Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
No akkor ki le is húzom. De szükségtelen patchelni? az van írva a FAQ-ban, hogy felesleges, felesleges.. 😄
<#hehe>#hehe>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Már csak onnan vélem, hogy több, mint 145ezer hozzászólás, de nem olvastam el õket 😊
Sokat fogyaszt?
Néztél egyáltalán te tesztet ezekrõl az alkatrészekrõl?
Tudod te egyáltalán mit veszel, vagy csak józsi a szerelõ telerakta a fejed?
Nekem nem kell hinni, higgyél a teszteknek.
Képzeld, mindegyik számtek cég szállít vidékere, postával, futárszolgálattal nem egész 2000FT-ért... max 2 nap. Ennyit kell várni.
Ebbõl látszik, hogy fingod nincs mit csinálsz.
De komolyan leszarom, csak neked akartam jót agyas..
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Vasárnap van tartva mindíg akkor van a faluban vendégség és minden fontosabb rokon itt lesz.
jobb ma egy sör mint holnap kettő
jobb ma egy sör mint holnap kettő
és webáruházból meg nem rendelek mert nincs kedvem várni rá!!!!!!!
fogd fel jó lesz ez így még ez is jobb mint a mostani gépem:Athlon XP 1.25Ghz,768Mb RAM,GF 7600GS 256Mb.
szal ha ezen mennek a gamek azon csak jobban fognak menni.
attól hogy neked nem tetszik mert okosnak hiszed magad e téren és megmondod hogy ez má szar lesz..... te se örülnél neki ha leírsz 1 konfigot amit szülinapodra kérsz és azt mondják szar mert Ati az olcsóbb erõsebb de azok sokat fogyasztanak!!!!!!
na errõl ennyit.
Pont leszarom, hogy te mit veszel, de hogy szart, az biztos...
A szerelõd' <#zavart1>#zavart1> meg ott húz le, ahol akar, de bíz csak benne.
"Szerelõm" :-DD
Ejj b+, 9600Gt... :-)
Egy éve is régi volt...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Deeeeeeeee sztem a szarelõm többet ért ezekhez mint te õ majd mondja ha vmi nem stimmel esetleg jobbat lehet kapni ezé má küldtem neki e-mailt
ezt a konfigot még a héten találtam ki😄 és nem vok láma de amit mondtam az igaz amúgymeg tom hogy a webáruházakban minden olcsóbb de én inkább a biztosabb megoldást választom.és téma lezárva az OFFnak vége
mikor lesz má server?:Snem mintha nagyon akarnék játszani de úgy általánosságból kérdem.
köbö 1k val drágább az inteles alaplap...
Igaz, hogy fele annyiból veszel egy Intel procit, ami pont annyit tud kis húzással, mint az AMD-d, de sebaj...
30k-ért meg pont kétszeres teljesítményû VGA-t kapni, de ez sem probléma...
Mer a haveroknak szétesett... <#lama>#lama>
Ati-t meg azé nem veszek:1.sok haveromnak volt ati kártyája és az Nvidiás játékoknál szét esett nem 1-nél(nem voltak akkor olyan régiek azok a kártyák) a kép hiába a driverfrissítés stb.
2.az lehet én a 9600-ast 28000-é veszem de ahonnan szerzem ott 30-on
felül van a 4850 a 4870 meg 60-on felül van.
Na most hónapokon át vitatkozhatnánk melyik a jobb(Ati vs Nvidia,Intel vs AMD)a véleményeket persze szeretem most erre van pénz nem volt könnyû 1 ilyen a mostani gépemhez képest "izmos" gépet kihozni 70db ezresbõl,és még kell pénz többi alkatrészre is a vinyó és a dvd író/olvasó marad a többi meg megy...szal ez ésszerû magyarázat ha több pénzem lenne persze hogy erõsebb gépet vennék...
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Team GIGABYTE
Intel QX9650 @ 3,5Ghz
ASUS P5E3 Deluxe
4*1 GB DDR3-Corsair XMS3(1600mHz)
NVidia GTX280 1GB(MSI)
ezt verjétek<#mf2>#mf2>
Team GIGABYTE
5000+-os AMD szart sem ér...
9600GT?
Ati 4850/70-et kell venni.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]