Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt tettem 1.41-et de leszettem vhonnan egy 1.4-es exe-t és müxik...am ksözönöm a segítségeteket...
Már 1.41-es Patchnél járunk, és nem ártana a legújabb Nvidia driver sem hozzá.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

OrionHungary
szokott ilyet csinálni peccselés után... egész játék leszed ujrarak. nekem csak az oldotta meg...

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

8800 GTS a videókártyyám úgy h esélytelen eddig ment de amióta lepatcheltem azóta nem....
bakvarnyu
sajnos gyenge hozzá a videokártyád <#papakacsint>

Help! Felraktam a 1.0-ára a 1.4-et és else indul a game help...
DummyBoy
Engem érdekel ... De most komolyan 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

OrionHungary
haverom mondott a napokaban valami szert amivel a kutyáit beoltotta és azóta nem megy bele a kullancs... ha érdekel megkérdezem a nevét de lehet hogy csak állatorvosnál lehet kapni <#papakacsint>

Zerénd
Akkor Schranknak nem kell oltás, hisz nekijje nincs agya. 😄

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

schrank
ezzel arra célzol hogy õ is ilyen tarifákkal dolgozott <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

0Fritz0
Akkor nem is olyan nagy baj, hogy még mindig a DCon-t töltöm. 😊
Majd köv. hétfõn party tájm.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Aha értem de azt h érted h annyit el is kurtak a játékon pl?
SigS
Ha játszani akarsz szervereken akkor kénytelen vagy feltenni.
Egyébként meg a peccsek sokat javítottak, de legalább anyit el is kúrtak a játékon <#gonosz3>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

SigS
Mary Zsuzsi régen nem viselt bugyit, ha fellépett

Hi!Nah megvettem a játékot minden oké csak az a kérdésem lenne, hogy még mivel a verzióm 1.0 és érdemes leszedni a legújabb patch-et?Mert sokszor van az h a patch elbassza a gamet...elõre is thx...am mi a újitás benne?
SigS
Hát még szúnyog <#nyes>

Beers
Akkora pingek vannak, kár erõlködni!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

de ez asszem csak agyhártya gyulladás ellen jó...

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

schrank
"Tavaly másfélszer többen betegedtek meg a kullancs okozta kórban, mint 2006-ban. Magyarországon ma két oltóanyag kapható. Az egyik nem élvez támogatást, így a teljes ára majd 5000 forint, a másinál 25 százalékos a társadalombiztosítási támogatás, a szükséges adag felnõtteknek 2117 forintért, a gyermekeknek 1796 forintért kapható."

schrank
valaki tuggya mibe fáj egy kullancsfasság elleni oltás sorozat és hogy hol kell venni meg ijesmi ...

Running
Na most gyorsan kiírom, ha nem leszek fent nyóckor, akkor a vihar szétcseszte a netem, már most is szarakodik nem tudni mi lesz késõbb.

0Fritz0
Nem a gigákkal van a gond, hanem azzal a tengernyi töketlenkedéssel, ami magáig a játék végsõ, teljes és mindent magábafoglaló esszenciájáig vezet: a marhuláshoz. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

schrank
fricc nemhiszem hogy ne tudnál felszabadítani pár gigát hisz te tanítottá meg a nagyiporesz darabolásra is amivel 2/3-nyi helyet nyertem a vinyón <#vigyor5>

0Fritz0
Lehet, hogy jövök.
Bár még a cídít is elõ kéne kaparni + a pöcsölés + beállítások... áhh francba az egésszel. <#hehe>

én meg mindenkit lefogok szoritani az utról xD

OrionHungary
nincs olyan szerencséd... ha jármûvet vezetek tömegbaleset elkerülhetetlen, ön és közveszélyes vagyok <#pias><#whatever>

Kovács legény
remélem 20:01-re érsz haza<#mf1>

www.czekoart.hu

OrionHungary
remélem hazaérek 8ig

schrank
hát nem idõsebbek mint a te szeszélyes évszakos vicceid b + <#mf1>

Zerénd

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Running
Ma 20:00-kor megint lesz egy kis össznépi buzulás a Horda szerveren, akinek van kedve, ideje az gyüjjön b34!

Zerénd
Más klánnak is van szervere, csak nem rakned b34 War szerver.

Zerénd
És? Ki a faszt érdekli te mikor alszol he????

Kovács legény
a pingek miatt<#nezze>

www.czekoart.hu

<#wow2><#nemtudom><#help>
CopyKing92
b+ energia italokat iszok 3 napja nem tok elaludni csak am.3-am.4 után azt am.6-am.8 kor kelek XD

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
miért irod hogy magyar szerver? egyedül nekünk van magyar bf2 szerverünk a világon.. a klánomnak nemtom ménem lehet szerezni más klánnakis hazait.. a helyet szlovákbol meg ausztriábol szereznek omg..

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Kovács legény
punci

www.czekoart.hu

hánymenyi tojást dobtál, vagy kaptál?<#whatever><#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Zerénd
Valaki megmaradt az idõsebb korosztályoknál. 😊

Zerénd
Két szög utazik a vonaton. A fiatalabb átadja a helyét az idõsebbnek, mire az megdícséri:
- Derékszög vagy fiam!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ44444444444444

schrank
hát hijába én a hagyományoknak élek egyeseket magába szippantott a gárda míg másoknak a melegfront miatt kórházi felépülés jutott asztán van aki elkenõsve már nosztálgiázni jár ide mert megcsalta a kedvesét sõt olyanról is tudok aki konzolos kecseg lett míg mások tavaly karácsonykor elatták a gépüket és idén karácsonykor vesznek csak másikat mert kiszámolták hogy a pékségben kapott 13. haviból így buknak a lekkevesebbet jja és van klegény <#hehe>

Én a spec. kasztban szoktam dühiteni az ellent ugy hogy C4-et a tankra ----> BOOM!!!!

schrank
akartad volt írni kötekedés <#mf1>

atomboy
Latom, nem valtoztal azota se. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Metalmilitiakid
hát láccik olvasni se tanult szerinted miért írtam hátha vénkorára ráviszi a lélek hogy megtanuljon 😄
de ilyen nõi dolgokat csinálni helyette hogy kötés , kötögetés vagy micsoda azt hagynám a nagyiknak 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

schrank
eszt most ércsem úgy hogy korhászi dolgozó lennék ... <#vigyor5>

DummyBoy
Hijjj ... de kömény <#kuss> <#idiota> <#lama>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

atomboy
Hagyjad, kotozkodesen kivul az eleteben semmit nem csinalt. Najo, neha bekapcsolta a gepet. <#hehe>

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka