Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#gonosz3>#gonosz3>
<2 éve>2 éve>
<#miaz>#miaz>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
╔══╗♫ ║██ I♥MUSIC! ║(o) ııllılı.ıllılı. ╚══╝
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
De hogy miért nem engedi, azt nem tom.
Sorrendre figyelni kell b4rc4!
BF2 - 1.41 - és utána SF, ami 1.1-ezni akar, és ha végzett, megint 1.41
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
1.41 az új
Ne használj ékezetes fh.-nevet a vindózban, mert bekavar
+nálam is <#gonosz3>#gonosz3>
Olyan kérdésem lenne,hogy BF2-t felrakom, felpatchelem és elinditom a játékot,de mikor kérem le a server listát , akkor 5 db szervert mutat,aminek a pingjét sem látom,és mikor JOIN-ra nyomok,akkor kiirja,hogy rossz a netkapcsolat.
2. SF-et akarom telepíteni,de 1.1-re mikor patchelni akarja,kiirja,hogy FAILED és leáll a telepités.
Valaki vmi oksoat tudna mondani ezügyben?
Elõre is thx.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
#149371<#hehe>#hehe>
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

-tRs-Landor
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
megeszem a családod4!44 <#vigyor1>#vigyor1>
-tRs-Landor