172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#2367 (Ez ami a kezemben van ne tévesszen meg senkit) Ez egy M4 -
#2366 ja... és ide irjuk majd mijen kurva jó, vagy szidjuk mennyira szar :D -
#2365 -
#2363 Mehetek én is? -
#2362 Nem fog érdekelni hogy a sok kis hülyegyrek nem tudja elinditani mi már az szervereken fogjuk egymász irtani -
#2361 -
#2360 Ja ott lesz a helyünk ;)
-
#2359 szomoru, mert általában napokkal elötte kint a szerver
de ha utánna lesz csak az se baj... addig EA UK -
#2358 Hát linux szerver sajna nem lesz a bf2 megjelenésekor azt tudom. Aztán hogy utána lesz-e..... -
#2357 Ha egyáltalán még idén kijön -
#2356 jó erős gép legyen ám az... mert elkel
remélem linux szervert is csinalnak a srácok -
#2355 Nem majd BF2-es szerverünk lesz -
bhakekr kéne egy állando poe szerver. nem csináltok, tdc? ;)
-
#2353 Mert az a rakás szar CS elveszi a szerveridőt azééé hogy ***** meg a sok csíter-láma-köcsög CS-s -
#2352 Hát ezaz -
#2351 Mondjuk én se tudtam volna mert KÖZBEJÖTT VALAMI (a klántársaim értik a dolgot) -
#2350 egyáltalán miért kell leállítani? -
#2349 mert még csak most van este, meg bakker már nincs szerver -
#2348 Mééé nem jöttél játszani? -
#2347 addig próbálgatjuk ;)) -
#2346 aztán meg lehet venni :) -
#2345 nyugi nyugi, warezzal szerintem már 3-7 nappal Magyarországi megj. előtt fogunk jáccani :)
bfv-nél is 3 nappal (vagy egy héttel?) a hivatalos a megj. előtt játszottunk! :) -
#2344 kiráály :DDDD
-
#2343 Ha elkezdik a tologatást akkor jaj nekik,vagy inkább nekünk? -
#2342 Baszki ilyen nincs ne csinálják ezt velem -
#2341 EA MAGYARORSZÁG:
"Megjelenés dátuma
01-04-2005"
ea.hu
...ez egy vicc... -
#2340 Ja ezt én se tudom -
#2339 ezt most mire? -
#2338 Ezért van egymás után a kérdés és válasz te :) -
#2337 Meg aztán vannak a fordításban rosszúl értelmezett dolgok! De azért köszi gerzson . Ezt nem baszogatásképp mondom csak legyünk rendberakva. PL az,hogy nem tud dátumot mondani az a DEMÓRA vonatkozik és nem a teljes játékra!!!! -
#2336 jah, vagy 24 :DDDD -
#2335 Figyi sztem ez egy régi interjú,mert ami a GS-ben volt cikk az már BÉTA TESZT volt!!!! Meg aztán kb 1 hónapja mondták,hogy a játék 80%-os készültségű!!! Úgyhogy nem kell aggódni itt lesz az március 30-ára -
#2334 hmm, mondasz valamit!
remélem, úgy van.... -
#2333 De nem lehet hogy ez egy régebbi interjú csak most került ki? -
#2332 Egyes interjúkban azt mondtad, hogy lehet szimbólumokat majd berakni a játékba és azt mások is láthatják és máshol meg azt hogy ez majd nem lehetséges mi a lényeg?
Később lesz beleépítve a játékba, mint bonusz.
Hát most teljesen el vagyok keseredve. Ez az interjú elvette a kedvem az egésztől -
#2331 ok
thx -
#2330 hát bakker szerintem ezt is ősszel fogják kiadni :)
tehát mi ősszel fogunk a fullal játszani, mert ahogy olvastam az interjút, nagyon nincs kész a játék, és sok a hiáőnyosság (játékmódok, pályák)!
talán tavasz végére jön egy dhemó, vagy egy totálkáros full, mint bfv-ben, és azt intenzíven nyomjuk egy nyáron - így adva varázslatos fílinget annak a szép 3 hónapnak :)
nekem szerintem nagyon be fog jönni, bfv-ben is nagyokat röhögtünk, szóval khurvajó volt!!:D:D:D:D
ez is lesz olyan jó, még ha csak 1.0 és nincs statisztika meg lófasz :)
felőlem jöjjön tavasszal egy félkész bf2, de akkor nyárra adjanak 1.1-t, ami tisztességessé teszi a játékot! -
#2329 ox.
átírom meg minden,
elküldöm e-mílben!
(rím:) -
#2328 ha javitod javitom -
#2327 gerzsont baszogasd :D