172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#2847 Na már 0.2-be van.A 0.21 amit letöltöttem az szar,úgyhogy újból le kell töltenem a 0.21-es verziót,de sajnos már csak este megyek föl játszani,mert sajna megyek dolgozni:( -
Megamo #2846 Bocs de vissza olvastam és semmit se találtam amivel jobb lenne a helyzetem,mivel nekem minden fel van telepitve.
Én általában elöbb elolvasom a hozzászólást utána nyekergek,ugyhogy ha tudsz segits, ha nem akkor -
#2845 Talán a PoE topicban kellett volna kérdezni, vagy legalább a #2760-ig visszaolvasni -
Megamo #2844 ja ez a poénál van -
Megamo #2843 Hello!
Tudna vki abban segiteni pl(Geronimo),hogy miért irja ki a gép tölté-
snél ha megy a vietnám is törtbe?hogy pls insert eather bfv disk.
thx -
#2842 Na akkor majd én is megyek egyet POE-zni. -
#2841 ÁÁÁÁ dehogy!Szerintem még sokat kell várnunk.:( -
#2840 Akkor úgy tűnik,hogy az én MSN címem is megvan neked. -
#2839 -
#2838 Az reálisnak tűnnik h hétvégére kijöjjön a Demo?! -
#2837 Ok már fel is vettelek :D -
#2836 ja oks.Akkor csak le kell töltenem a 0.21-es verziót. -
#2835 jaja...töltsd le a 0.2-eset...azt telepítsd fel..utána szedd le a 0.21-et és telepítsd fel azt is!
-
#2834 ment privi. -
Nauron #2833 0.21es fut a poe szervereken... -
#2832 Igen azért mert nem a megfelelő verzió van fenn!! -
#2831 Nem figyi add meg privibe az msn-címed(ha van) és elmagyarázom ;) -
#2830 Na mostmár elkezdett tölteni,de a végén ezt írja ki:"corrupt data" -
#2829 LOL:) -
#2828 Na tudtam Activálni,de nem tudtam belépni a szerveretekre,mert disconnektál.De nekem az 0.1.5-ös verzió van meg(vagyis csak ezt találtam)Kell valami patchet letölteni?azt láttam,hogy a ti serveretek v1.21-be fut.Ja és nektek is úgy van,hogy Activáljátok a POE-t,aztán kiléptek és amikor újra beléptek,akkor már a sima BFV-ám megy? -
#2827 jah és mindez január 29-i hír....akkor már rég lehetett tudni, hogy elhalasszák! ..Látszik ezek is odafigyelnek rá....mint a Gamestarosok...LOL -
#2826 "Nemrégiben már beszámoltunk róla, hogy a program megjelenési határidejét az Electronic Atrs hivatalosan is bejelentette, miszerint még március 16-án kézhez kapjuk ezt a csodálatos akciójátékot." idézet a gameronline.hu-ról. LOL ezek nem értesülnek a hírekről? LOL -
#2825 Majd értesíts hogy megy-e? -
#2824 thx.Elkezdek töltögetni. -
#2823 na privi ment -
#2822 :)Majd megengedem,hogy kivégezz a POE-be:) -
#2821 oks türelmes vagyok :) -
#2820 Jah és miattad kell a poe-t szüneteltetnem 20 percre -
#2819 pill csak sokáig tart -
#2818 oks THX -
#2817 Majd privibe megírom a címet -
#2816 csak a te kedvedért feltöltöm ftp-re -
#2815 Nem megmondtam hogy nem akarlak fél óra múlva itt látni -
#2814 Sehol se találom azt a ki******* crack-et -
#2813 ja, dh köcsögg! ;)
jóéjt mindenkinek, ájm törning off májpíszí.... -
#2812 Tényleg bedőltetek DH-nak?
Látszik, hogy nem olvastátok régen a BF topicot -
#2811 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...LETÖRÖLTED????????????...ILYET TETTÉL????? ...Akkor tedd fel a vietnamot...utána meg a poet -
#2810 oks most nekilátok egyett keresni. -
#2809 Már úgy mennék POE-ni -
#2808 tegnap elött töröltem le a Battlefiled-eket!Hogy őszinte legyek még soha nem játszottam multiba battlefiled-et! BF-vel debütálok!
Megegyeztünk Skiper!