Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atomboy
A PB eleg erdekes tud lenni.
A tegnapi gyak elott az FRX-s arcokkal jatszottam par orat kulfoldi PB-s szerveren, semmi problema nem volt, ugyszinten az gyakon az oilfielden. De aztan amikor jott a mustar, haromszor egymas utan kivagott azzal a szoveggel, hogy a pb-nek megallt a szivverese.
Nem tudom, miert csinalja, nem is talalok ra megoldast.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Running
Szerveztem már pár dolgot, ezek így mûködnek Jag, ilyenek az emberek. Ezt be kell kalkulálni, hogy ne a fõ meccsen derüljenek ki. Elnézést a kifakadásért, csak egész nap szopat a fõnöknõm, mert nem dugták meg évek óta.

JAG1
Nem tudom, miért veszed ennyire magadra az egészet. A szervezéssel semmi bajom, miért is lenne...Tök jó, meg minden, örülök neki.
Csak a túlparázást nem értem.

Egy kérdésem van csak a sok felsorolt hiba után?
Ki a faszom az, aki nem érti, mit kéne csinálnia és ki a faszom az, aki egy TS-re nem tud belépni? És ilyen, hogy került be a játszók közé?
Ezren játszanának, az ilyet el kel küldeni a faszba...

Amúgy meg túl van tárgyalva, csak olyan kisiskolás fílingem van az egész meccsel kapcsolatban.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Running
Jag:
Igazat is adnék, ha...
- nem tudnám, hogy sokan el sem olvasták a taktikát
- ha elolvasták, már az elsõ gyakon se tudták megcsinálni
- már az elsõ gyakon se értették
- ha értették, és megcsinálták, akkor pont a leadert dobta ki a szerver

Igazad van ez egy fun meccs. Mindenki nagyon jól szórakozik addig, amig...
- a magyar csapatot szanaszét nem verik

Mert ha ez megtörténik, akkor...
- elindul a szájtépés hogy jóska a hibás, béla a hibás, a szerver a hibás, nem volt taktika, mindenki csak rohangált, persze ottónak a játék se volt felpeccselve, zolinak a ts belépés nem ment, marinak meg a meccs közben jut eszébe, hogy az ellenfélhez állt és nincs egere se.

Senkinek sem hiányzik két hét kúrvaanyázás a fórumokon, ezért a szervezõk és a meccsen résztvevõk mindent megtesznek annak érdekében, hogy a hibák és problémák nagy részét elkerüljük.

- Rögtön az elsõ gyakon, csak 20 embert regeltem be a ts-re mert belépni se tudott, ezt a hibát máris megoldottuk a gyakokkal.
- Már az elsõ gyakon minden körben 4x volt maprestart, hogy mindenki rájöjjön mit kell csinálnia pontosan, annak ellenére h olvasták a taktikot. A félreértéseket is sikerült letisztázni a gyakokkal.
- Sokan most telepítették újra a játékot, pb frissítés miatt kirúgta õket a szerver, nem voltak megcsinálva a beállítások, stb...Ezt is sikerült a gyakokkal megoldani.

Úgy érzem mindent megtettünk annak érdekében hogy egy jó hangulatú és zökkenõmentes meccsen játszunk most és a késõbbiek során.
Akinek pedig nem tetszik a szervezés komolysága és úgy gondolja semmi értelme ennek az egésznek, még mindig felmehet publikolni valami bf2 szerverre és szénné funolhatja magát és boldog lehet, mert mindent megtett azért, hogy saját magát jól elszórakoztassa. A szervezõk 60+ ember szórakozását igyekeznek megteremteni, nem saját magukét. Ez a véleményem.

akkor az nekik búkta .. bár járhattok majd rendõrségre oszt bíróságra

haveromat telefonálás végett állították meg motorosrendõrök az elsõ bírósági meghallgatáson csak az egyik jelent meg a másikon már az sem 😊)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

:😄DDD
"Az lesz, hogy mindenki halálba idegeskedi és urvára nem fogja jólérezni magát." erre van a Runing <#hehe><#vigyor5>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

OrionHungary
volt egy olyan nyakban lógs jelvénye mint a sztárszki és háccs ban

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

JAG1
És akkor mivan?
Annak lehet, hogy jó móka lesz, aki 1 órán keresztül repül, vagy támad.
De aki egy faszom házba assza a rezet és 2x arra téved egy fél kaszt...

Nem kell hülyének nézni, waroztam én eleget, tudom, hogy tétmeccsen ez normális. A végeredmény a lényeg, de ez poén, vicc, szórakozás. És mindenki szeretne szórakozni, nem csak az 5 legkeményebb arc.
Az lesz, hogy mindenki halálba idegeskedi és urvára nem fogja jólérezni magát.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Az sztem civil ruhás zsernyák volt.

OrionHungary
én a multkori gyak alapján mondom hogy kell a gyakorlás mer ott is volt elbaszás az indulásnál ami tipikus olyan hiba hogy az egész kör múlhat rajta meg a taktika gyerekbetegségei is inkább most derüljenek ki

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

ez viszont felveti azt a kérdést hogyha civil volt a 3. személy miafaszt keresett a rendõrautóban! 😄

akkor baj van 😞 az tudod hogy 100k a piros 😞(

JAG1
Rendõr rendõrnek nem lehet tanúja legjobb tudomásom szerint, de ezt majd Koshi megmondja.
Ha van egy tanúd, akkor a rendõrök lehetnek, amennyien akarnak...

a spanyolok erõsen páblik arcok voltak és ez meg is látszott rajtuk 😉)

azér jóaz ha mindenki tuggya ki mit csinál .. és az éles meccsen nem fogsz unatkozni az tuti

atomboy
Jag-gel egyetertek. Nem CB tetmeccs lesz, csak egyszeru nemzetkozi osszejovetel, ennel meg nem kellene ennyire komolyan venni. Spanyolok ellen se kesz taktikaval indultunk, gyakmeccsek nelkul, megis leporgettunk oket. Persze engem se zavar a sok gyak, csak eleg unalmas a vedekezes, ha nincs tamadas. Majd bealudtam tegnap este Hotelnel, jo lett volna kozelharcba szallni.

OrionHungary
jaja de jó lenne

OrionHungary
bazz 3 man voltak az egyik valami beépített fasz lehetett ilyen kamu ruhában bõrnadrág, martens, rokkerdzseki, nekem viki volt a tanu nekik meg ez a fasz

JAG1
Ha nincs fénykép és te nem vallottad be, akkor sztem bukta a rendõr.

Runing!!!!????

"The match date has been set for Sunday 30th November 20:00 GMT"

öö izé angliánus idõ szerint lesz a mecs?? mert az nálunk ugyebár 21h .. vagy miaszösz?!

rendõr egyedül volt? mert akkor az van amit ti mondotok 😉)

OrionHungary
tegnap családi programról leléptem hogy hazaérjek a gyakorlásra volt még egy óra elkezdtem GTASA MP vel játszani. mikor kiléptem akkor láttam hogy 50 perce irt running hogy "nem jösz gyakorolni".... mikor felmentem a szerverre kiderült hogy skvadom sincs mert nem jelent meg senki gs.bf2-bõl na mindegy gondoltam fun-olok kicsit mikor észbe kaptam látom hogy 3 perc múlva népligetnél kellene lennem mert csajom 10 kor érkezik haza prágából. be kocsiba tépés keresztül városon 13 percet késtem mikor megyünk hazafele átmegyek a sárgán rendõr utánam sziréna kitalálta hogy piroson mentem át nem fizettem feljelentés... úgyhogy a tegnapi nap kurvára el voltam csúszva elnézést

Kovács legény
Én értem, igazad van neked is, de sok duzzogást és sértõdést meg lehet spórolni azzal ha mindenki tudja mi a dolga, és az régi nagy igazság, hogy ha valami levan írva az nem egyenlõ azzal, hogy el is olvassák és fel is fogják😄

www.czekoart.hu

jappy
ez presztizs meccs bazze. Nem érted??

jobb ma egy sör mint holnap kettő

wázze 6-3 ra kell nyernünk nemééérted??! 😄D

JAG1
Le van írva pontosan, errõl van szó 3 hete. Ráadásul ez nem tét meccs.
De nekem nyóc...
Csak kicsit má túl van lihegve.
Még jó, hogy nem játszom, faszomnak se lenne kedve órákig gubbasztani egy ponton. Ez buli meccs. Érted?

Kovács legény
Azért nem árt ha a squadok tudják mit kell védeniük és kinek melyik gép jut.

www.czekoart.hu

Running
Köszönjük a hozzászólásod.

JAG1
Mit össze szenvedtek már ezzel a faszom meccsel...
Csak úgy, mert jólesik és jól szórakoztok nem lehet játszani?
Mi a szart parázzátok túl?

Oda kell menni lõni, oszt jóvan...

Kovács legény
Bódogot te kis te!
Ma lehetsz felül<#papakacsint><#law>

www.czekoart.hu

Kovács legény
...

www.czekoart.hu

mackosajt
<#integet2><#integet2>

(vagy ha én nem is, de david barátom biztos megfelelne nektek. 😊 )
mondjuk vagyunk még páran, csak mi inkább ventrilozunk.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

uHs Gerzson
"A Heg úgy érezte nekik csak a meccsre kell jönni, mert annyira tudnak mindent."

Szép.....

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Running
Új tapasztalatokkal is gazdagodtunk. A leközelebbi leszervezett meccs gyakorlásaira kötelezõ lesz a részvétel, hogy elkerüljünk pár problémát. Azokat pedig ki fogjuk hagyni, akik nem érzik fontosnak a részvételt. Úgyis csomó ember van aki szívesen játszana helyettük.

Running
1. Demo majd a meccsrõl.
2. Ping. Úgy tûnik összejön egy bika magyar szerver, vény_Sydac jóvoltából. Így az egyik mapot hazai szerveren a másikat meg az angolon nyomjuk le.
3. Kár hogy két teljes squad hiányzott. A Heg úgy érezte nekik csak a meccsre kell jönni, mert annyira tudnak mindent. A gsbf2 meg simán képtelen volt kiállítani embert. Emiatt volt sajnos kavarás. Köszönjük a Vénynek, a THC-nek meg azoknak akik jöttek kisegíteni a gyakorlókat.

Boxer HUN
<#eplus2>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Nem kell ilyen hosszan magyarázkodnod.
Elég lesz ha annyit írsz, hogy bénáztál, mert az ellenség nem tökéletesen kiszolgáltatott helyzetben hagyta magát fregelni, ahogy azt megszoktad.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Boxer HUN
...demo most nincs, ping maradós...

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Akkor majd Fuji elviszi a balhét, elvégre õ találta ki a taktikát.<#hehe>Bár erre nem lesz szükség, mert a mai gyakon is mindig az a csapat nyert, akinek kellett.<#hehe>

Két megjegyzés, ha már itt vagyok:
1)Jó lenne, ha a fullos körök demóit le lehetne tölteni (ennek a mai gyakorlásnak is).
2)A másik pedig ez a ping kérdés. Tudom, hogy a nagy többségnek jó volt, így lehet, hogy a hiba az én készülékemben van, de tekintve, hogy egész nap (más szervereken) jó volt, és voltak még rajtam kívül páran, akiknek szintén meglehetõsen magas volt a pingjük, így lehet, hogy máshol van a hiba. Ez esetben, ha egyéltalán lehet ez ellen tenni valamit szerver oldalról, akkor megköszönném, ha az illetékesek megnéznék, hogy tudnak-e valamit javítani a dolgon.<#worship> Kicsit necces 200 körüli pinggel játszani, még tankban is zavaró volt (nem lõtt, mikor lõttem, meg ilyenek).
nincs

mackosajt
szép lista.

Szerintem fog még bõvülni, ahogy ismerem hazánk silány fiait.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Mehetek én is warozni? van még hely?

DummyBoy
BSZN Deq!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

SigS
És ha publikbanda rongyáveri a Hun Tímet, akkor mi is lesz? <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Bogdogege
Meg gyere fel ts-re

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Bogdogege
ment privát

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

schrank
és kódolva van a szerver ,
melyik csapatba kell állnom ?
concvest?
miért két fehér zászló van ? kapituláltak ? <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

atomboy
Ma raersz, jovo heten nem, ki erti ezt... 😊

Bogdogege
Lehetsz

schrank
én lehetek ellenség a gyakon ? <#duma>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

<#worship><#pias>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"