Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fujiryu
Csíteltél vagy valami hasonló.esetleg nem eredeti a játék.Vedd meg vagy ne játsz vele.Mást válaszra ne várj.Azzal a cd kulkccsal ami neked van nem fogsz játszani bf2-t normál szerveren

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Az 1v1 ladder hõsének üzenem hogy hazaértem a disznóvágásról 7re ahogy írtam, és másnaposan ugyan, de gyakorlásképpen ha küld szervercímet játszom ellene.Többit leírtam priváztban még a buszon hazafelé(erre jó a mobilnet.amúgy bivalybasznádon még az sincsen rendes.mire betölt egy honlapot az 5 perc.Szóval vártam, hogy 3g-s helyre érjen a volán)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

atomboy
Buntetopont naplo:
"27/11/08 13:44 +3 McKenny Kötelezõ kihívás elutasítása Match"
Hehe. Akivel szemben nem akartal jatszani, az Sn@ck, a 3. helyen all. Ezzel akarsz menozni?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

JAG1
Tökömöccse, nemérted? Lófaszt sem érdekelsz, fogd már fel...
IQ-d lenne akkora, mint a KD-d...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

letíltották??? akkor azt írná ki hogy rossz cd kulcs nem?
havercsotány
letiltották a cd kulcsodat <#nezze>vegyél újat <#papakacsint>

havercsotány
bivalybasznád<#hehe>

senki?
MrYeti
megvan a probléma forrása 😊
a mobilnet tökéletes, hogy bivalybasznád nevû település kellõs közepén letöltsed a leveleidet, vagy böngéssz a neten, de ha rendesen akarsz játszani, akkor kell a kábel

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

TitaniumRR
Akkor ez szipka :-)

SKY-on nem gáz, SHS-en azonnal kirúg az admin.

Captain Sonar 2024 Remake

joebacsi
persze

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

TitaniumRR
Ezek szerint befolyásolja az is, hogy vezetékes-, vagy mobilnet kapcsolatról beszélünk?

SigS
gemóver meg a másik csíra, szopjátok már egymást máshol, felnõttek dolgába ne szóljatok bele

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

<#vigyor><#wave>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

bakvarnyu
igen, normális netet köttetsz be

MrYeti
na jó, látom nem teljesen tiszta a dolog, ezért elmondom. a ping a szerverhez mért lemaradásodat írja milliszekundumban (másodperc ezred része) ha valahogyan csökkenteni akarod, a legtöbb amit tehetsz, hogy nem megy a letöltés játék közben, és kinyomod az MSN-t. ezt leszámítva nem tudod befolyásolni a dolgot, minden a szolgáltatódtól, és a szervergép internetkapcsolatától függ. minél távolabbi szerverhez kapcsolódsz, annál nagyobb lesz a pinged, ezért mondtam, hogy legyen német.

TitaniumRR
Tudom valahogyan állítani a ping szintet?

Hali. Punkbuster permanent ban issued on this game server for player Kacsa87... ... Global punkbuster Guid ban. Na ez lenne a gondom. Régen sokat játszottam más néven a Bf2vel netten. Úgy gondoltam újra háborúzgatnék egy kicsit, de manapság már nem megy olyan egyszerûen mint régen. Mindent megtettem amit a FAQban olvastam de így se. Valaki ha tud segítsen köszi puszi pacsi pá
jappy
álmodozz kicsifiu:-)

jobb ma egy sör mint holnap kettõ

joebacsi
szép és jó, hogy ilyen ügyes vagy, de bf elsõsorban egy csapatjáték, így nem kimondottan az 1vs1-es bohóckodások jelentik a sava-borsát, szóval ne várd, hogy fülünk-farkunk kettéálljon a teljesítményedtõl

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
ha sokáig magas a pinged, akkor automatikusan kitesz a szerver

havercsotány
de azt mond meg hogy kit érdekel ?

MrYeti
német szerverekre menj, ott nem lesz magas a ping

jappy
Gyökér kis kennyfaszátszopó csira! Húzz a rákba innen!

jobb ma egy sör mint holnap kettõ

TitaniumRR
Nem nagyon értem. A server admin már másodszorra b@sz ki ezzel háttérüzenettel.

joebacsi
valami gond volt a netkapcsolatoddal

TitaniumRR
Mit jelent az, hogy "magas átlag ping" játékon belül?

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

JAG1
Húzzámá anyádba te gyökér...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

OrionHungary
Zolly adj életjelet

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

SF-be fel se tudnátok szállni a helivel 😄

MrYeti
nincs konkrétum, csak annyit mondtak, hogy javítások. vagy lehet, hogy csak nem találtam meg.

Az új patchbe mik lesznek?

Nevetségesen szánalmasak vagytok a kifogások keresésével.<#levele>Kenny, szép eredmény, csak így tovább!<#taps>
0Fritz0
A németeknél is kapható!
Most mi jövünk. <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

mackosajt
hihi.
Csak nem te is megnézted a profilját Kennynek?
😊

Sokunknak fia lehetne.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

joebacsi
csak anyuciék meg ne tudják, hogy 16+ a játék besorolása 😊

hátegen 😊 arama-ofp nagyonnagy DE szerintem nem abba kéne energiát fektetniük hogy a support géppityuja elõtt porzik a föld amikor lõ meg meghalni a dizájnban annyira szép .. hanem az ai útkeresése mûködjön - ne okozzon neki 2perc fejtörést hogy a keresztezõdésben hogyan is kéne befordulni .. hogy ne borítsák fel a jármûveiket mert fasz helyre mentek .. de animok között is van jópár fasság .. tárazás közben nem lehet semmitse csinálni pedig ez baromság .. fegyverváltás ne legyen már annyira vontatott .. és ha közben lelõnek még végigcsinálja az animációt aztán esik össze
😞(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

ez már nekem fáj<#szomoru1><#lama>

MrYeti
igazad van, tényleg nem béef 😊 de amúgy nem rossz

TitaniumRR

McKenny
sgéhez

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

kihez beszélsz te? 😮

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

havercsotány
egy kicsit feküdjél még vissza <#hehe>

szerintem meg éltessük és emeljünk neki szobrot. Joe! tedd ki bannerba mckenny milyen ügyes!

én tisztelem tudását és becsülöm szerénységét<#nyes>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

MrYeti
addig csinálja, amíg reagálunk rá. szerintem hagyjuk a **cibe...

HTS s3rg1nh00
öreg mostmár vegyél vissza,mert kurva nagy az arcod,csak nem tudom,mire...noobokat bárki le tud lõni a helivel,de csapatmunkából akkora elégtelent kapsz mint egy ház...remélem ennek ma bebizonyítod az ellenkezõjét,különben azt is biztosra veheted,hogy a "hatalmas helis tehetségedet" soha többet nem engedjük hun vs. ... meccsre...
Sig,te meg nyugoggyá le,rólad legalább tudjuk,hogy helizel<#eplus2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

SigS
ANYÁD

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

McKenny
Elsõnél menszesz volt.másiknál meg jobb volt.

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN