172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#2767 ja egyébként kössz! -
#2766 ááá csak ne a FilePlanet-et,ott regelni kell magam h letölthessem?!?! -
#2765 Tessék a film -
#2764 http://bf2.3ds-network.de/gallery/screens/index.php?path=./&page=3&img=bf2_796.jpg
Ez a kép melyik videóból van?!Ha esetleg tudjátok akkor megtudjátok mondani honnan lehet leszedni -
#2763 gondolom az a map lesz HA kijön az MPDEMO... -
#2762 Wetlands, és igen azon játszotak. -
#2761 Amin az Nbrigade játszott az a Wethland_map(vmi ilyesmi a neve)?!?! -
#2760 MOD.DLL-t másold be a poe mappába... -
#2759 Ja tényleg, nekem is dereng vmi.
Egyébként most olvastam a kommenteket és egy néven megakadt a szemem:
Frank Delise
És ezt irta:
There will be no SDK, you guys will get a perfect MDT and the tools wich where used to create 98% of BF2. All will be shipped with the game. Some Modgroups get the possibilty to test the MDT earlier. Who? Well, the ones have been informed! -
#2758 nekem se megy -
#2757 Amúgy a szerverünkön POE-ba megtalálsz -
#2756 ok ok -
#2755 Majd BF2-ben megnézzük jók vagytok-é! vagy mostanába a DEMO-ba! -
#2754 Figyi..tegyél fel valami nocd crackot..azzal menni fog -
#2753 én ezt a petíciót azért nem értem, mert eleve azzal kezdték, h kiadják a fejlesztő sw-ket :) -
#2752 Én aláírtam. -
#2751 Így jártál :P
esetleg... -
#2750 Nem tudok POE-ni:(,mert amikor elindítom a játékot és kijelölöm a POE-t és Activatéra kapcsolok kiírja,hogy:Please insert either Battlefield vietnam CD.Talán crackelni kell vagy mi?POE-s crack kell?Vagy be kell tenni a CD-t?De sajna nem tudom betenni,mert kölcsön van adva a BFV CD-je:(Valami ötlet? -
#2749 oks thx. -
haxoror #2748 Arról hogy adjanak ki hozzá software developement kit-et, ez jelentősen megkönnyíteni a mod készítők dolgát. -
#2747 Miről írnak ebbe? -
#2746 Érdemes leszedni a POE-t?Ha igen akkor leszedem és megyek hozzátok játszani egy jót.Honnan tudom leszedni? -
#2745 Battlefield 2 petició -
#2744 Jah jut eszembe...van most már állandó POE szerver úgyhogy lehet jönni ám játszani -
#2743 Hát...ezt nem nekünk kell eldönteni sztem....amúgy már csak poezunk! BF2 megjelenésével természetesen átállunk arra -
#2742 TDC egyébként jó BF-be?!Nem vagyok járatos benne,csak azért kérdezem! -
#2741 Hát nagyon remélem!!!! CSak jöjjön máár! -
#2740 jaja -
#2739 azt biztos,hogy észreveszed,ha kijön.Az sg-n egy lélek se lesz,mert mindenki a BF2 MP demóval fog játszani:D -
#2738 Sztem észre fogod venni nyugi -
#2737 ja ha kijön a DEMO akkor mindenki felkiátó jelezzen meg "Vááá"-zon h észre vegyem,oK?! Ne h lemaradjak! -
#2736 jeáh -
#2735 nincs bajom a játékkal,csak ezek olyan semilyen videók lettek...
Jöjjön az MPDEMO és kész,most ez a lényeg! -
#2734 Nem lehet mindenkit kielégiteni :D -
#2733 -
#2732 Hát nem vmi nagy szám -
#2731 ja jo csak félre néztem... -
#2730 Azt én írtam...és be is linkeltem alúlra..ott megtalálod...nézz jobban körül -
#2729 Amit a BF.hu-n írnak az a 2 videó hol van?!?!? -
#2728 First Person-ös videót honnan lehetne leszedni?!