Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
😮-8

www.czekoart.hu

koschwarz
ti mind barnaimádó pederaszták vagytok

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

te meg ott engedsz be mást ahol bemegy az ami barna lesz

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
te meg beengecc oda mást ahonnaa kijön a barna ...<#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Kovács legény
te meg a barnából csinálsz jégkását

www.czekoart.hu

schrank
neked biztos mert te a sárga hóból is fõzöl teját <#hehe>

Kovács legény
télen az😊

www.czekoart.hu

schrank
mert hugyozás közben írni normális mi ? <#mf1>

qtab986
Köszönöm!Elsõ normális válasz.

<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Kovács legény
zselés, az egyik kedvencem a
Zebra Jimnie Gel Medium
van minden színben

www.czekoart.hu

JAG1
Hugyozás közben word?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

qtab986
Microsoft?Olyanra gondolok amit kézben tartok.

word

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

qtab986
Ha sokat kell írni akkor melyik toll a legjobb?Zselés vagy más?

schrank
az nem pálya volt hanem egy kiértesítési címed <#hehe>

uHs Gerzson
HBD Ahhoj és Odin! <#pias>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

koschwarz
gay, dick, suck, asshole és egyebek nem jók nicknévnek<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Kovács legény
BéeSZeNtet Odinkába és Ahhojkába!

www.czekoart.hu

Running
HBD Odin! HBD Ahhoj!

Zerénd
HBD Nyuszi Odin, és Aháháojé!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Ja, múltkor én s láttam valami karkand vagy mi pályát.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

DummyBoy
HBD Odin!

HBD Ahhoj!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Herold
Az mitõl vala, hogy a PB õfelsége valami disallowed name miatt basz ki egy szeróról?

Tegnap három év demózás után felraktam a teljeset, szóval le lehet rólam szállni!<#nezze><#gunyos1>Mellesleg Ti tudtátok, hogy Omanon kívül van másik pálya is ebben?<#hehe>
schrank
itt mindenki oridzsival nyomja leszámítva egy-két demos kecseget Game0verrr <#hehe> úgy hogy maximum az tud segíteni aki nem cd meghajtóról nyomja mert õk használják azt a mini image izét ...

Nagyok vagytok köszönöm!
És a tört verziók? Mert azt hozta egyik haver és már fel is telepitettem amig meg nem veszem gyáriba?/ a következõ fizúig/Azzal merre hogyan mert olvastam a FAQ-ban ,hogy ehhez az oldahoz is vannak tört szerverek!
Ha ezt még elmagyaráznátok mert addig tolnám ott!
Tényleg ezer köszönet!
<#ejnye1><#mf2>
schrank
aszittem a demós-dumám miatt vagyol itt te kis demoszrusszosz <#hehe>

1) Megveszed az eredeti játékot! Már nem kerül horribilis összegbe: itt pl. 4000 Ft a legnépszerûbb kiegészítõvel együtt (de biztos van aki, tud olcsóbb helyet is)

2)A multihoz elég az alapjáték is (van pár kieg., de azok kevésbé népszerûek, talán csak a Special Forces-t kivéve)

3)Ha csak az alapjátékot veszed meg, azt valószínûleg patchelni kell, a FAQ-ban megtalálod a legújabbat.

4)Frissíted a Punkbustert, lásd: FAQ!

5)Csinálsz egy multis accountot/nevet, 2 órát szenvedsz a billentyûzet-kiosztás megfelelõ beállításával, gyakorolsz minimum pár napot singleplayerben, aztán már mehetsz is éles bevetésre: MULTIPLAYER/JOIN INTERNET fül. Az INTERNET FILTERS-szel tudsz szûrni a megjelenítendõ szerverek között. Amit érdemes beikszelni: Ranked, No Password, Same Version Only, Same Mod, Punkbuster. Rendezd ping szerint növekvõ sorrendbe a szervereket, és csatlakozz a legalacsonyabb pingûekhez, de ne a nullásokhoz!

6)<#violent>
schrank
tõccsed lefelé inne a demót aszt azza tudol gyakorolni menüben ilyeneket asztán maj rájössz hogy megér 2000ft-ot

Zerénd
Tényleg elég? Nemá! Baszki! Most telepítettem ujra a játékot, de a megszokott sorrend szerint. Lehet nekem az inkrementál van meg vajon?
Na ezt is jó tudni 😄DDDDDD

HTS s3rg1nh00
elég az 1.41(az is 540 mega...)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Zerénd
1. Megveszed a játékot. Esetleg az sf-et is.
2. Letõltöd az 1.4 és 1.41-es pöcst.
3. Telepíted a játékot.
4. Telepíted a pöcsöket. Elébb az 1.4 majd 1.41. ( ha sokáig vár telepítés közben, ne ijedj meg)
5. Ha telepíted az sf-et, akkor megint meg kell pöcsölni a pöcsökkel mégegyszer.
6. Játékon bellül szerver keresõ, vagy xfire.
7. Örül, játszik.

sziasztok!
Hogy az elején kezdjem eddig konzoloztam most nyergeltem át a pc-re.Battlefield-el szeretnék online nyomulni de fogalam sincs hogyan.Faq elolvastam,hogy tört verzókkal is lehet tört szervereken tolni a gamet.
Azt kérdezném ,hogy a online játékhoz csaka sima BF2 kell vagy kell valamelyik kiegészitõ is stb.Hogy találok szervereket meg ilyesmi?Ha leirnátok nekem lépésrõl lépésre mit hogyan,mit hova írjak telepitsek meg ilyesmi.
Elõre is örökhála aki segit!<#vigyor2>
jaja Isten Éltessen BB 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
hülye aszittem a BB-t <#vigyor5>

OrionHungary
itten van MSX de tényleg bekrepál tõle a szerver sky-szerver is összeborult tõle mikor használták rajta... ammugya nem vagyok benne biztos de admin felületrõl is megoldható...

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

qtab986
DummyBoy
Milyenek vagytok pfúúúúj ...

BSZN BB!!!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

qtab986
Ez csak olyan kíváncsiság.Nem akarok cheatelni.

schrank
de én a gyújtáskapcsolóba törtem bele ... vagy most nem az rx300-as lexus problémámra reagáltál <#vigyor5>

havercsotány
uj ts ip: utp.hu:4567

szóval hajtómûvek <#szomoru1>
Igen, elég páncélozott de csak a fülkék és a hatómû oldala a többi nem az. <#ejnye1>
Lol! Jó propaganda, de csatlakozom az elöttem szólóhoz! 😊
tonyr
lol
1 - nem kell csitelni
2 - tuti hogy benne van SAJNOS!!! az msx csiterpack-ban, ami beszerezheö 25$-ért asszem, DE még1x mondom NE CSITEJJÉ !!!
játsz rendesen, föleg online, és ha soxor is halsz, ill nem megy annyira, ne add fel, majd késöbb javulni fog a helyzet... szerzel sok skill-t, és jo lesz...
pl 1000 ora után már nagyon jo leszel...
ne add fel... a csit a gyengék ezköze...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

qtab986
Hogyan kell commander hack-et csinálni?

tonyr
nemtok hun ts-re csat...
utp.hu:4567 -ra semmi, amugy kod nem kellene ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

schrank
ha beletörik a gyújtáskapcsolóba a kulcs azt lehet még javítani vagy csere ? jja és egy 10 éves lexus esetében <#hehe>