Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráning, az itteni házigizda, pár hete kreált egy tört szervert, kérdezd õt.
De azt nem értem, hogy ugyan azzal a cs kulccsal akartok mindketten felmenni egy szerverre egy idõben?
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Ozimák István vagyok és remélem jó helyen kérdezek:)
Az lenne a kérdésem hogy Battlefield 2-vel lehet-e úgy dedicated(netes) szervert csinálni hogy ne kérje a szériaszámot?Mert én úgy csináltam hogy: Felraktam a Battlefield 2 deluxe edition-t eredeti lemezrõl(lehet hogy ez a hiba?) és visszaadtam a haveromnak a dvd-t,majd letöltöttem az 1.41-es patchet és az 1.41-es szerverporogit is. Ezeket felraktam,majd letöltöttem a mini image fájlt azt bemountoltam így már indult a játék ugyebár lemez nélkül is.Utána a gamecopyworld.com-on talált 1.41-es windows server cracket is letöltöttem és beraktam a helyére(ezzel tudomásom szerint tört szervert tudok indítani ami nem kéri a szériaszámot).Indítottam egy szervert de sajnos így is kérte a szériaszámot mert akármire változtattam meg cdkey changerrel a szériaszámot mindíg kiírta hogy: "Your cd key is invalid!".A haverom az eredeti szériaszámával simán felment persze,csak nekem szarozott(bocs)!Végül is azt szeretném megkérdezni hogy milyen sorrendben és mit kell tennem ahhoz hogy tört dedicated szervert tudjak indítani bf2-n?Ha valamit elcsesztem azon se csodálkoznék mert még soha nem játszottam multiba bf2-vel:)!Már nagyon sok helyen kérdeztem(játékszerver rendszergazdáktól is) de még nem kaptam értelmes választ vagy egyszerûen azt mondták hogy nem értenek a bf2-höz.
Elõre is nagyon köszönöm a válaszotokat!
Tisztelettel:
Ozimák István

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Én kértem. <#rolleyes>#rolleyes>
<#mf1>#mf1>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\"
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\"
Ijeneket baltaval kellene szaporitani.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
több mint 300 ora heliben...ami áll a földön azt talán eltalálom :f
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
inf hun-ok nem olyan pörgösek
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
1.alig van admin,ha van akkor meg 10 éves
2.köszönjük az anyázásból elég volt
utóirat:1 hónapja úgy volt,lesz egy SHS szerver ennek a hónapnak az elejétõl,csak én hülye mielõtt elmentem nem néztem,azóta meg még szinte be se kapcsoltam a másik gépet...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
(a biztonsági szervezet kevés nagyon)
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
ha igen akkor légyszives az IP címet irjátok le ok?? kössz elõre
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.