Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
ahol közel azonos képességû vadászok vannak (oilfield, kubra) ott nem vészes a repülés, mert várhatóan zaklatják a bombázókat annyira, hogy ne tudjanak dominálni az egész mappon

másrészt ennyi embernél már ki lehet használni minden földi légvédelmet, amik azért így már tudnak hatékonyak lenni, csak szervezettség kell hozzá

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
az érdeklõdés alapján lassan lehet szervezni egy 32vs32 magyar vs magyar funwart :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

atomboy
Akkor legyen az uj tankos map, azzal a feltetellel, hogy senki sem repul. Aki megis repul, az repul a szerverrol.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

uHs Gerzson
Tankok garmadálya = owned by Bombázo és heli

De van légvédelem de az tudjuk hogy pocsék...

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Beers
Szokásos, szarrá bombáznak!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

JAG1
Én meg ponty fordítva vagyok.
Mindenhol inf vagyok. :-) Mondjuk olyan lvl 1,5 áté szoldzsör. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Running
Még akármi lehet...tényleg az az új tankos map milyen? Még nem is játszottam rajta.

atomboy
Sztem conq-ban jo lett volna Fushe Pass es inf-ben Mashtuur City.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

uHs Gerzson
TE lvl 1 áté szoldzser :D

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

jappy
;-)

jobb ma egy sör mint holnap kettõ

Running
Mivel úgy tûnik conquest téma lesz, így szerintem egy Karkand+Kubra párosítás lenne jó. Karkandot nagyon sokan szeretik. Kubra meg okos döntés, mert sok a jármû és nem annyira visszaszorulós mint Oman, Dalian, Wake, meg ezek.

oilfield az jóó :) inkább mint a karkand .. ott meg inf mehet mondjuk az engem nem érdekel mert nub vagyok ahhoz .. szeressem a szép nagy célpontokat mint egy tank meg ápécé :D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Fujiryu
Szerintem karkandon az inf és a conq ugyan az.Akkor legyen már egy kicsit jobban conq map.Pl Daqing, vagy Kubra.Nekem a személyes kedvencem a Daqing, de jópáran szeretik Kubrát is mindekettõ televan jármûvekkel.(Vagy lehetne Dalian is csak ott a j10 kontra f35 esélytelenít ha nincs bc).Conqba olyan map kéne ahol sok páncélos van nem csak 3.Mert azokra elég sok jelentkezõ lesz szerintem, és ez alapvetõen kicseszés a többi 30cal, hogy õk 4 kört infantrizzanak míg 3man tankoznak.

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

nem rád értettem <#hehe><#mf2>

<#law>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

OrionHungary
karkand 64 2kör infantry 2 kör conquest, õk is választanak egy mapot és azon is 2kör infantry 2 kör conquest

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

jappy
<#worship><#puszi>

tudod gémóver nem a szívünk csücske ezt alapvetõen saját magának és az önsztárolásnak köszönheti amit itt régen mûvelt .. és lehet hogy õ a helisek atyaúristene de akkorsem szeretnénk vele játszani .. inkább töltjük azt a kevés idõt - amit játékkal tölthetünk - olyanok társaságában akiket tisztelünk és szeretünk .. kb ennyi

akkor nem szóltam..

jappy
jó helis? Szerintem egy gyáva giliszta. Addig jó helis mig felnem száll az ellen. Ahogy vesztésre áll lelép a gecibe. Szar kempelõ csicskapalántanigger...

Nem tudom miért kell valakit kizárni a stílusa miatt... Nem ismerem gameovert, csak olvasgatom a topikot. szerinem jó helis, kit érdekel a stílusa? tegye a dolgát azt jólvan.

havercsotány
dá báképzelt vagy<#rinya>

Kovács legény
Gondolom Gémóver egyik képzeletbeli barátja vagy

www.czekoart.hu

uHs Gerzson
Te aztán rohadtul informált vagy. Mintha tudnád mi megy errefelé...

JAG1
Ezeket mire alapozod?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Nono, te nem vagy ember, szal....

Running
Kosi te sose voltál jó.<#nyes>

koschwarz
feltettem a bf2-õt megint több hónap kihagyás után. és még mindig jó vagyok.<#vigyor5>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

b34 pont hogy klános arcok lesznek elsõsorban akik már 3éve WARoznak ezzel a bughalmazzal .. én pl páblikon nagyon ritkán vagyok pont a csapatjáték hiánya miatt

és nyugi bele a klánok nagyon is tisztában vannak a saját és a többi klán 'erõforrásaival'

Running
Megkérnék mindenkit, hogy ne itt jelentkezzetek a témára, hanem a bfcomm fórum topicjában. Minden további infó itt:

topic1

topic2

Kovács legény
az 50vs50 volt ha a nemzetközi bajnokságra gondolsz

www.czekoart.hu

Running
Látom már elkezdõdött a marakodás. Nyugalom srácok, még csak a kezdõ fázisban vagyunk. Ahogy nézem nem a magyarokon fog múlni a meccs, mert megleszünk.
1. Infantry vagy conquest kérdés: szerintem tök mind1, habár karkand tényleg egyszerûbb. szerintem lehetne ez is az is, ha van ellenfél és rábólint. Ha conquest lesz, jó elõre le lesz osztva melyik squad kb mit csinál, és kik vezetik a jármûveket, légi egységeket, így nem lesz vita meg sértõdés. mindenesetre errõl kiteszek egy szavazást, h képben legyünk valamennyire.
2. térkép választás nem csak rajtunk múlik, szal értelmetlen még ezen pörögni.

inkább õ, mint te...

Beers

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Zerénd
Ja és te vinnéd a helit mi? Fõleg ha oman lenne?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Mióta spawncamp az te fasz!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Ben007
én mondjuk egy olyan tankban érezném jól magagm ami kivédi a helik meg a repcsik támadását

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

büszke lehetsz a spawncampre kis pöcs -.-

ez a baj, hogy kibasztok mindenkit aki tud játszani, marad 1-2 láma aki 1 évben 1szer játszik bf2-vel(akkor is hamar kilép mert szerinte mindenki cheater meg láma, pegig õ az...), waron meg csak lesnek hogy már nincs zászló, és jön a cheaterezés...

Fujiryu
Na ez az ahol nagyott tévedsz.Majd valami hihetetlen tehetséges modbajnok fog beülni a jármûvekbe, aki megunta a bf2-t mert szar a hitreg és senkit nem tud lelõni.De a communityben sok a haver és van támogatás...

Mondjuk egyszer ez a 32v32 móka conqban mûködött(2142 lan), csak ott kemény vezetés volt.Remélem Runningnak még megvannak a tökei, vagy eltette a nõvéoperálása után :)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

ezt a bf community szervezi .. vajmi kevés esélye van annak hogy te vagy valamelyik sosemlátott haverod döntsék el ki ül vasba :|

bakvarnyu
Operation clean sweep, az olyan szép pálya. Azt meg kit izgat, hogy szopnak rajta az amcsik <#zavart1>

Felnõtt emberek vagyunk, azért valahogy csak sikerülne megállapodni. A többség már 3 éve játszik, szvsz mindenkinek van már annyi tapasztalata, illetve kell lennie annyi önkritikájának, hogy megítélje, hol a helye, és hogy milyen jármûben érezné magát alkalmasnak (jobbnak magát másoktól) arra, hogy ne az õ lámasága miatt szívjon másik 31 játékostársa.
REPS0L
szakadjále a helis képességeimrõl :D

<#lama><#hehe>

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Maak
ja mer jo vagy helivel...hulyegyerek<#mf2>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

ZTM
Jobban jársz a mesztelen képpel<#hehe>

REPS0L
én is menni akarok amúgy a lámulásommal

schrank
ha nem vesztek be a csapatba beszúrok egy mesztelen képet magamról <#boxer>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Ben007
mindenki mást akar DE HA NEM LESZ WAKE!! <#nyes>

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

REPS0L
legyen poe2 -.-

jappy
ha nem kubra lesz én belefosok az egészbe:-9