Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zerénd
Legegyszerübb megoldás, te is veszel egy eredeti bf2-öt.

Ráning, az itteni házigizda, pár hete kreált egy tört szervert, kérdezd õt.

De azt nem értem, hogy ugyan azzal a cs kulccsal akartok mindketten felmenni egy szerverre egy idõben?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

ozimak
Helló!

Ozimák István vagyok és remélem jó helyen kérdezek:)
Az lenne a kérdésem hogy Battlefield 2-vel lehet-e úgy dedicated(netes) szervert csinálni hogy ne kérje a szériaszámot?Mert én úgy csináltam hogy: Felraktam a Battlefield 2 deluxe edition-t eredeti lemezrõl(lehet hogy ez a hiba?) és visszaadtam a haveromnak a dvd-t,majd letöltöttem az 1.41-es patchet és az 1.41-es szerverporogit is. Ezeket felraktam,majd letöltöttem a mini image fájlt azt bemountoltam így már indult a játék ugyebár lemez nélkül is.Utána a gamecopyworld.com-on talált 1.41-es windows server cracket is letöltöttem és beraktam a helyére(ezzel tudomásom szerint tört szervert tudok indítani ami nem kéri a szériaszámot).Indítottam egy szervert de sajnos így is kérte a szériaszámot mert akármire változtattam meg cdkey changerrel a szériaszámot mindíg kiírta hogy: "Your cd key is invalid!".A haverom az eredeti szériaszámával simán felment persze,csak nekem szarozott(bocs)!Végül is azt szeretném megkérdezni hogy milyen sorrendben és mit kell tennem ahhoz hogy tört dedicated szervert tudjak indítani bf2-n?Ha valamit elcsesztem azon se csodálkoznék mert még soha nem játszottam multiba bf2-vel:)!Már nagyon sok helyen kérdeztem(játékszerver rendszergazdáktól is) de még nem kaptam értelmes választ vagy egyszerûen azt mondták hogy nem értenek a bf2-höz.
Elõre is nagyon köszönöm a válaszotokat!
Tisztelettel:
Ozimák István
Zerénd

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Ne szojjá be b3444

jappy
kuss van vagy mi???

jobb ma egy sör mint holnap kettõ

OrionHungary
láttam ilyet párat <#worship>

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

joebacsi
ötezeré?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
:D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Zerénd

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

SigS
Mindig probalkozik az ember ugye ...

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

kéne egy beépített modi, aki mindig kioszt egyet-kettõt. :)

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

joebacsi
helyes, már nekem volt kellemetlen, hogy felkiáltójel nélküli a topik :)

Promi
En voltam az aki tojast dobalt a fejedre.<#vigyor>
OrionHungary
köszönöm szépen.. jólesik a bíztatás <#rolleyes>

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

SigS
Ja akkor te voltal az a rozsaszin polos cicafiu aki leugrott az egyik kamionrol es ajanlatot tett es visszautasitottalak, bocsi ?! <#miaz>

Promi
Felvonulas ota faj?<#hehe>
SigS
Nem emlekszem semmire, de a seggem nagyon faj <#hehe>

<#puszi>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Zerénd
Ne vigyorogj, mert neked is lesz.

Én kértem. <#rolleyes>

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

<#eljen><#eplus2>

Zerénd
Hun vótá?

SigS
Nagyon süti ...
<#mf1>

SigS
Nezzemcsak hany buntigenyat kaptam

HTS s3rg1nh00
fél11 óta fent vagyok msnen,ts meg nincs laptopon,a lábujjam meg fáj bekapcsolni a gépet..

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Metalmilitiakid
neked meg letörne a kezed ha feljönnél msnre vagy ts re b34

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Zerénd
Leszarom ezt is, mint minden mást b34

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

HTS s3rg1nh00
ja hát én az NF-en se voltam mióta Boxi kickje helyett 1 mondatért bant kaptam,de ezek szerint ez sem lesz az én(meg a mi)szerverünk.

CoR Zolly
Hopsz, ezt elqrtam, nem kicsit, nagyon, és Havercsótány a Vadembör. :DDD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\"

HTS s3rg1nh00
ezittene vótmá?

CoR Zolly
<#falbav><#banplz>

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\"

Promi
?<#fejvakaras>
bardocz
Nekem meg se helikopter,se repülõ nem megy,mert oda invers mouse kéne:S
Promi
Tegnap kiba..ott 1 admin, mert nem szaltam ki a "helikopterebol".<#szomoru2>
Ijeneket baltaval kellene szaporitani.
atomboy
Regi pilotam, Sig levegoben mozgokat is eltudta talalni... <#beka2>

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

tonyr
én tok jol helizni - ha jo a pingem - ha kell vkinek hlp, szojjon...
több mint 300 ora heliben...ami áll a földön azt talán eltalálom :f

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

tonyr
hun class szero az faya szentem, értelmes adminok, konkweszt forewa...csak nemsok mapon tolnak, de azé jo
inf hun-ok nem olyan pörgösek

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Metalmilitiakid
van most shs szerver 20 fõs infrantry és minden szokásos dolog betiltva : commander c4,cly, spawncamp, baserape ...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

HTS s3rg1nh00
magyar szerver nemjó,mert
1.alig van admin,ha van akkor meg 10 éves
2.köszönjük az anyázásból elég volt
utóirat:1 hónapja úgy volt,lesz egy SHS szerver ennek a hónapnak az elejétõl,csak én hülye mielõtt elmentem nem néztem,azóta meg még szinte be se kapcsoltam a másik gépet...

Zerénd
Akkor szervert írj és ne szerót b34

SKY :)) asszem az eléggé magyar :D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Énvagyokazapád
van, de sok ott a köcsög, meg nemnagyon jó a biztonság, kevés az ember.

(a biztonsági szervezet kevés nagyon)

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

Van magyar Battlefield 2 szerver???
ha igen akkor légyszives az IP címet irjátok le ok?? kössz elõre

Énvagyokazapád
kill urself

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

Zerénd
Szeró????

CS all van normális magyar szeró BF2-höz please IP<#help>

Zerénd
Ja, tõled kapta tuti! :DDD

fogaggyunk ez a demo - omán és az ott gémóver :| épp használja az atomvillanásos csíttyét :DDD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Zerénd
KK az ami megbasz téged nyád hátán! :D

nandorb
naon szepen rajzolsz

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life