Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
B+gege: 😄 áruló
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
KONZOL POWER<#hehe>#hehe>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
BF2 krotpapa
Itt morfondíroztam, hogy mi köze a pc wordlnek a bf2-es apc jármûhöz.
Megállapítottam, hogy semmi, így nem jutottam elõre.
<#hehe>#hehe>
pedal to the metal...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
BF2 krotpapa

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
BF2 krotpapa
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
BF2 krotpapa
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Az 1.5 ös über nagy méretû pathcet érdemes felrakni, vagy csak a 2 kieg pályái és új fegyverei lesznek ettõl elérhetõek, és semmi más változást nem fogok érezni a játékmenetben?

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
BF2 krotpapa

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Lehet azért nem,mert nem a megfelelõ helyen találtuk magát a játékot 😊
Kiírja,hogy "installion comlete",de amikor rákattintok a bf2 indítójára,akkor elsötétül minden(ne aggódj,én nem 😊 ),de úgy,mintha bejönne a játék introja,de hiába várom,visszalép az asztalra.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Mai szemmel nézve viszont, egy harmad kategóriás film. 😊
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,