova a Running vezette õket, pedig jóelõre lett figyelmeztetve mindenki! Ekkor megmutatták nekem a titkot amirõl nem beszélhetek, de olyan mint egy Zolly - ezt különösen sajnáltam - hirtelen csend támadt és a pusztaságban csak visszhangzott a Joebácsi és a hihetetlen borzalmaknak ez még csak a kezdete volt!...”

<#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Bogdogege
Az a helyzet ,hogy én már nem serdülök úgyhogy <#shakehead>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

0Fritz0
flashback 😊

Ma este kocka nosztalgia party-t tartunk? 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ez volt az egyik tippem:
<#hehe>

Szathy
akinek van HotDogon illetõsége, az nézzen rá erre a profilra és erre a fotóalbumra legyen szíves!

megez. 😄

ez volt az egyik kedvenc játékom, de nemrég újra kipróbáltam éshát... szal nem volt olyan jó mint annak idején. ekkor döntöttem el, hogy a régi játékokat nem próbálom ki újra. szertnék rá úgy emlékezni mint egy kalssz játékra. 😄

jaajaa 😄 letöltöttem me kífáncsi vagyok rá megen 😊 bár egy kicsit szebb grafikára emlékeztem meg a "zene" ami benne van az katasztrófa mai szemmel/füllel 😉)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

0Fritz0
Ez mekkora játék volt. 😊
Minigun powa. <#hehe>

bingó margit?
(nem erre gondoltam:S) 😊

bingó 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Cyndicate wars?
2tippem is lenne, csak egyiknek sem jut eszembe a neve. :S

wárjug meg Erzsit 😉

szabadagazda

nahh akkor monyátok meg ez a kép miljen játékból lett lopódva!!? 😄D

haha... aticatalyst jön be...<#hehe>

köszi nagy segg ícség vótá 😄 végigpróbáltam az összes bill-t de nem adta ki 😞
inkább megkereste az asci vagy miljen kódját 😄

& ez a jel melyik billentyûé? 😄

HTS s3rg1nh00
altgr+Q

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

seggíccség!!! dospromptba kéne beírnom a fordított per jelet hogl a rákba találom?? 😮

schrank
asse tudod mi az a szopcpol lámi <#mf1>
te a "cigánykölcsöny szocpolitikára"-ról beszész b+ <#taps>

Te mióta adózol a szocpol után?<#mf2>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

<#nyes><#pias>

schrank
inkább az egységes adórencerük mint a sörük <#vigyor5>

schrank

Zerénd
Nem tudom. lehet. Fincsi a sörük Nem kéne megint letámadni öket? 😄

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,