Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Annyira erõs seregünk van, hogy ha keletrõl megindulna valami, nyugaton lehetne kezelni az útlevelüket...
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu
Atom meg sose tudott viccet mesélni, ismerem, földim <#hehe>#hehe>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
<#hehe>#hehe>
Ha katonák nem lennének, pl. te is meg aki ezeket a buziságokat terjeszti az iwiwen, az csomagolhatna is és mehetne irakba vagy a sivatagba békefenntartónak
<#gunyos1>#gunyos1>
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
vagyok fáradt. Eleinte a kevés alvásra és a sok stresszre fogtam, de most
végre megtaláltam az igazi okát!Azért vagyok fáradt,mert túl sokat dolgozom!
Tudniillik 10 millió lakosa van Magyarországnak.
Ebbõl 3,5 millió nyugdíjas,ami azt jelenti,hogy a maradék 6,5
milliónak kell elvégezni MINDENT!
Hétszázezren tanulnak,ami azt jelenti,hogy a maradék 5,8 millióra
marad az összes munka,de 800 ezren a kormánynak dolgoznak,így marad 5
millió. Félmillió embert alkalmaz a katonaság.
Lenne még 4,5 millió aktív.600 ezren még iskolakötelezett kor alatt
vannak. Ha számba vesszük az összes munkaerõt,aki a parlamentben,
polgármesteri hivatalokban,állami támogatású intézményekben,
dolgozik,megkapjuk ugyebár azt a maradék 1,5 milliót,akire a tényleges
munka elvégzése hárul. Egy adott pillanatban háromszázezer ember fekszik
kórházban,van táppénzen,hozzájuk jön a félmillió munkanélküli,s máris
láthatjuk:pontosan hétszázezer ember osztozik a terheken. Ja... és most
olvastuk a legújabb statisztikát:jelenleg 699.998 ember van börtönben,ami
azt jelenti,hogy mindössze két emberre maradt minden munka:
Rám és Rád.
Te most éppen netezel.....
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu
Nekem eszem ágában sincs oda menni. Jól vagyok én itthon.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
<#rolleyes>#rolleyes>Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
TOP GAME!!!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Ha nagyon néztem, még azt is, amit írsz csetbe. :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...