172092

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
VÁÁÁÁÁÁÁ:DDDD:)))!!!
-
vááááááááá!!!!!!!! :DDDDDD -
Vááá :) -
merem ajánlani, hogy halljunk -
VÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!! :DDDD -
11 oldal.Az szép Remélem hallunk új dolgokat.
-
Vasárnapra lesz kész a teljes forditás :) -
NEm mondtál újat az egész GS idiótákból áll -
Elnézést kérek az elözö linket nem érdemes megnézni mivel olvastam hogy az egész interjút le fogja forditani a srác
Jó interjú
és ha igaz 11 oldal lesz -
Na ja! Ez igaz! -
Egy ujjab interju került ki
interjú
És ahogy látom meg nem erösitet források szerint 24-én szálitják és 30-án kerül a public kezére. -
De mi megveszzük eredetibe úgyhogy ez minket nem érint
-
Mér tök jó patchalgetni én szeretem mindíg hoz valami újdoságot a gambe!
Szerintem már 24. én warezen lessz! VÁÁÁÁ! -
Nyugi van. Ki fog jönni 30-án nem kell izgulni -
Inkább csússzon 1 hónapot, de ne beta-t adjanak ki 1.0-ként. -
26 án már fenn lesz torrenten:) vagy előbb -
"Egyelőre meg nem erősített információk szerint a Battlefield 2-t március 25-én kezdik szállítani az üzletekbe és március 30-tól lesz elérhető a nagyközönség számára."
www.battlefield.hu -
igge'? én még mindig 24-ről tudok. fax. szerintem nyáron kiadják :) -
ugye most már 30.át emlegetik -
2 hónap 3 nap :P -
és a fullt is toljak el szép lassan... -
jah, lehet, hogy az már csak nyár elején jön:d -
Különben mindenki be van izgulva a demótól(köztük én is),de egy szóval sem mondták,hogy lesz!!!!! Csak azt ,hogy HA LESZ akkor február előtt tuti nem!! -
;) -
Én is minden helivel szoktam breakdanceszelni!Nagyon LOL! -
Mondták hogy lesz!! Az egyik interjúban olvastam!! Azt majd külön team fogja csinálni! -
Mint pl én Spec ops foreva and M4 Rulezzzz
-
Jah az meg tényleg elég gáz,amit írnak,hogy a profik le tudnak szállni a ház tetején LOL .
-
Amúgy meg kár ilyeneken vitatkozni! Jó lesz és kész -
Jaja fuck joint ops -
Na jó én nemvitatkozok, még úgy is csak találgattok én is találgatok majd kiderül március 24.-én. Ilyen GS riportereknek nem lehet hinni ráadásul jointszopos azt se tudja mi az a heli vezetés! -
-
haxoror #2254
Én inkább a regenerálódó járművekben látom az izgit, a profi pilótákat éppen csak megsebesíteni lehetett eddig is, mostantól elhúznak a felhők közé és fullos élettel jönnek vissza. A csapat egyik fele mérnök lesz a másik meg medic :/
Kivéve az újakat, azok specopssal robbantgatják majd a hidakat :D -
haxoror #2253 Azért vannak még a rombolókon ágyúk is és különben is tengeralatjáró rulz! :D
Az anyahajó is jó poén mert így nem lehet bepixelezni a repteret :P
Kellenek a hajók is kék tenger, sunshine, nézni ahogy a delfinek a habok között játszanak aztán megszigonyozni őket... -
ettől féltem: elbasszák a helit . sok faszláma jön, veri a mellét, mekkora profi háhá. valamit megígérek: ahogy bfv-ben a huey breakdance-szel, úgy itt is vmivel lealázom a heliirányítást vazzeg, mert ha télleg full árkád lesz, akkor kurvára hörgh leszek, és bazira kitalálok valami észbontó állatságot, hogy lássák, mekkora szar az irányítás, MUAHHAGRAHRG! -
a hajó az hangulatosabb :))
(kék tenger, sunshine :D) -
haxoror #2250 Jaja Bf42-ben a hajós mappokat imádtam a legjobban mindig, remélem az új motor azért támogatni fogja és a WWII kiegészítőben (mert már most le merem fogadni hogy lesz ilyen, talán még vietnamos is) már benne lesznek -
A TS-t majd meglátjuk! Warokon lehet, hogy jobb lessz a voip! Ja és az a kör menü gyors lessz, ki van találva! Egérrel kell majd rajta navigálni! Pl.: látsz 1 tankot,célkereszt a tankra, rácsapsz a Q-ra utánna középen a Spoted és ennyi ez kb 1-2 másodperc! De ki is próblhatod 1szerűen, kb annyi idő lessz mint pl. ha a böngésződ legördülö menüjében csinálnál valamit! De ez játékostól is függ!
Mit akartok már tengeri csatát könyörgök alternatív jövő, a tengeri csata abban merülne ki, hogy valaki megjelöl 1 tankot lézerrel és te ráböksz a piros gombra! Már rég óta csak "okos rakétákat" lőnek ki hajókról és hárítanak el! Na meg az anyahajó! De nem mind1, honnan szálsz fel reptér vagy hajó ? -
ja TS tuti marad.... tököm kivácsi a sok emberre -
BF42 foreva :)
A tengeri csatás dolgot én is sajnálom..