172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#1604 Ez így van! Ez az amit sokan nem tudnak,hogy ezt a SVÉD DICE és nem a kanadai fejleszti aki a bfv-ért felelős!!!!!!!!!!!!!!! -
#1603 Én is tartok valamenyire, de itt igazából a játékosok fogják eldönteni hogy mennyire lesz sikeres és azért az ember lehet egy kicsit optimista iránta én jobban bizok a svéd DICE-ban mint a canadaiban. -
lachun #1602 vedd rá szüleid aztattatt gépet fejleszed mert nem tudsz majdan ,játszani velünk:DDDDDNem lesz ám rossz a játék . -
#1601 Nem nagyon zavar, hogy miket ígérnek ugyanis a gépem a minkonfig alatt van, újatani meg nem fogok, mert őseim aztat ígérték hogy érettségire újítanak ők. :) Szóval bármennyire is BF2 nem éri meg nekem pénzt invesztálni a dologba -
#1600 igy van ettől félek én is
minden video arról tanuskodik, hogy egyere kevesebb dolog fog csak beleférni.. -
lachun #1599 Ja igéenek fü fát, a ww2 es mod mikor jönn ki:DDD -
Lifeforce #1598 Én egy kicsit félek tőle.
A BFV-be is sok újdonságot igértek, és a végén csak annyit mondtak, hogy sajnáljuk, majd egy következő pachbe ha nagyon szükség van rá esetleg beleteszik.
Azóta se...
A BF2-be is sok mindent igértek, és egyre lejebb adják.
100fős szerverek, rombolhatóság...stb.
Ezeket már lejebb adták :( -
#1597 Vazzeg, kaptam 1 csillagot :P -
#1596 Azt ugye figyeltétek h az utsó előti videó filenevének a vége "FINAL" ? :P Csak úgy feltűnt... -
#1595 hát már nem lehet több mint majd a játék :D
-
#1594 Már 1 Gigányi bf2 videó csücsül a gépemen -
#1593 Hát ezt nem hiszem el!! Mi lez itt még márciusig? -
#1592 MEGINT ÚJ VIDEÓK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#1591 Ja a Tunguska belsőnézet meg odabasz -
#1590 Vazze ennyi lesz???????????????
Hogy nem sül le a pofájukról a bőr???????
Tiszta microsoft lesz.
Na mind1 azért megveszem -
#1589 ezétr nem nagyon nézem ezeket a videokat
igy nem csalódhatok -
#1588 jah Skiper irtam privit pls csekkold -
#1587 de odáig vagytok, beszarás:) ha kijön akkor meg lehet nagy pofára esés hogy hát nem is ezt igérték... no de azért én is had, vááá video vááá de kurva nagy egy ilyen rövidke videohoz képest... -
#1586 cdgalaxis.hu
Battlefield_2(~11.990Ft) -
#1585 BF2 előrendelés:
Várható megjelenés: 2004. március 04. 15 999 Ft
576.hu
aztapicsába -
#1584 Na én meg kihireztem a gamestar.hu-n is hogy ne csak mi csorgasuk a nyálunkat -
#1583 bocs a szar fogalmazásért, én már fáradt vagyok, nem javítok:) -
#1582 ja, kiábrándultam belőle, mer nagyon szar volt a netem, nyáron abbahagytam és már nincs nyár, tél van, szar a helyzet, majd ha nyár lesz talán tolom bakker de akkor már bf2-zni fogunk! azt valószínűleg nem kúrják így el.
ugyanis én nyáron egy-két haverommal a joint ops-t toltam meg a bfv-t. na most a bf2 ben mind a kettőből van bőven plusz kurvasok újítás, tehát valószínűleg ebben a játékban sokszor láthatod majd a nevemet :)) -
#1581 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D -
#1580 tyűűha, elég fasza ez a hi-res múvi, nagyon tetszik!
DEMÓT!!!!!! -
#1579 Tényleg Skiper te már abba hagytad a BFV pályafutásodat? -
#1578 Hát remélem,hogy akkor adják ki és nem fogják elcsúsztatni,de ha igen akkor marad a VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :) -
#1577 szerintem február közepén dojfogják kidobni a demót (mert ugye februárt ígértek) -
#1576 Nagyon jó volt ez a videó.Remélem lesz folytatása mint ahogy leírták a videó-ban.De agyák már ki a demót mert megőrülök.GOGOGOGO DEMÓ PLÍZ!!!!!!! -
#1575 Eddig elég volt egy 64 mb os VGA is.. ezután is elég lesz...
Némi túlzás mindig van a marketingbe.. -
#1574 Hát ez a videó kiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrááálllllyyyyyyy
Én a High-ot töltöttem le,mindenkinek ajánlom.Űberbrutál ez a videó ahogy ezt Geronimo is írta.És lesz folytatása.EZAZ."TO BE CONTINUED" -
#1573 na megint egy új videó.juhé:) -
#1572 Jah itt a link:
ÚJ VIDEÓ!!!!!!!!!!!!! .Űberbrutál.Kötelező darab!!! -
#1571 Ez volt eddig is a minimum gépigény! -
#1570 Na, a videó végén már minimum confignak 1,5Ghz processzor, 512Mb ram és 128Mb-os GF FX szintű videókártyát mondtak, szóval kezdjetek el gyűjteni gépre, ha nem 800X600 min detail-on akartok játszani max 16 fős szerveren -
#1569 Na elég a VÁÁÁ-ból most visszaváltunk rendes-be -
#1568 Megint új videó hát beszarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
haxoror #1567 Azt hogy VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
LoL -
#1566 Na valami értelmeset is: Mit szóltok az új videóhoz? -
Világ legjobb játéka lessz!