Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrionHungary
nekem már megvolt
hogy kell fejlécet beilleszteni?

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Kovács legény
linket köcsöge, nem keresgélek

www.czekoart.hu

OrionHungary
nyílt egy új topik csak mert már lassan minden köcsögnek van sajátja <#hawaii>

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
már én is néztem ki ez a róóóland <#hehe>

semmióta.. szimplán magától az :DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Énvagyokazapád
nyúház mióta köcsög?

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

3 a magyar igasság .. ö hetente utcabál(csak annak mondják) .. 7 ágú a zsidk gyertyája .. a 13.harcos mindig arab .. stb
az emberiség legnagyobb vívmánya a prímszámok feltalálása :DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Metalmilitiakid
de tudatlan vagy ez arrafele néphagyomány

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

schrank
"öt hetente" méé pont öt hetente ez valami ortodox fasság lehet ... <#fejvakaras>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

jappy
hol hol. mi a pináról van szó??

jobb ma egy sör mint holnap kettõ

OrionHungary
ne is mond kivagyok a reklámoktól de nagyon... már le is szedtem

Metalmilitiakid
ajánlom nézegessétek cintia ismerõseit van ott is pár szépség :D

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
wow<#wow1> dugnám mint a lopott biciklit (amúgy tényleg nem kell 18 ig várni <#eplus2>, bár ha filmet csinálsz nem rakhatod fel a netre <#szomoru1>)

Kovács legény
tényleg mennyi fos van nála

www.czekoart.hu

Kovács legény
taníccsa a franc õket

www.czekoart.hu

atomboy
Pff, hasznalj adblock plust. Borzalom nezni a reklamokat. :)

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Kovács legény
csak nehogy valaki beköpjön<#hehe><#rolleyes>

www.czekoart.hu

Beers
Még taníthatóak :P!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

OrionHungary
azért szemem még van hogy észrevegyem a világ csodáit <#finom>

Kovács legény
és ráadásul elég szépséges

www.czekoart.hu

Kovács legény
hát én csak úgy hívom ,hogy asszonyosodik:D ha nem foglalkozik magával
amúgymeg te csak ne csorgasd itt a nyálad, van asszony a háznál ha jól emlékszem!<#ejnye1>

www.czekoart.hu

OrionHungary
terebélyesedik az a cuki kis fokhagyma popsi

OrionHungary
tesóm volt palija is vajdasági azt mondta nem egy leányálom ott magyarnak lenni... öt hetente meg akarták gyepálni pedig elég termetes egy állat

Kovács legény
fõleg, hogy zsákbamcska még ez a korosztály 5év múlva már tök máshogy néznek ki:/

www.czekoart.hu

OrionHungary
igaza van <#worship>

OrionHungary
helyes õ is, de róla megmondtam volna egybõl hogy nem a korosztályom

Kovács legény
ajj csak ne 15-16évesek lennének

www.czekoart.hu

nandorb
Vajdasag az gyorsan fejlodik nem del szerbia ahol a birkakat dugjak a hegyeken

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
nezd meg akkor Csillat az ismeroseim kozul az cuppanos csajszi

OrionHungary
te ismerõsöd iwiw-en

OrionHungary
na most hogy teleszemeteltem a topikot megyek dolgozok kicsit mert nem lesz lóvé

OrionHungary
nálunk csak egy kib. vasrózsa van a lakótelepen kultúra, nemzeti érzelem gyanánt

OrionHungary
na azért tébánya se egy hálivúd, de legalább turulotok van <#eljen>

OrionHungary
az a baj általában az ilyen kiscsajok inkább romantikázásra vágynak mint egy kiadós picsipacsira... ahhoz még érni kell hogy tényleg élvezni tudja amit én szeretek <#beka3>

schrank
szerbijába holvan internet ? mikor még villany is hol van hol nincs ...<#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

OrionHungary
atz meg most nézem hogy aki a meghívóját külte itt az sg-n folyamatosan az üzenõfalon szokott lógni az clio 1616v

OrionHungary
eztet linkelte:
nem a csaja csak ösmeri... de mióta megláttam csak rá gondolok <#rolleyes>

uHs Gerzson
+ beleegyezés a részérõl és mehet a <#puszi>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
nem kell kivárni ha 14elmult nincs gond

www.czekoart.hu

Kovács legény
Ó Cintia!

www.czekoart.hu

OrionHungary
bocs nem szóltam most nézem hogy 16 éves ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ VVVVVVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ azt a 2 évet már kivárom
akinek nincs iwiw annak : <#law>

uHs Gerzson
<#law>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Beers
<#finom>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

õ a xy.jpg barátnõje?? :DD
bakker neked van iwiw-d? linkeld mán be a kjépet mert nekem nincsen és nemtom mit is akar a DeszertSör :DD

nandorb
ki ez???

OrionHungary

OrionHungary
találtam egy csodát az ismerõsei közt... istenem de szép az élet <#szeret><#puszis>

nandorb
minek vegyem meg nem akarok interneten jatszani plane azert nem mert nincs ADSL hanem ahol en vagyok van Kurva telekom aki nem ad ki portokat adsl-re ezert muszajnom hasznalni a Wirrelest amin legalabb 30an vannak es akkorak a pingek hogy semmi eselyem sincs jatszani

Zerénd
Mondjuk szerbiában nem lehet könnyû Magyarnak lenni.

Ezért: Nincs battlefield2 warez verzió topik, csak szopattalak. De van helyette más ezer oldal, ahol szinte már majdnem ingyé osztogatják ezt a játékot.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
De ahogy látom, sok mindent elrejtett már a gyökér.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,