Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doian Gray
Valaki árulja már el nekem....
mert lehet én vagyok genetikai selejt...

vagy nemtom...
de ebben mi a szép? Párom konkrétan hányingert kapott...

Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!

Herold
Pont ez való schranknak. <#hehe>

*elfogadni* b+ 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Bogdogege
<#papakacsint>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

<#gonosz1>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Bogdogege
Szomorú vagyok pedig lõhettünk volna együtt . Markolászhattad volna kézigránátjaimat én meg betáraztam volna a hüvelyedet.

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Doian Gray
😄

Képet nem kapsz. Ez nem Chat.hu vagy egyéb. Nem párt keresek. Ergo.. nem..

Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!

Bogdogege
Lenyugvó napnak is van ereje!

nandorb
Jah pont te tudod mikor nappal jatszol csak... nekem nappal nem megy.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Bogdogege
Kb mint te a Bc2-t.

Bogdogege
Képet magadról légyszi rakj már be <#nezze>

nandorb
Legalabb benan tolod? 😊

Metalmilitiakid
sokan nem képesek el fogadni azt hogy a nõk is szeretnek pusztítani meg gyilkolni 😄 bár leginkább a férjeiket szokták 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Doian Gray
Pfff....

És akkor mi van ha ilyenekkel szórakozok?

Rá van írva a Bf2 borítójára hogy "For only mens!" ?
Vagy mivan? Nekem nem tetszhet? Kontrázzak? Játszottam az AvP2-vel is. Na és? Sõt.... még CS-zek is. Most aztán kiábrándultatok mi? <#action>

Az lehet..de nekem az jobban tetszett,hogy "nem dugnád be az egered?"<#mf2>

[IRAM] leader

Metalmilitiakid
hát szerintem számtekes végzettséggel, annyira nem meglepõ
Tudod a legszebb mondat amit egy nõtõl hallottam: "Valami baj van a .net keretrendszerrel ." 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

nandorb
Te lany letedre ilyennekkel szorakozol?

Doian Gray
Nos... Csak kettõnk közt annyi a különbség hogy õ csak a fejét szellõzteti, én túloztam egy cseppet, de be tudtam mutatni hogy ténylegesen képes vagyok módolni. Ezzel ellentétben õ csak a száját szellõzteti, és csak mindenféle szánalmas, és nevetséges képet tud linkelni.

Azt már hozzá se mondom hogy szerencsétlen még írni sem tud... 😄 😄 😄

Lényegre vissza térve. A kiterített textúra képet kell Bmp-be konvertálni, és feljavítani úgy, hogy megfelelõen nézzen ki. Aki akar másik játékból vett jármû skinjét teszi rá, vagy akár az egészbe bele ctrl+c/v-z egy képet és az egész gépezet úgy fog kinézni... Nem nehéz. Az hogy a statjait átírja, az már kicsit problémásabb, de az is megoldható.

Metalmilitiakid
én mondtam hogy azt se hidd el neki amit kérdez .... 😄

OrionHungary
tudnátok segíteni a FAQ-ban nem találom nude patch-et

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

HTS s3rg1nh00
vigyázzál schrankkal,mert mindig azt hiszi õ szarta a spanyol viaszt,illetve fogadni merek hogy a google képeinek minimum 90%át ismeri és akármilyen postot írsz,tud rá egy képet egy frappáns válasszal😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

schrank
" Mediumon olyan volt a grafja, mint High-on a Crysis-nek."

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Doian Gray
Ácsizzá...

Utána hozzá tettem hogy... nos igen, azé mégse az, de akkor se az alap és annál meg jobban néz ki.

Azé nem kéne szelektív látásúnak lenni...

És én nem futtatom magam. Ne keverj össze mással. Lehet picit eltúloztam, de be is vallottam, hogy jó azért oylan nincs, de akkor is jó.
Azé... nem kéne úgy beállítani a másikat mintha tele hazudta volna a fél országot... Azé ennyire ne akarj lejáratni.<#ejnye1>

schrank
meer úgy futtattad magad hogy krájzisz szintû teksztúra meg mittudomén mik és ha ezek a grafikabuzik eccer szagot fognak akkor nem eresztenek <#mf1>

Doian Gray
És mégis miért?

schrank
ha tudod tûrûjjed ki az öszeset mert közröhely tárgya leszõ ahogy ezek elkezdenek fölébredezni <#hehe>

Doian Gray
Tessék. Pinabarbiknak harckocsi.

<#hehe><#nevetes1><#nevetes1>

Doian Gray
De dögöljek meg hogy biztosra menjek és elhidd megmutatom milyen a rózsaszín. 😄

Doian Gray
Nos kisfiam... Hát. Nem FOtorealisztikus... De akkor se az alap tank. 😊

Meg lehet csodálni. És a többi képet róla a képgalériámon belül el lehet érni.

<#eljen><#eljen><#nevetes1><#nevetes1>

Doian Gray
Hmmm....<#miaz><#email>

Hmmm.. Nos. Mondjuk nem éppen Fotorealisztikus... Báár... Lényegesen jobban néz ki. Asszem még kicsit javítok rajta...

Doian Gray
Akarsz fogadni? 😄

schrank
gondolom nem õ találta fel ergó én elõbb találok róla neten képet mint hogy õ elkészítené <#beka3>

Herold
Köszönjük szépen, igazán rendes vagy. <#eljen>

schrank
áááá nem merek neki állni, mert te is mesélted , hogy anno amikor veled megtörtént egy hétig nem tudtál szarni rendeset ... <#mf1>

Doian Gray
Nah... akkor nekiállok az M1A2-nek. Csinálok neki egy skin-t aztá hamarosan belinkelem. Addig is kitartás.

Majd meglátod hogy nem kamu. Csak még mindent ki kell keressek, és neki is állok. Most rá is érek.

Herold
Miért, kedvet kaptál? <#hehe>

schrank
még hogy én nem vagyok szavahihetõ, ezt kikérem magamnak,
amúgymortálmilka meséld el megint amikor elvesztetted a szüzességedet, az k*rva jó story volt <#worship>

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Metalmilitiakid
elõre szólok szekrénynek azt se hidd el amit kérdez !!

Doian Gray
Jah. Meg másik.

Többek közt most azért is nincs moddolva, mert a Project Realityt meg a Patch-ket csinálgattam, mert most raktam újra.

De ha nagyon érdekel, és nem csak gúnyolódásból, hanem tényleg, akkor megcsinálom. Nem tart sokból. És lescreenelem. Megvan a Fraps. 😄 Fraps 4 ever. 😊

Doian Gray
Háát... más katonákat is be lehet rakni... bár.. most így nem tudom hogyan. Én tankot meg fegyvereket is raktam be.

Most per pillanat alap Bf-2-m van. Mert neten játszok. Jah igen. Ha így megvan moddolva, a gond hogy nem tud csatlakozni netre. De ha nagyon akartok, csinálhatok egy ilyen tankot, berakom, és leképelem hogy megmutizzam. Nah?

schrank
én amúgy ilyen sci-fi horror-os resident eviles kieget szeretem mint pl.ez, a graf nincs fullon de nekem csak ennyit bír a gépem <#szomoru1>

schrank
hurrá új házigazdánk leszel mellesleg tegyél be screenshot-okat a k*rvajógrafról csak hogy furja a kíváncsiság az oldalunkat lécci-lécci <#worship><#taps><#ijedt><#szeret>

Doian Gray
Júúúúj

Azt hittem hogy ti ezeket vágjátok... most ki ábrándultam...

A Client+Server fájlokat kell szanaszét bogozni. A Client-ben vannak a 3D-s objectek, és textúrák is. Azokat a képtextúrákat kikell vennei. Átkonvertálod pl Bmp-be. Irány a paint. Netrõl lekapkodsz képeket pl kerékrõl, lánctalpról, szépen belevagdosod, ráillesztgeted, a terepszínt is uygan így, szöveget rá írsz, és a CoD 4-bõl látott kréta rajzot is felraktam anno az M1A2-es oldal lapjaira, majd átmész szépen PhotoShop-ba, ott szépen megfolyatod a képet, hogy ne legyen túl pixeles. Ha ez megvolt, elmented a változást. Konvertálod Jpg-be. Így a színek realisztikusan elmosódnak kicsit. Becsomagolod a CLient zip-be a hol volt, felülíratod vele a régit, irány a játék, és hopp... van egy szép, fotorealsiztikus, esetlegesen, fekete, szürke, lila akár rózsaszín terepszínû, vagy bármoilyen M1A2-es tankod. Azon kívül ezektõl kap EyEcandy módot ís, így a fény szebben is törik rajta. És tadaaa... már kész is a netre felküdlhetõ mód egy M1A2-es tankról.

A botok számát meg könnyedén lehet váltani, és a pályát a lehetõ legnagyobbra állítani.
Belépsz-> EA GAMES\Battlefield 2\mods\bf2\Levels
Részlegbe. Itt vannak a pályák.
Menyitod valamelyiket amelyiket módolni akarod.
Most példa Highway Tampa. Nem akarod hogy legyen vörös rácsozat. Könynedén el lehet intézni.
Megnyitod a server.zip fájl-t.
Azon belül is a gamemodes->sp1->16
Itt van egy GamePlayObjects.com fájl. Ezt szépen kiveszed. Beállítod jegyzet tömbre, de elõtte az írásvédettséget kikapcsolod. Bmegnyitod. Ott van benne mi merre van. A legvégén a listának vannak koordináta rendszerben megadott infók. És azokat, kell kitörölni.

Miután ez megvan, mented a módosítást, és vissza rakod. A botok számát állítani meg...
\EA GAMES\Battlefield 2\mods\bf2\AI belül lehet a AIDefault fájl-ban.

Csak át kell írni a spawnoló botok számát, és lám. 16 helyett akár 200 bot is futkorászhat és gyalázhatja egymást. 😊

Ennyi. Nem nagy dolog, de nem szabad megfeledkezni arról hogy mindenrõl biztonsági másolat kötelezõ. Mert megesik hogy a játék valamit nem visel el és meghal.

De lehet egyedi fegyvereket is berakni, pályákra más jármûveket is spawnoltatni. Pl Strike at Karkand pályán és vadász helit is beraktam egyszer, de poénból csináltam automata 200 töltetes Predator AT-t. 😄

Igazából ebben a játékban midnent meg lehet változtatni. Így csináltam egyedi weapon módot is. Amiben a M95 Barrett ténylegesen tankelhárítóként viselkedett és szép tigris csíkos volt. 😊 Nah meg a mesterlövészeknek adtam jobb bozót ruhát hozzá. 😊

schrank
LÉCCI ÁRULJAD EL FELE HOGYAN TUDNÁK KRÁJZISZ GRAFOT BEÁLLÍTANI , NEM VAGYOK EGY NAGY HEKKER MÉG AZT A K*RVA KAPSZLOKKOT SE TALÁLOM <#help>

SigS
téker buzzi <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

xfire:maskimx1

[IRAM] leader

Metalmilitiakid
TÉÉÉÉÉKKKK BAZDmeg TÉÉÉÉKKKK

De most valaki nemtudja hogy hogy lehet a map méretét 32-re nyomni????<#violent><#falbav><#bdead>
Doian Gray
Egyébként...

Én régebben az egész játékot kivesézve javítottam fel a grafot, botok számát, fegyvereket, gépeket, ruházatokat, terepet mindent. Mediumon olyan volt a grafja, mint High-on a Crysis-nek.

Nem nehéz, csak tudni kell mi micsoda, és a 8000 szám között meg kell találni a megfelelõt. 😊

AM megnéztem azt a videót arról a "delfing gyilkos"...

Szánalmas... Bunny Hopper low... <#hehe>
Ilyennel még csak 1x találkoztam. 2 percig, aztán bannolták. Helyes...