172092
  • TLD Robi
    VÁÁÁÁÁÁÁ:DDDD:)))!!!
  • Skiper
    vááááááááá!!!!!!!! :DDDDDD
  • TLD Robi
    Vááá :)
  • Skiper
    merem ajánlani, hogy halljunk
  • Skiper
    VÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!! :DDDD
  • TLD Robi
    11 oldal.Az szépRemélem hallunk új dolgokat.
  • uHs Gerzson
    Vasárnapra lesz kész a teljes forditás :)
  • ranGer2
    NEm mondtál újat az egész GS idiótákból áll
  • uHs Gerzson
    Elnézést kérek az elözö linket nem érdemes megnézni mivel olvastam hogy az egész interjút le fogja forditani a srác

Jó interjú

és ha igaz 11 oldal lesz
  • Joe004
    Na ja! Ez igaz!
  • uHs Gerzson
    Egy ujjab interju került ki
    interjú

És ahogy látom meg nem erösitet források szerint 24-én szálitják és 30-án kerül a public kezére.
  • TDC Geronimo
    De mi megveszzük eredetibe úgyhogy ez minket nem érint
  • Joe004
    Mér tök jó patchalgetni én szeretem mindíg hoz valami újdoságot a gambe!
    Szerintem már 24. én warezen lessz! VÁÁÁÁ!
  • TDC Geronimo
    Nyugi van. Ki fog jönni 30-án nem kell izgulni
  • Cobra.
    Inkább csússzon 1 hónapot, de ne beta-t adjanak ki 1.0-ként.
  • SinClaiR
    26 án már fenn lesz torrenten:) vagy előbb
  • Mr Manson
    "Egyelőre meg nem erősített információk szerint a Battlefield 2-t március 25-én kezdik szállítani az üzletekbe és március 30-tól lesz elérhető a nagyközönség számára."

www.battlefield.hu
  • Skiper
    igge'? én még mindig 24-ről tudok. fax. szerintem nyáron kiadják :)
  • Mr Manson
    ugye most már 30.át emlegetik
  • Skiper
    2 hónap 3 nap :P
  • Mr Manson
    és a fullt is toljak el szép lassan...
  • Skiper
    jah, lehet, hogy az már csak nyár elején jön:d
  • TDC Geronimo
    Különben mindenki be van izgulva a demótól(köztük én is),de egy szóval sem mondták,hogy lesz!!!!! Csak azt ,hogy HA LESZ akkor február előtt tuti nem!!
  • Skiper
    ;)
  • Robogo
    Én is minden helivel szoktam breakdanceszelni!Nagyon LOL!
  • TDC Geronimo
    Mondták hogy lesz!! Az egyik interjúban olvastam!! Azt majd külön team fogja csinálni!
  • TDC Geronimo
    Mint pl én Spec ops foreva and M4 Rulezzzz
  • TDC Geronimo
    Jah az meg tényleg elég gáz,amit írnak,hogy a profik le tudnak szállni a ház tetején LOL .
  • TDC Geronimo
    Amúgy meg kár ilyeneken vitatkozni! Jó lesz és kész
  • TDC Geronimo
    Jaja fuck joint ops
  • Joe004
    Na jó én nemvitatkozok, még úgy is csak találgattok én is találgatok majd kiderül március 24.-én. Ilyen GS riportereknek nem lehet hinni ráadásul jointszopos azt se tudja mi az a heli vezetés!
  • Skiper
  • haxoror

Én inkább a regenerálódó járművekben látom az izgit, a profi pilótákat éppen csak megsebesíteni lehetett eddig is, mostantól elhúznak a felhők közé és fullos élettel jönnek vissza. A csapat egyik fele mérnök lesz a másik meg medic :/
    Kivéve az újakat, azok specopssal robbantgatják majd a hidakat :D
  • haxoror
    Azért vannak még a rombolókon ágyúk is és különben is tengeralatjáró rulz! :D
    Az anyahajó is jó poén mert így nem lehet bepixelezni a repteret :P
    Kellenek a hajók is kék tenger, sunshine, nézni ahogy a delfinek a habok között játszanak aztán megszigonyozni őket...
  • Skiper
    ettől féltem: elbasszák a helit . sok faszláma jön, veri a mellét, mekkora profi háhá. valamit megígérek: ahogy bfv-ben a huey breakdance-szel, úgy itt is vmivel lealázom a heliirányítást vazzeg, mert ha télleg full árkád lesz, akkor kurvára hörgh leszek, és bazira kitalálok valami észbontó állatságot, hogy lássák, mekkora szar az irányítás, MUAHHAGRAHRG!
  • Skiper
    a hajó az hangulatosabb :))
    (kék tenger, sunshine :D)
  • haxoror
    Jaja Bf42-ben a hajós mappokat imádtam a legjobban mindig, remélem az új motor azért támogatni fogja és a WWII kiegészítőben (mert már most le merem fogadni hogy lesz ilyen, talán még vietnamos is) már benne lesznek
  • Joe004
    A TS-t majd meglátjuk! Warokon lehet, hogy jobb lessz a voip! Ja és az a kör menü gyors lessz, ki van találva! Egérrel kell majd rajta navigálni! Pl.: látsz 1 tankot,célkereszt a tankra, rácsapsz a Q-ra utánna középen a Spoted és ennyi ez kb 1-2 másodperc! De ki is próblhatod 1szerűen, kb annyi idő lessz mint pl. ha a böngésződ legördülö menüjében csinálnál valamit! De ez játékostól is függ!
    Mit akartok már tengeri csatát könyörgök alternatív jövő, a tengeri csata abban merülne ki, hogy valaki megjelöl 1 tankot lézerrel és te ráböksz a piros gombra! Már rég óta csak "okos rakétákat" lőnek ki hajókról és hárítanak el! Na meg az anyahajó! De nem mind1, honnan szálsz fel reptér vagy hajó ?
  • Mr Manson
    ja TS tuti marad.... tököm kivácsi a sok emberre
  • Frankie
    BF42 foreva :)

A tengeri csatás dolgot én is sajnálom..