Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bogdogege
BiSeX volt beírva a prefixbe , megkérdeztem tõlük ,hogy viszonyulnak a mássághoz utána már nem kelletem <#nemtudom>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

arra mán nem emléxxem :( de mindegy is akár kint volt a prefix akár nem tag VOLT :|

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

JAG1
Klán jelzéssel bukott meg?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

mennyit adtak vóna? teljes havi zsebpénzüket?? :DDD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Bogdogege
Engem a múltkor le akart szerzõdtetni valaki a pyro-ból , ijedtemben le is töröltem a játékot .<#hehe>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Ezt sajna most meg nem tudom, de megkerdezem majd Manchestertol, hogy miert szerepelt a neve...Venator nalunk volt regen, nem csalonak ismertem, de hat ezek szerint ez megvaltozot...

Zerénd
Animus Venator tök mindegy miért, hogyan mivel leszarom, de csalt. Egy buziszáju retkes faszfejü csaló mindig is az marad! Animus Venator a szemembe egy senki, ha tehetném a kezeit tördelném szilánkosra! Ez a bf basszátok meg! Aki csalni akar az menjen kodozni vagy csézni faszopó rühes banda! De ne feledkezzetek meg arról a tényrõl sem, hamár szóba kerûlt, Wolfguy is egy faszopo csaló csira! Ide tudom sorolni, ha jól emlékszem sztivet vagy a rák a neve annak a csirának is. Leszarom ha csak egy célkeresztet tett be a játékba magának! Csaltatok, ezért egyszerûen senkik vagytok!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

OrionHungary
viggyázzál mert könnyen újraélszthetnek hátulról ha komiszkodsz <#zavart1>

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

sajnos ez nálunk is elõfordult már hogy valaki kíváncsiságból felrakott valamit és bukott :(( ezért nem biztos hogy el kéne ítélni az egész klánt

JAG1
Most õszintén.
Aki klán jelzássel csal, az vagy ekkora fasz, vagy mert a klánban ez megszokott dolog.
Egyik eset sem a klán javát szolgálja.
Ha ekkora fasz, hogy került be? Ha meg megszokott, akkor...
Inkább nem írom le.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

<#smile>
En is ennek a hive vagyok es maradok tisztelettel...

Running
Nemhát.<#nevetes1>

Running
Nézd Orion, nem kell csalónak lenni ahhoz, h valaki képviselje õket. Valakinek a szar melót is el kell végezni.<#eplus2>

és te volnál azaz elõbukkan? :DD te kis te<#hehe><#puszis>

Running
B+ megtámadott egy légy. <#nyes>

Szal azt nem én írtam. Egyébként még a fénykorban nagyon kellett vigyázni, h az ember olyan tagot vegyen fel aki tisztességes, és maradjon is az, mert ha nem akkor csúnyán leköpködték az embert, meg a klánt is. Szal ne vedd magadra, ez csak egy õsi megszokott bf scene szokás. Amolyan célzás és biztosíték arra, hogy normális csapatok alakuljanak ki. <#idiota>

OrionHungary
nem is szeretnék a csalók érdekképviselete lenni

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Running
Miért lehet h így volt. Én simán el tudom képzelni azt a szitut, hogy pl noob este hazamegy, leül gépezni, majd valaki elõbukkan a sötétbõl és szexuálisan kényszeríti, hogy tõõcsön le csalást a béefkettõhöz és buktassa le magát. Mindezt azért, hogy megalázhassa a núb klánját, vagy kitiltassa valami cébés kupából, vagy ladderbõl. <#idiota>

Jaja, de a szoveg vegen altalanositva a 4 klanra, en csak arra reagaltam:

=SKY= sinkosamu8472HUN
HRC*** |MusT@nG|HUN|
@TKM@ Tomi10
LA* Manchester

Hát ennyit az "új" nemzedék játék tiszteletérõl. Szememben mind a négy "klán" elvágta magát, és bízom benne, hogy nem futunk össze a mi szervereinken.

oké megértem DE akkor menjenek fel a a saját lezárt szerverükre iktassák ki a pb-t és próbálják ki de ahogy Jag is mondta "Ha valaki klán jelzéssel csal, az azért elárul valamit..."

JAG1
Jajjmá' ezt te sem gondoltad komolyan...
Nem kell õket védeni.

Csaló gecik és ennyi.

Running
Videókat nézel róla, vagy használod, az nem mind1 Orion. <#vigyor>

JAG1
Pisztolyt nyomtak a homlokához, vagy elhagyta a barátnõje és minden mindegy alapon, sírva, részegen játszott és hát mellényúlt, véletlen töltötte le, a pb frissítést szerette volna...
:-D

Ha valaki klán jelzéssel csal, az azért elárul valamit...

Running
Nincs semmi olyan körülmény ami indokolná azt, hogy valaki multiban csalással igyekezzen jobb eredményt elérni. Szerintem.

OrionHungary
pl kiváncsi rá hogy milyen lehetõségeket biztosít a csalás hogy felismerje ha valaki más használja. én pl youtubon szoktam a csakó videókat nézni hogy megismerjem a csalásokat, csalókat

Running
Nem is rólatok volt szó.<#kacsint>

"de szerintem nem kell ennek a dolognak nagy jelentõséget tulajdonítani mert nem tudhatod milyen körülmények között vagy miért használta"
ezt most fejcsed ki de részletesen mert én nem tudok ojjan körülményt ami feljogosítana bárkit is arra hogy csaljon??? :|

OrionHungary
én 2005 õsze óta játszom a játékkal és sohasem próbáltam ki vagy használtam csalást.. de szerintem nem kell ennek a dolognak nagy jelentõséget tulajdonítani mert nem tudhatod milyen körülmények között vagy miért használta... a másik meg hogy van egy pár olyan magyar név aki nincs fent a pb listán de biztos hogy nem "original" játékkal játszik

a pyro klánról beszéltek szerintem .. az hogy csalt valaki la* prefixxel azt majd ti elintézitek :|

A tobbseg nalunk 20 ev felett van baratom, pl. en 28 vagyok, a Leader 33 eves...a tobbi alvezer is 20 ev feletti...

Manchester neveben nem tudok nyilatkozni, de hiba lenne 1 ember alapjan megbelyegezni a klanunkat...

jahh köszönjük a thc-gbc-nak/nek (majd a Fúdzsi megmondja melik jó ide) inf gyakwart :D

Running
10 éves kis pöcsök, és nem olyan neveléssel mint amit mi kaptunk anno. Ennyi. Persze van ellenpélda is, mint pl Wolfguy, akirõl csak jókat lehet elmondani...nem is keveset.

JAG1
<#eljen>

Valaki mondja már meg, de komolyan, hogy mit élveznek abban, hogy csal?
Mi játszódik le benne? Unatkozik, vagy unja a gémet, vagy egyszerûen csak egy fasz?

annyira hüjjék hogy még ha csalnak is akkor klános jelzéssel teszik azt?! :O

Boxer HUN
Ezek után már nem szokik... <#felkialtas> <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

schrank
musztán meg mencseszter szokott nálatok lenni ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Boxer HUN
Amitõl igazán felment reggelrõl a pumpa...

A privát topikomba egy igen tekintélyes listát kaptam, magyar nevekkel belinkelve a pbbans.com -ról. (több mint 40 név)

Egyet mindenképp szeretnék kiemelni! Idézet a honlapjáról:

"
Szabályzat:

A klánon belûl TILOS egymás szidalmazása, TILOS a RASSZIZMUS, valamint ha valaki publik játékon csal hackel vagy egyéb azonnali eltiltással jár public játékon TILOS a káromkodás és szidalmazás tilos a szerver szabályokat megszegni mert az töbszörös figyelmeztetés után kizáráshoz vezethet!!

Kötelezõ minden nap legalább 1 órát játszani a WAIB szerveren és ne használj UNLOCKOT
"

Ötletgazda: Animus Venator (pyro leader)

Itt pedig a remek mûve.

De megemlíthetném Pl.:

=SKY= sinkosamu8472HUN
HRC*** |MusT@nG|HUN|
@TKM@ Tomi10
LA* Manchester

Hát ennyit az "új" nemzedék játék tiszteletérõl. Szememben mind a négy "klán" elvágta magát, és bízom benne, hogy nem futunk össze a mi szervereinken.

Amúgy meg gyógy reggelt...

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

OrionHungary
http://www.youtube.com/v/w2pzlX05XHQ&hl=en&fs=1

OrionHungary
http://www.youtube.com/v/bYHLlhHMkOw&hl=en&fs=1

REPS0L
fütyülsz és hazucc?

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

joebacsi
http://www.youtube.com/v/LkySFLp9XHw&hl=en&fs=1

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

<#vigyor5>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

schrank
<#miaz>

<#vigyor2>
Nyuszika bemegy a boltba.
- Ecetet kérek!
- Sajnos nyuszika mi nem tartunk ecetet, ez egy festékbolt.
- Mondom, ecetet kérek!
- Nyuszika, ez egy festékbolt!
- Jó, akkor másképp mondom: kérek egy pamacot!

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Ben007
vsly-nek szülinapja van erre inni kell <#pias> de sokat ám részegen is HÖBÖDÖ!

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

joebacsi
höbödö!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

na látod, mit meg nem teszek érted nyoszómuszó<#puszi>

schrank
jjja tényleg el is felejtettem hogy elég jó kondícióba van a gigaája amióta a deeptroath training dvd-re edzi <#hehe>

micsoda? még a vasfûrész is nehezen viszi.<#miaz>

schrank
mesterségesen :