Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Nem gúdszpíd e vagy? Esetleg gémóver e?
Netalántán janek?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Az élet kegyetlen
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
<#pias>#pias><#bohoc>#bohoc>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Höbödö Serg1nh00! <#pias>#pias>
Ettõl függetlenül, b34 :DDD
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
bár ezeket a viselkedéseket én sem értem, de úgysem tudsz mit tenni. õk fizetnek érte. attól, hogy ezt ide beírod, még nem fog megváltozni.<#pardon1>#pardon1>
utálom amikor ki van írva hogy no fighting commander, ki is basszák õket, de az admin is azt csinálja... persze õt nem bassza ki senki, én szólok hogy mivan, erre jön is a ban. majdnem mindegyik szerveren ez van.
most kaptam egy bant teamstack miatt, az mi?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Battlefield 2 eredeti cd kulcsot cserélnék battlefield 2: special forces eredeti cdkulcsra! Pm-be írj ha megoldható! nem vicc!
ON
.. viszont a munkámat azt fizessék is meg .. lehet maradi vagyok de én így gondolom