Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
www.czekoart.hu
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
És a tört verziók? Mert azt hozta egyik haver és már fel is telepitettem amig meg nem veszem gyáriba?/ a következõ fizúig/Azzal merre hogyan mert olvastam a FAQ-ban ,hogy ehhez az oldahoz is vannak tört szerverek!
Ha ezt még elmagyaráznátok mert addig tolnám ott!
Tényleg ezer köszönet!
2)A multihoz elég az alapjáték is (van pár kieg., de azok kevésbé népszerûek, talán csak a Special Forces-t kivéve)
3)Ha csak az alapjátékot veszed meg, azt valószínûleg patchelni kell, a FAQ-ban megtalálod a legújabbat.
4)Frissíted a Punkbustert, lásd: FAQ!
5)Csinálsz egy multis accountot/nevet, 2 órát szenvedsz a billentyûzet-kiosztás megfelelõ beállításával, gyakorolsz minimum pár napot singleplayerben, aztán már mehetsz is éles bevetésre: MULTIPLAYER/JOIN INTERNET fül. Az INTERNET FILTERS-szel tudsz szûrni a megjelenítendõ szerverek között. Amit érdemes beikszelni: Ranked, No Password, Same Version Only, Same Mod, Punkbuster. Rendezd ping szerint növekvõ sorrendbe a szervereket, és csatlakozz a legalacsonyabb pingûekhez, de ne a nullásokhoz!
6)<#violent>#violent>
Na ezt is jó tudni 😄DDDDDD
2. Letõltöd az 1.4 és 1.41-es pöcst.
3. Telepíted a játékot.
4. Telepíted a pöcsöket. Elébb az 1.4 majd 1.41. ( ha sokáig vár telepítés közben, ne ijedj meg)
5. Ha telepíted az sf-et, akkor megint meg kell pöcsölni a pöcsökkel mégegyszer.
6. Játékon bellül szerver keresõ, vagy xfire.
7. Örül, játszik.
Hogy az elején kezdjem eddig konzoloztam most nyergeltem át a pc-re.Battlefield-el szeretnék online nyomulni de fogalam sincs hogyan.Faq elolvastam,hogy tört verzókkal is lehet tört szervereken tolni a gamet.
Azt kérdezném ,hogy a online játékhoz csaka sima BF2 kell vagy kell valamelyik kiegészitõ is stb.Hogy találok szervereket meg ilyesmi?Ha leirnátok nekem lépésrõl lépésre mit hogyan,mit hova írjak telepitsek meg ilyesmi.
Elõre is örökhála aki segit!<#vigyor2>#vigyor2>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
1 - nem kell csitelni
2 - tuti hogy benne van SAJNOS!!! az msx csiterpack-ban, ami beszerezheö 25$-ért asszem, DE még1x mondom NE CSITEJJÉ !!!
játsz rendesen, föleg online, és ha soxor is halsz, ill nem megy annyira, ne add fel, majd késöbb javulni fog a helyzet... szerzel sok skill-t, és jo lesz...
pl 1000 ora után már nagyon jo leszel...
ne add fel... a csit a gyengék ezköze...
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
utp.hu:4567 -ra semmi, amugy kod nem kellene ?
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol