Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
na
Szép álmokat
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
-Kinyitod a hûtõt,beteszed az elefántot, becsukod a hûtõt!
És a zsiráfot, hogy teszed be a hûtõbe?
-Kinyitod a hûtõt, kiveszed az elefántot, becsukod a hûtõt!
És a Zsiráf vagy az elefánt szedi le az almafárol az almát elöbb?
-??????
Az elefánt mert a zsiráf a hûtõben van!!!
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
basecamper
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Ma 20:00-tól mindenkit várok szeretettel a versenyre. Ts-en az Autóverseny szobában gyülekezünk. Szerver pedig a Horda szerver. Most már nem kizáró ok a tört játék, mivel sikerült a problémát megoldani. Tervek: Autóverseny El alamein-en, Karkandon, és Kubra Dam-on 10+ fõ esetén. 20+ ember esetén a csapatjátékok is szerepet kapnak, úgymint a zászlórablás, homokfutúval, tankkal, helivel és Dogfight F18-asokkal és AH-6 Helikopterekkel.

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
😄DDD
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
punci
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

ám np
Bala <#mf1>#mf1> azért a tied is jó lett <#nevetes2>#nevetes2>
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

www.czekoart.hu

azé nem hasznátam mútidõt mert elvisz él ... <#hehe>#hehe>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
- Móricka mondj egy szót ami a hittel kapcsolatos.
- Hitler!
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
én anno bf42höz kaptam, mert nem volt jó
1.lehetséges,hogy tiltották a cd kulcsomat mert:feltetttem magamnak a bf2 deluxe-t ugye ahhoz 2cd kulcs van mert a sf hez is van egy.viszont nekem volt egy síma BF2öm is amit ugygondoltam kölcsönadok havernak.Feltettük neki a deluxes cdvel meg a sima cd kulcsával.csak a sfet is fel kellett tenni ahhoz meg a deluxes cd kulcsot tettem, mert hogy én avval ugyese fogom tolni.ez lehet gond?
2.hogyha ellopták , blokk nélkül tok valamit csinálni? 😞((
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!