172092
  • atwe
    Hé egy demo dátumot nem tutok adni
  • Skiper
    höhö, 2005. comment 2005-ben höhö:D
  • TDC Geronimo
    Szerintem ezzel nem vagy egyedül
  • atwe
    DEMOTTakarok
  • uHs Gerzson
    GO BB GO
  • TDC Geronimo
    Jaja
  • TDC Geronimo
    Roger
  • haxoror
    Ejts túszokat és váltságdíjnak követelj egy helikoptert és egy BF2 DVD-t!
  • BurnBaby
    jövő héten találkozom az ea-val a magyar rendezvény ügyében. szal kitartás, hamarosan szállítom az infot :) nem, ez nem hírértékű info, amíg én nem mondom azt :)
  • Bercy #1997
    az biztos. :)
    remelem egy moderator viszont kioszt majd nehany ban-t.
    bar akkor jon masik :S
  • Me0w
    Soha az eletben nem fogod tudni elkergetni oket :) De remenykedjunk :)
  • Bercy #1995
    ez igy van. ezert nem is olvasok sok topicot. de talan ha osszehozunk egy FAQ-ot akkor buntetopontokkal el lehet kergetni az ilyen kerdeseket feltevo egyeneket.
  • TDC Geronimo
    LOL
  • TDC Geronimo
    frissült a bf.hu!
  • Me0w
    Csak varj mig lesz belole valami pre-pre-pre-peekin-demo-warez, akkor jon majd a sok pistike meg zsoltika, hogy: "HONNAN LEHET LESZEDNI INGYEN???!!!?!?!", meg hogy: "LEHUZTAM A STUFFOT DE NEM INDUL HA RAKATTINTOK", "HOGY KELL KIIRNI CDRE??????", "A HAVEROM GEPEN MENT DE NALAM KIIRJA HOGY", "MIT KELL LETOLTENI???".. akkor ki is veszem a favbol 2 hetre a topicot ;)

Ps.: a legjobb lesz hogy: "TORT JATEKKAL LEHET JATSZANI?", "MONDJATOK TORT SZERVEREKET!!!!1111111"
  • TDC Geronimo
    VAN POE SZERVER JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • TDC Geronimo
    Rohadt mázlista németek
    Nálunk miért nincs ilyen
  • fugitive1
    Kellemes reggelt mindenkinek!
    Legalább is remélem az lesz ezzel az egy-két újdonsággal (remélem még nem volt... ).
    Tehát, úgymond pontos kaszt-fegyver leírások itt országokra lebontva és 17 új screenshot itten ni.
    Továbbá egy "apró" hír. Március 4-6 ig a Dortmundi reptér egyik hangárjában BF2 LAN-partyt szerveznek! Elvileg 400 muki közül választanak és BÁRKI jelentkezhet ezen a német oldalon. Az oldal német, de elvileg angolosítják hamarosan.
    Tehát, HAJRÁ!
  • polak
    addig játszatok valami jo kis passziánsz csatát, az tuti fut a gépeteken:)
  • TDC Geronimo
    Jóvan na csak még ráér a dolog,sztem
  • Robogo
    Oké főnök!
  • TLD Robi
    valami király,ami nagyon odabasz.
  • TLD Robi
    remélem,hogy nem pihennek,mert akkor lasabban fog készülni a demó :D
  • TLD Robi
    hát ja sajna nincs új videó,de szerintem annak a 250Mb-os videónak a folytatásán is dolgoznak,mert a végén az volt írva,hogy"To be Continued".Na meg a demón is.
  • TDC Geronimo
    Nem hiszem én azt
  • Mr Manson
    hétvége van, pihennek
  • TDC Geronimo
    Semmi új kép,infó,videó Nembaj biztos a játékon dolgoznak 1000-el
  • Nauron
    jaja.
  • TDC Geronimo
    IGEN reméljük ez lesz És lesz single rész is amolyan oktató jellegű,de a multi a lényeg a bf-eknél nemde?
  • Johnny23
    illetőleg,lesz rendes single player mod is benne,vagy inkább csak a multi-ra lesz kiélezve a cucc????
  • Johnny23
    Sztetek ez lesz mind grafikailag/játszhatóság/életszerűség/hangulat szempontjábol a legjobb Battlefied?????

(lehet ,hogy hülye kérdés,csak én nem láttam/játszottam se az első résszel,se a Vietnam-al)
  • TDC Geronimo
    Na szerintem most még fejezzétek be a" vajon fog-e menni a gépemen" kérdéseket.
  • Skiper
    okés
  • Tomeee
    tök8 az a lényeg hogy jól nézzen ki
  • Skiper
    mekkora felbontású legyen a banner?
  • Robogo
    Jajj akkor új gépet kell vennem,mert én nem 640*480 full low-on akkarok játszani.:D
  • Robogo
    És szerinted Braveheart fog futni a gépemen?És nem tudod,hogy honnan lehet leszedni?
  • Mr Manson
    hehe
  • Tomeee
    jah
    mert így eléggé gyatra
  • Yan
    Sztem a fölös feszültség levezetésére, és vááá-k helyett csinálhatnátok 'odavág' bannert ide felülre.