172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#1484 Az nem katyusa :D lol Tunguska! Helivel nehezen fogod szerintem szétlőni
a Jet-et mert sokkal gyorsabbak lessznek mint a BFV-ben! Meg hát úgy kifoglak lőni, hogy nám is láttál :D ! -
#1483 én dc-ben helivel ölök vadászgépet... (persze csak a lámákat, akik tök egyenesen jönnek ... azaz nyomik!:D ) -
#1482 késre nem teszenk digitális kijelzőket?
én azzal szedek szíjjel mindent!!!! -
#1481 a vadűszgép ellen meg ott a katyusa -
haxoror #1480 Ha csak kicsit is hasonlítani fog a DC-re akkor a heliseket a vadászgépek szétszedik pillalatt
rotorbohóc -
#1479 na majd meglátjuk azt a heli vs tank-ot -
haxoror #1478 Jaja király tankok lesznek én meg majd széjjellövök velük mindenkit jól!
Vége a helihuszárok korszakának hehheh -
#1477 Most olvastam a hirben hogy a tankokal mindkét oldalon máskép kell löni és egy müszer mutatni fogja milyen messze látsz el ha arra felé nézel
Ez király lesz mert amikor valaki tankozik akkor nem kell megtipelni hogy menyire kell felnyomni a csövet hanem a számok alapján már tudja sejteni de ezt majd meg kell tapasztali -
#1476 Ja olyan lesz majdnem mint a HL2-öben de a teszterek azt mondták gyakorolni kell majd rá hogy ne legyen olyan könyü fragelni velle az emberekt és legyen olyan sok LAW-os béna láma farok ahogy mondani szokták :D -
#1475 Uj de kicsi interjú :) Gamespot
THX az infor Zs0lti -
#1474 Hú bazz, lehet, hogy alap, de ezt nem tudtam:
Anti-tank:
Rocket follows your crosshair when zoomed in
Ez durva. -
#1473 Nna tsá!
Nem tom ezt ismeritek:
http://bf2.fragirc.net/ -
#1472 kösz! -
#1471 amúgy 195.70.38.91:15567 -
#1470 Nincs ase-d? -
#1469 megadja valaki az ip-jét a poe szervernek? -
#1468 Ezért mondjunk el egy miatyánkot -
#1467 MEGY ÚJRA A POE SZERVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1466 -
#1465 Én gondolat olvaso vagyok másod tanulóként :D -
#1464 JEEEE Pont erre gondoltam -
#1463 Nagyon jó az uj video pláne amikor a T-90-nel lő
És ahogy halotam a filmben a single player rész az egy gyakorló rész lesz. -
#1462 Vagy ugy lesz hogyha nem registrált játékal játszol akkor nem leszel a ranglétrán és nem lesz uj fegyvereid de ezt majd a játék kijötével :)
-
#1461 Hidd el, meg lesz az oldva ügyesen ;) -
Nauron #1460 szerintem nem
olyan lesz mint a mopha+nfsu2....mármint a multiját tekintve....:) -
#1459 most ha jól értem ez azt jelenti h másolt játékkal nemis lehet majd neten játszani.. igaz? -
#1458 ÚJ INGAME VIDEÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VIDEÓ!!! -
#1457 ideje -
#1456 -
#1455 Megy a topik rendesen.Már mióta nem olvasstam itt.Na akkor ismét neki álok. -
#1454 Na azért -
#1453 Ja már láttam a hirt az oldalatokon csak amikor kérted akkor lusta voltam forditani -
#1452 Ezt már tudtam,de azért -
#1451 Remélem kielégitö a forditás :)
BB: a bf.hu az már nálam a szent föld minden nap koptatom magam ott ha van hir :D -
#1450 Na tehát amikor registrálod a játékodat akkor létrejön egy profilod ami a statisztikádat fogja rögziteni amiböl 42 van :), minél magasabra mész annál több uj fegyvert kapsz kézkez magas szinten elég sok fajta lesz.
Továbbá a modolást még jobban megkönnyitik a fejlesztök mivel majd kiadják azokat a programokat amikel a fejlesztök dolgoztak és elkésziteték a bf2-es világot.
A többi infot már elözö riportokban is lehettet olvasni. -
#1449 LOL -
#1448 -
#1447 IGEN, ééééén!!!!!!!!4444 -
#1446 majd így bököggyük egymást: "te vagy az, akinek van a másolata?!?!?!?! ????" -
#1445 Brutál az új interjúúúúú!
Reszkessetek majd "biztonsági másolattal" rendelkezők :D