172092
  • Doian Gray
    Valaki árulja már el nekem....
    mert lehet én vagyok genetikai selejt...

vagy nemtom...
    de ebben mi a szép? Párom konkrétan hányingert kapott...
  • Herold
    Pont ez való schranknak.
  • n003
    *elfogadni* b+ :)
  • Bogdogege

• Bala10

• Bogdogege
    Szomorú vagyok pedig lőhettünk volna együtt . Markolászhattad volna kézigránátjaimat én meg betáraztam volna a hüvelyedet.
  • Doian Gray
    :D

Képet nem kapsz. Ez nem Chat.hu vagy egyéb. Nem párt keresek. Ergo.. nem..
  • Bogdogege
    Lenyugvó napnak is van ereje!
  • nandorb
    Jah pont te tudod mikor nappal jatszol csak... nekem nappal nem megy.
  • Bogdogege
    Kb mint te a Bc2-t.
  • Bogdogege
    Képet magadról légyszi rakj már be
  • nandorb
    Legalabb benan tolod? :)
  • Metalmilitiakid
    sokan nem képesek el fogadni azt hogy a nők is szeretnek pusztítani meg gyilkolni :D bár leginkább a férjeiket szokták :D
  • Doian Gray
    Pfff....

És akkor mi van ha ilyenekkel szórakozok?

Rá van írva a Bf2 borítójára hogy "For only mens!" ?
    Vagy mivan? Nekem nem tetszhet? Kontrázzak? Játszottam az AvP2-vel is. Na és? Sőt.... még CS-zek is. Most aztán kiábrándultatok mi?
  • eugabesz
    Az lehet..de nekem az jobban tetszett,hogy "nem dugnád be az egered?"
  • Metalmilitiakid
    hát szerintem számtekes végzettséggel, annyira nem meglepő
    Tudod a legszebb mondat amit egy nőtől hallottam: "Valami baj van a .net keretrendszerrel ." :D
  • nandorb
    Te lany letedre ilyennekkel szorakozol?
  • Doian Gray
    Nos... Csak kettőnk közt annyi a különbség hogy ő csak a fejét szellőzteti, én túloztam egy cseppet, de be tudtam mutatni hogy ténylegesen képes vagyok módolni. Ezzel ellentétben ő csak a száját szellőzteti, és csak mindenféle szánalmas, és nevetséges képet tud linkelni.

Azt már hozzá se mondom hogy szerencsétlen még írni sem tud... :D :D :D

Lényegre vissza térve. A kiterített textúra képet kell Bmp-be konvertálni, és feljavítani úgy, hogy megfelelően nézzen ki. Aki akar másik játékból vett jármű skinjét teszi rá, vagy akár az egészbe bele ctrl+c/v-z egy képet és az egész gépezet úgy fog kinézni... Nem nehéz. Az hogy a statjait átírja, az már kicsit problémásabb, de az is megoldható.
  • Metalmilitiakid
    én mondtam hogy azt se hidd el neki amit kérdez .... :D
  • OrionHungary
    tudnátok segíteni a FAQ-ban nem találom nude patch-et
  • HTS s3rg1nh00
    vigyázzál schrankkal,mert mindig azt hiszi ő szarta a spanyol viaszt,illetve fogadni merek hogy a google képeinek minimum 90%át ismeri és akármilyen postot írsz,tud rá egy képet egy frappáns válasszal:)
  • schrank
    " Mediumon olyan volt a grafja, mint High-on a Crysis-nek."
  • Doian Gray
    Ácsizzá...

Utána hozzá tettem hogy... nos igen, azé mégse az, de akkor se az alap és annál meg jobban néz ki.

Azé nem kéne szelektív látásúnak lenni...

És én nem futtatom magam. Ne keverj össze mással. Lehet picit eltúloztam, de be is vallottam, hogy jó azért oylan nincs, de akkor is jó.
    Azé... nem kéne úgy beállítani a másikat mintha tele hazudta volna a fél országot... Azé ennyire ne akarj lejáratni.
  • schrank
    meer úgy futtattad magad hogy krájzisz szintű teksztúra meg mittudomén mik és ha ezek a grafikabuzik eccer szagot fognak akkor nem eresztenek
  • Doian Gray
    És mégis miért?
  • schrank
    ha tudod tűrűjjed ki az öszeset mert közröhely tárgya lesző ahogy ezek elkezdenek fölébredezni
  • Doian Gray
    Tessék. Pinabarbiknak harckocsi.

• Doian Gray
    De dögöljek meg hogy biztosra menjek és elhidd megmutatom milyen a rózsaszín. :D
  • Doian Gray
    Nos kisfiam... Hát. Nem FOtorealisztikus... De akkor se az alap tank. :)

Meg lehet csodálni. És a többi képet róla a képgalériámon belül el lehet érni.

• Doian Gray
    Hmmm....

Hmmm.. Nos. Mondjuk nem éppen Fotorealisztikus... Báár... Lényegesen jobban néz ki. Asszem még kicsit javítok rajta...
  • Doian Gray
    Akarsz fogadni? :D
  • schrank
    gondolom nem ő találta fel ergó én előbb találok róla neten képet mint hogy ő elkészítené
  • Herold
    Köszönjük szépen, igazán rendes vagy.
  • schrank
    áááá nem merek neki állni, mert te is mesélted , hogy anno amikor veled megtörtént egy hétig nem tudtál szarni rendeset ...
  • Doian Gray
    Nah... akkor nekiállok az M1A2-nek. Csinálok neki egy skin-t aztá hamarosan belinkelem. Addig is kitartás.

Majd meglátod hogy nem kamu. Csak még mindent ki kell keressek, és neki is állok. Most rá is érek.
  • Herold
    Miért, kedvet kaptál?
  • schrank
    még hogy én nem vagyok szavahihető, ezt kikérem magamnak,
    amúgymortálmilka meséld el megint amikor elvesztetted a szüzességedet, az k*rva jó story volt
  • joebacsi
    Dalian Plant
  • Metalmilitiakid
    előre szólok szekrénynek azt se hidd el amit kérdez !!
  • Doian Gray
    Jah. Meg másik.

Többek közt most azért is nincs moddolva, mert a Project Realityt meg a Patch-ket csinálgattam, mert most raktam újra.

De ha nagyon érdekel, és nem csak gúnyolódásból, hanem tényleg, akkor megcsinálom. Nem tart sokból. És lescreenelem. Megvan a Fraps. :D Fraps 4 ever. :)