Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Google a te baratod, de most az egyszer segitek: nesze, a kovetkezo szavakat hasznaltam csak: battlefield 2 M82
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Egy picit elbeszélünk egymás mellett.
Tényleg (!) van a játékban M82. és M95 is.
A mods/bf2 mappában a megfelelõ helyen megtalálható mindkettõ az 1.5 patch-csel.
Változatlanul (fenti képnek megfelelõen) módosítás nélkül meg is jelenik a játékban szintén mindkettõ.
Azonban csak az M95-öt lehet használni sp.-ben. Az M82 ezzel szemben mindent csinál, kivéve a lövést. Nem lõ.
- Ezt - szeretném megoldani vhogy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Just do it :)
- SOK ALTERNATÍVA
- UTOLSÓ PECCS

Elolvastam a "mielõtt kérdezel katt ide!" részt, de nem találtam megoldást a problémámra.
Egyhete vettem meg a BF2-t. Feltelepítés, patch megvolt. A játék közben kör alakú sûrû rácsos fekete foltok vannak..., és inkább a nyílt terepeken. Találkozott valaki hasonló problémával? Ha ige, akkor segítsen légy szíves!
Köszi,
Tomi
M82 meg félautomata (csak a ravaszt kell húzni) viszont nincs a játékban
M95
M82
amúgy a FAQ -ban le van írva hogy lehet singleplayer módban használni...
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
A játékban megjelenik, viszont nem lõ.
Tud-e valaki ezügyben programhibáról,
ill. hogyan lehet rábírni az M82 Sniper puskát lövésre?
Just do it :)
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Tegnap toroltem le a gepemrol a BFBC2-t, 2 honap szunet utan probaltam megint, de sokkal rosszabb a jatekelmenye, mint a BF2....
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
HBD Verzoo!
BF2 krotpapa
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
BF2 krotpapa
!kspam .169760
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
BF2 krotpapa

BF2 krotpapa
BF2 krotpapa
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
BF2 krotpapa