Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Faszom, hogy sehol nem segít senki...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Tegnap este a feleségem és én a nappaliban üldögéltünk, és az élet komoly dolgairól beszélgettünk, többek közt a halálról is…
Azt mondtam neki: „Soha ne engedd meg, hogy vegetatív állapotban éljek, gépektõl és üvegekben lévõ folyadékoktól való függésben!
Ha ilyen állapotban látsz, húzd ki az engem életben tartó berendezéseket, mert akkor inkább szeretnék meghalni!”
És akkor Õ felállt olyan arccal, ami mély csodálatot tükrözött… és a dög kihúzta a televíziót, a számítógépet, a playstation-t a konnektorból, a net kábelét a routerbõl, kikapcsolta az i-podot és a mobilt…
...és elvette a sörömet!!!
A kurva anyját ......majdnem meghaltam !!!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Én érzem csak azt, hogy az F2000 imba fegyver? 😊 Akármikor játszok karkandon Assault Classt iszonyat darálást szoktam rendezni ezzel a cuccal, pedig nem vagyok egy nagy pro. Gondolom mikor kijött a kiegészítõ ennek a fegyvernek az unlockolása is csábította az alap bf playereket, hogy megvegyék a kiegészítõt? (Ugyanis nekem akkor jelent meg ez az unlock miután elõször játszottam a special forces-al)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Már csak a "pb handshaking failed" problémám oldódna meg. Legfrissebb pb van fenn mégis mindig elõjön. Erre is van megoldás, hogy többé ne lássam?
Elõre is köszi
Mire jo a bizonyos kapu?
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
(most olvasom hogy másnak is alig talál szervert)<#fejvakaras>#fejvakaras>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
jobb ma egy sör mint holnap kettő
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
szerencsétlenül, depressziósan, megjelenik neki egy ördög:
- Miért lógatod az orrod, ember?
- Na, mit gondolsz? Most örüljek, hogy a pokolban vagyok?
- Ugyan már. Nem olyan rossz itt. Sõt, egész egy bulis hely... Szeretsz piálni?
- Hát persze, szeretek.
- Akkor szeretni fogod a hétfõket. Hétfõn mindig nagy ivászat van; sör, bor,
whisky, tequila, Guiness, rövidek, minden, amit csak akarsz. Ájulásig iszunk.
- Hú, ez jól hangzik!
- Cigizel?
- De még mennyire!
- Rendben! Akkor a keddeket is szeretni fogod. A legmárkásabb, legfinomabb
dohányokat, szivarokat és cigiket kapjuk, akkor a tüdõrákig bagózunk, de ne
aggódj, hisz már úgyis meghaltál, semmi bajod nem lehet.
- Ez király!
- Fogadjunk, hogy szereted a szerencsejátékokat.
- Bevallom, igen.
- Mert szerdán annyit játszol, amennyit csak akarsz. Kártya, rulett, lóverseny,
póker, félkarú rabló, bármi... és ha elfogy a pénzed... hiszen már halott vagy,
úgyis mindegy... Drogozol?
- Viccelsz? Hát persze! Túladagolásban haltam meg!
- Nagyszerû! Látom, a csütörtök is a te napod lesz. Elõbb egy spangli, majd
válogathatsz a legkülönfélébb szerek közt: LSD, kaktusz, crack, amfetamin,
heroin, kokó, gombák, amit és amennyit csak akarsz! Még csak meg sem árthat...
- Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen király hely ez a Pokol.
- Homokos vagy?
- Nem...
- Óh, akkor a péntekeket nagyon utálni fogod...