Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SigS
...de nem segít b34 <#mf1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

SigS
Boxer ért

JAG1
Van itt valaki, aki ért a php-hez?
Faszom, hogy sehol nem segít senki...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

SigS
<#vigyor3>

Running
<#vigyor>

uHs Gerzson
Egy barát szívtépõ története az eutanáziáról

Tegnap este a feleségem és én a nappaliban üldögéltünk, és az élet komoly dolgairól beszélgettünk, többek közt a halálról is…
Azt mondtam neki: „Soha ne engedd meg, hogy vegetatív állapotban éljek, gépektõl és üvegekben lévõ folyadékoktól való függésben!
Ha ilyen állapotban látsz, húzd ki az engem életben tartó berendezéseket, mert akkor inkább szeretnék meghalni!”

És akkor Õ felállt olyan arccal, ami mély csodálatot tükrözött… és a dög kihúzta a televíziót, a számítógépet, a playstation-t a konnektorból, a net kábelét a routerbõl, kikapcsolta az i-podot és a mobilt…
...és elvette a sörömet!!!

A kurva anyját ......majdnem meghaltam !!!

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Sheltem
Csak hogy játékról is essen szó:
Én érzem csak azt, hogy az F2000 imba fegyver? 😊 Akármikor játszok karkandon Assault Classt iszonyat darálást szoktam rendezni ezzel a cuccal, pedig nem vagyok egy nagy pro. Gondolom mikor kijött a kiegészítõ ennek a fegyvernek az unlockolása is csábította az alap bf playereket, hogy megvegyék a kiegészítõt? (Ugyanis nekem akkor jelent meg ez az unlock miután elõször játszottam a special forces-al)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Eredeti BF2 deluxe + 1.41 es patch. Ugyanez volt amíg csak az alapjáték volt meg. Tavaly még nem volt ilyen problémám csak idén. Mind1 nem kritikus mert amikor elkapok egy szervert akkor úgyis azon vagyok órákig. Csak ugye 1gb rammal a töltési idõ sem kevés és bosszantó, mikor már játszanál és kibasz. Sebaj majd megoldódik.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Solid Snake
Na akko ez kell nektek : Futasd, telepítsd aztán innen a friss játékbosszantó punkibusi letöltése :Telepelget aztán ha mégse akkó bosszankodik <#mf2>
nandorb
en mostanaban nem jaccotam de viszont az alap jatekkal nyomom semmi paths stb. es sose volt ien problemam ez valami uj? mert en a haverral wirrelesen akarom nyomni😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Sheltem
Nem az a problémám. Konnektolás után vág ki rögtön ezzel a hibaüzenettel. Van ilyen pbcheck.exe m az végigfut elindítgatja a PKBUSTERB.exe t vagy mi a szart és van amikor jó. Idõnként viszont ez a "Pb handshaking failed" vagy mi a szar a hibeüzenet és rögtön connect után disconnectál. Gondolom másnál is elõfordul.

OrionHungary
pb nálam fekete ló sose csaltam még online játékban de kib. sokszor kivágott már a pb...

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
én jártam már záróra után metróban meg földalatti alagútjában is és nem volt semmiféle néma riasztó

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Sheltem
Xfire nekem szépen megoldotta a problémámat, kurvajó ez a keresõ...

Már csak a "pb handshaking failed" problémám oldódna meg. Legfrissebb pb van fenn mégis mindig elõjön. Erre is van megoldás, hogy többé ne lássam?

Elõre is köszi

OrionHungary
nem kéne ilyenkor iskolába lenni <#ejnye1>

OrionHungary
tudnék még okosakat mondani csak most nem jut eszembe <#hehe>

atomboy
Buntilistan talaltam.
Mire jo a bizonyos kapu?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

még mindig nem jó 😞 újratelepítettem megint bf2-t meg sf-et, megint invalid cdkey 😞hétfõn még tudtam játszani, azóta szar 😞

Solid Snake
Tanits mester<#worship> iszom szavaid <#pias>
OrionHungary
igazi pro aláírásba beírja hogy milyen konfigot birtokol hogy irigyelje a sok csóró mert õ mégis mekkora ász <#mf2>

Solid Snake
Igazi prõ egérnélkül tolja <#idiota>
OrionHungary
gyorsan hazavágtak <#mf2> bezzeg a bannerban nem zavar senkit a reklám csak engem... ammugya meg egérpad az mi a picsának én kb 7 éve nem használok

OrionHungary
nem tudtam hogy érzékenyen érint... fejts ki kérlek hátha találunk megoldást a bánatodra

alkudni lehet?<#wilting>

Solid Snake
Takarodj innen
nandorb
az mien reklamert BANN-vazze

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

uHs Gerzson
<#banplz>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

nane-röhög-tess-ma😄

Solid Snake
Lehet csak nálad nem jó, ird be a kulcsodat,lepróbázzuk, hátha <#eplus2><#idiota>
Beers
Nem, addig told a single-t!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Nem tudni hogy mi van a szerverekkel? már többet talál a keresõ, de még mindíg #145063 <#falbav>

koschwarz
hívni ea hungary support...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Zerénd
Te direkt engem cukkolsz ezzel az betûtípussal a nevedben b3,,,

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Ezt miért kapom? Eredeti a Bf2 meg az SF is...

OrionHungary
1-2 nap és biztos összekapja magát az EA... rakj fel egy xfire -t ott lehet hogy mûködik a szerver keresõ

Leformáztam a gépet, feltelepítettem bf2-t meg sf-et, patcheltem 1.41-el, de alig talál szervert. Mi a bibi?

(most olvasom hogy másnak is alig talál szervert)<#fejvakaras>

most állnak át bf3-ra.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Sheltem
Nekem is szar volt tegnap, nem tudom mi van.

havercsotány

jappy
<#mf1><#wow1><#pardon1><#felkialtas><#hehe><#heureka>

jobb ma egy sör mint holnap kettő

tonyr
hehe naja, de amugy csak a keresö xar szentem, me kedvencek közül tudok csatizni... ill ip szerint...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Zerénd
Csörögj rájuk, talán a te kedvedért most azonnal megcsinálják.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

tonyr
mi a fakk wan a bf2-wel ??? keresöje 1 lofax-ot se ér, 1-s mindennek a pingje, alig talál pár szerot, stb

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

havercsotány
ja ezt a nyáron készítettem a kertben <#eljen>

SigS

<#finom>

uHs Gerzson
<#wow2><#wow3>

Zerénd
20.-án ha minden igaz, menek oda. 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

atomboy
Nincs kedvetek utazni?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

havercsotány
ez a játék nem a tenisz😊tee

OrionHungary
Egy nap meghal egy ember, és a pokolba kerül. Ahogy ott téblábol
szerencsétlenül, depressziósan, megjelenik neki egy ördög:
- Miért lógatod az orrod, ember?
- Na, mit gondolsz? Most örüljek, hogy a pokolban vagyok?
- Ugyan már. Nem olyan rossz itt. Sõt, egész egy bulis hely... Szeretsz piálni?
- Hát persze, szeretek.
- Akkor szeretni fogod a hétfõket. Hétfõn mindig nagy ivászat van; sör, bor,
whisky, tequila, Guiness, rövidek, minden, amit csak akarsz. Ájulásig iszunk.
- Hú, ez jól hangzik!
- Cigizel?
- De még mennyire!
- Rendben! Akkor a keddeket is szeretni fogod. A legmárkásabb, legfinomabb
dohányokat, szivarokat és cigiket kapjuk, akkor a tüdõrákig bagózunk, de ne
aggódj, hisz már úgyis meghaltál, semmi bajod nem lehet.
- Ez király!
- Fogadjunk, hogy szereted a szerencsejátékokat.
- Bevallom, igen.
- Mert szerdán annyit játszol, amennyit csak akarsz. Kártya, rulett, lóverseny,
póker, félkarú rabló, bármi... és ha elfogy a pénzed... hiszen már halott vagy,
úgyis mindegy... Drogozol?
- Viccelsz? Hát persze! Túladagolásban haltam meg!
- Nagyszerû! Látom, a csütörtök is a te napod lesz. Elõbb egy spangli, majd
válogathatsz a legkülönfélébb szerek közt: LSD, kaktusz, crack, amfetamin,
heroin, kokó, gombák, amit és amennyit csak akarsz! Még csak meg sem árthat...
- Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen király hely ez a Pokol.
- Homokos vagy?
- Nem...
- Óh, akkor a péntekeket nagyon utálni fogod...