Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pontokat?<#nemtudom><#vigyor>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

atomboy
A legelso megvolt mar nalam is, mustarszitin lottem ki. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

schrank
neked elengedem az ÁFA-t <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
ne légy konzervatív engedd szabadjára a benned rejlõ ....-t <#hehe>

Zerénd
De persze nálad mi?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Mé? Te úgy szeressed? Én maradok ódivatúan a puncik mellett, persze kifejezetten azt sem véresen.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

b34<#zavart2>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

schrank
csak természetben lehet fizetni <#vigyor5>

Énvagyokazapád
:?_F😄A?f.das-fadads

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

schrank
mondjuk egy frissen metélt lõcsös szaxizása után neked is véres lenne ... <#nezze> ... mondjuk neki is csak neki mása <#vigyor5>

Zerénd
Hujujujj! Látnád az ajvives( zsiwiw) fórumokat! Tele van buuuuzikkal. Egyik nap a zsidrá.... akarom mondani a izralita felekezetûeket, másik nap a buzikat csesztetem. Hogy nekik mennyire véres a szájuk! 😄

0Fritz0
A legszebb, hogy mindenki tapsolt a végén... <#fejvakaras>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

OrionHungary
ez az egyik legsúlyosabb bûn a világon... ellenszere benzin - gyufa

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

HTS s3rg1nh00
még jó,hogy nem néztem meg...<#vigyor5>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Metalmilitiakid
ÁÁÁÁÁÁÁ fúj és én ma gyóntam és erre berak nekem 1 ilyet (annak a <#lama> serginek leszek a bérmakeresztapja) most mehetek megint . Te amugy meg ilyeneket nézel ?<#vigyor> Ezt rakni kéne a pedobear honlapjára <#hehe>
Legközelebb rakd büntitopikba <#banplz>

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

0Fritz0
Az "csak" kecseg, ez a ferde.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

vsly
tevaty?
<#hehe>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

HTS s3rg1nh00

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Metalmilitiakid
FAQ

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

csak természetbe(L)ni juttatást fogad el. 😊

[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-

koschwarz
asszem ezt megrendelem. kártáyval lehet fizetni?<#miaz>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Szathy
Halljátok, az miért van, hogy a béeff nem akaródzik indulni...? Most telepítettem újra, újrapeccseltem, restart is volt meg teve fasza, de indulás-fekete képernyõ-VGA méretû fekete képernyõ-nuku sorrendben leszerepel a cucc. Valakinek volt már ilyenje?

Metalmilitiakid
ja igen a deszka meg AsRock Dual series 4CoreDual-SATA2 na igy remélem megfelel <#nezze><#hehe>

schrank
és hogy sikerült egy korszerû proci mellé egy hidegháborús vga-t párosítanod ? <#hehe>

Metalmilitiakid
Nekem Gforce 6600 256MB al core 6550 nel meg 2 GB RAM mal olyan simán megy 1240 ben, bár nincs felhúzva csak a geometry, meg a distance, meg a texture.

schrank
üdvözlöm uram
heti rendszerességgel indítok tanfolyamokat az említett kényes témában ha most megrendeli tõlem a komplett tancsomagot ajándékba adok magának egy teljesen realisztik anyagból készült Katalin-Nyakéke becenévre hallgató segédeszközt ami nagy mértékben elõsegíti az ön által kitûzött eredmények gyorsabb elérését és ha 20 percen belül rendeli meg ajándék síkosítót is küldök önnek, ezen felül ha két csomagot rendel megajándékozom egy könnyen felszerelhetõ ASS-WASH szettel amivel még jobb eredményeket érhet és hozzájárul az egészségesebb közérzet megteremtéséhez

joebacsi
ha ennyire csipázni akarsz, inkább fh2-õben tedd, ott még hatékony is (igaz ha van kit, akkor is 1-1 darab oldalanként)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

OrionHungary
nem nagy szám de legalább eltalál rohanó embert is <#szomoru2> meg van 1-2 szép "ködhatáron" túli lövése... azt én is szívesen alkalmazom, meg mikor nem látom az enemyt csak a torkolattüz ahhol felvillan odapirítok csomoszor összejön

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Szathy
Na azéé' ez se egy Chuck Norris<#hehe>

Énvagyokazapád
8600GTS :[

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Running
Nekem is jól ment a nvidia 9600GT-vel.

Zerénd
Nekem is ollan van, megy. Még fullon is, de akkor gyõzd kivárni, mire betõt.

OrionHungary
nekem 7300 GT 2.6 p4 proci 2G ram épphogy muzsikál 1024x768on

bakvarnyu
Muszáj lesz neki!Havernak ennyi a keret.Na meg p4 2.0 proci mellé nem érdemes 7900Gt tenni.

Beers
Hát....!
Ha muszáj, akkor viszi!
Inkább 7900gt, az olcsó és jó is!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

bakvarnyu
6600Gt sztetek hogy viszi a Bf-et?

OrionHungary
hahaha ez a snipa bénább mint gõzike... csak statikus célpontokat tud eltalálni, + megy a basecamp... ráadásul gondolom azt képzeli magáról milyen ügyes azért rakta fel yutubra is
ez már tehetségesebb

koschwarz
a kérdésem az, hogy lehet a börtönön kívül is ekkora az ánuszom?<#hehe><#idiota>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Énvagyokazapád
köszypuszy^^
akkor neked már jó nagy ánuszod lehet :l

nekem ilyen kell:

lányok szája ha csókolnak:
:-o
lányok szája ha térdelnek elõttem:
:-O

késõ van má <#idiota>

schrank
mocskos áruló vagyol tejis úgy hogy amit megérdemelsz asztat meg is kapod <#vigyor1>

Énvagyokazapád
nem is kodoltam <#rinya>
csak egy kicsit <#gonosz1>

schrank
nekem hiába linkelsz sznájper videjót bf2-ben édes kevés kodkecsegeskedni meg koddal köll de nem itten <#beka3>

Énvagyokazapád
csak hogy kevesebb borravalót adjak, házhoz szállítják -.-
20ft borravaló, nem elég? -.-

Típusa: PC játék
Neve: Battlefield 2 Deluxe Edition
Ára: 3 990 Ft
Sorozatbeliség:
Információ: PC DVD Tartalom: Battlefield 2, Battlefield 2 Kiegészítõ: Special Forces

ÖSSZESEN:
-------------------------------------------------------------------
A rendelt mûvek összértéke: 3990 Ft
Csomagküldési díj: + 990 Ft
Fizetendõ végösszesen: 4980 Ft

Énvagyokazapád
nah megveszem már a játékot hogy ne unatkozzatok egyfolytában -.-

bf42 is... mee az agyas a single playert tesztelte<#whatever>
szal annak már nem hiszek. 😊

joebacsi
re, megölted a topikot 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

schrank
fenn van jutubon a legrosszabb pc játékok köszt <#taps>

uff

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

<#eljen>
köszi<#pias>

te mindenttudómágusmester!

errõl mit tudsz? 😊 érdemes kipróbálnie?