172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#2647 Tuti kiadják fejhallgató nélkül is ! Ja és ez az UsA ban van szóval nálunk lehet, hogy nem is lessz ilyen akció! Nézitek a hiradót? Ma már 20 szavazót kinyírtak az terroristák ! -
#2646 akinek nem kell, letölti netről:P -
#2645 Elég hülyeség, hogy az alap verziót nem adják ki DVD-n, nem sok ember adna ki + pénzt a fejhallgatóért. Akinek nem kell a fejhallgató az szenvedjen a sok CD-vel? -
#2644 az nem kell... 5.1 szettemet nem cserélném le semmi pénzért -
#2643 Igen....Az SE az DVD-s lesz amihez jár egy Logitech headset is. -
#2642 Lesz DVDs változat is, az SE vagy mi!
a borito meg PC-CD -s -
#2641 Még nem lehet tudni szerintem 1 DVD, és ahogy a bf42 2 CD volt a BFV 3 CD, akkor szerintem a BF2 kb 4-5 CD.
Ja és a lemaradt egy pár kép itt még egynéhány. -
#2640 Hány cds-dvds lesz ? -
#2639 Két ujnak nem mondhato képet találtam de ez van ezzel kell beérni :)
képek -
#2638 Vmelyik ujságban olvastam a gépigényt:
"1G cpu, 256M ram, 64M vga"
valszeg nem szaklap volt, de az se aki diktált.
:))) -
#2637 :DDDDDDDDDDDDD -
#2636 srácok, mivel 6 órát aludtam múlt éjjel (elkezdtem beágyazni, de amint kihúztam a fotelágy alsó részét, s ráfeküdtem - gondolván: most kiveszem a párnát az ágyneműtartóból -, hirtelenjében elaludtam, de még magamrakaptam egy paplant derékra.. reggel arra keltem hogy alig hallok - biztos elszorultak a "hallóereim" - és ég a villany :D), elég fáradt vagyok, tehát Jó éjt, szevasztok! -
#2635 köszi!! :D -
#2634 fasza az új logód -
#2633 :DDDD -
#2632 -
haxoror #2631 Azt mondja, "lábbal" na persze... :DDDDDDDDDD -
#2630 :DDDD
a videó odabasz, ma reggel én a wc-papírtekercsnek basztam oda lábbal, mer leesett -
#2629 Na meggyüttem...Hát igen a videó odab*sz ...Skip már hiányoltalak -
#2628 ? -
Nauron #2627 naon király a video... -
#2626 Nem szar! Gero ha látod hogy nem vagyok itt azért még frissítheted a TDC t is! -
#2625 Fúúú...gyerekek, ez a helis videó betett nekem...alig várom már a bf 2-t :) -
#2624 tényleg szép a videjó -
#2623 szerintem jövő tavasszal már az utolsó megj. előtti sorokat írkálhatjuk ide;)
biztos az sg a hibás az egészért, mert extrasok hozzászólást akar a bf2 topicba és ezt csak úgy éri el, ha mindenki könyörög a kiadást illeőten. szóval írjatok sokat és akkor majd kiadják -
#2622 áá de gagyii ez -> :DDDDDDD -
#2621 :DDDDDDDDDDD -
#2620 Akkor jó,remélem tartják legalább a júniust,nyáron legalább többet lehet gamelni,annyi a pozitivum -
#2619 Nem 2006-ban nyugi...a június 1-je meg nem hivatalos dátum csak találgatás! Úgyhogy még mindig nem tudni -
#2618 Aztaqrva....milyen videó baszki -
#2617 Igy olvasgattam vissza és milyen 2006-ról beszéltek?!?!Most Junisus elején jelenik meg,nem??!?! -
#2616 Vagy ha valaki nem regisztrélt a fileplanetre akkor is letölthetiitt -
#2615 NA végre eljöt azaz idö amikor végre kiadták a hét ellején megigért 2 uj videot. Az egyik az egy interjú a másik pedig bepillantást tesz a Cobra, Mi-28 havoc belselyébe.
Játék video -
#2614 Lehet, hogy most renderelik az új előzetes képkockákat -
#2613 na jó éjt mindenkinekés reménykedjünk,hogy előrébb hozzák a megjelenést. -
#2612 A Bf2-be nem lehet majd a kocsinak a gumiját kilőni?:D -
#2611 jaj a fene lemaradtam -
#2610 Most pedig álljon föl mindenki és 5 perces csönddel tiszteljük meg a BF-2-őt:D -
#2609 NP -
#2608 javitva...bocs