172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
atwe #2006 Hé egy demo dátumot nem tutok adni -
#2005 höhö, 2005. comment 2005-ben höhö:D -
#2004 Szerintem ezzel nem vagy egyedül -
atwe #2003 DEMOTTakarok -
#2002 GO BB GO -
#2001 Jaja -
#2000 Roger -
haxoror #1999 Ejts túszokat és váltságdíjnak követelj egy helikoptert és egy BF2 DVD-t! -
#1998 jövő héten találkozom az ea-val a magyar rendezvény ügyében. szal kitartás, hamarosan szállítom az infot :) nem, ez nem hírértékű info, amíg én nem mondom azt :) -
#1997 az biztos. :)
remelem egy moderator viszont kioszt majd nehany ban-t.
bar akkor jon masik :S -
#1996 Soha az eletben nem fogod tudni elkergetni oket :) De remenykedjunk :) -
#1995 ez igy van. ezert nem is olvasok sok topicot. de talan ha osszehozunk egy FAQ-ot akkor buntetopontokkal el lehet kergetni az ilyen kerdeseket feltevo egyeneket. -
#1994 LOL -
#1993 frissült a bf.hu! -
#1992 Csak varj mig lesz belole valami pre-pre-pre-peekin-demo-warez, akkor jon majd a sok pistike meg zsoltika, hogy: "HONNAN LEHET LESZEDNI INGYEN???!!!?!?!", meg hogy: "LEHUZTAM A STUFFOT DE NEM INDUL HA RAKATTINTOK", "HOGY KELL KIIRNI CDRE??????", "A HAVEROM GEPEN MENT DE NALAM KIIRJA HOGY", "MIT KELL LETOLTENI???".. akkor ki is veszem a favbol 2 hetre a topicot ;)
Ps.: a legjobb lesz hogy: "TORT JATEKKAL LEHET JATSZANI?", "MONDJATOK TORT SZERVEREKET!!!!1111111" -
#1991 VAN POE SZERVER JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1990 Rohadt mázlista németek
Nálunk miért nincs ilyen -
#1989 Kellemes reggelt mindenkinek!
Legalább is remélem az lesz ezzel az egy-két újdonsággal (remélem még nem volt... ).
Tehát, úgymond pontos kaszt-fegyver leírások itt országokra lebontva és 17 új screenshot itten ni.
Továbbá egy "apró" hír. Március 4-6 ig a Dortmundi reptér egyik hangárjában BF2 LAN-partyt szerveznek! Elvileg 400 muki közül választanak és BÁRKI jelentkezhet ezen a német oldalon. Az oldal német, de elvileg angolosítják hamarosan.
Tehát, HAJRÁ! -
#1988 addig játszatok valami jo kis passziánsz csatát, az tuti fut a gépeteken:) -
#1987 Jóvan na csak még ráér a dolog,sztem -
#1986 Oké főnök! -
#1985 valami király,ami nagyon odabasz. -
#1984 remélem,hogy nem pihennek,mert akkor lasabban fog készülni a demó :D -
#1983 hát ja sajna nincs új videó,de szerintem annak a 250Mb-os videónak a folytatásán is dolgoznak,mert a végén az volt írva,hogy"To be Continued".Na meg a demón is. -
#1982 Nem hiszem én azt -
#1981 hétvége van, pihennek -
#1980 Semmi új kép,infó,videó Nembaj biztos a játékon dolgoznak 1000-el -
Nauron #1979 jaja. -
#1978 IGEN reméljük ez lesz És lesz single rész is amolyan oktató jellegű,de a multi a lényeg a bf-eknél nemde? -
#1977 illetőleg,lesz rendes single player mod is benne,vagy inkább csak a multi-ra lesz kiélezve a cucc???? -
#1976 Sztetek ez lesz mind grafikailag/játszhatóság/életszerűség/hangulat szempontjábol a legjobb Battlefied?????
(lehet ,hogy hülye kérdés,csak én nem láttam/játszottam se az első résszel,se a Vietnam-al) -
#1975 Na szerintem most még fejezzétek be a" vajon fog-e menni a gépemen" kérdéseket. -
#1974 okés -
#1973 tök8 az a lényeg hogy jól nézzen ki -
#1972 mekkora felbontású legyen a banner? -
#1971 Jajj akkor új gépet kell vennem,mert én nem 640*480 full low-on akkarok játszani.:D -
#1970 És szerinted Braveheart fog futni a gépemen?És nem tudod,hogy honnan lehet leszedni? -
#1969 hehe -
#1968 jah
mert így eléggé gyatra -
#1967 Sztem a fölös feszültség levezetésére, és vááá-k helyett csinálhatnátok 'odavág' bannert ide felülre.