Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Metalmilitiakid
kifli neked megadta videót ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

HTS s3rg1nh00
2/4k

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

atomboy
Nezd meg. Biztos mar nem 12e...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Zerénd
Ha ekkora a pingem egy szerveren, ha nem dob le magas ping miatt, önként gyüvök le. 1 megás tr onlány netemmel külföldön is ritkán megy fel 60-70 fölé.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Zerénd
pssszt, a moszad!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
B3 eltünt! <#rinya>

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

schrank
úgy látom lekéstem valamit <#vigyor5>

schrank
nem tom ki is ment a buksimból , de azért jó hogy szóltál bekuksizok <#hehe>

Bogdogege
Mi lett a konzolos Bf2 topikkal ?
<#conf><#nemtudom><#hehe>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

kifli
EZT is érdemes megnézni mondjuk ez sem ide kapcsolódik de 1 kattintást megér :)
schrank
és ki az önvédelmi beszállítótok ? <#hehe>
http://www.youtube.com/v/NvVEPlTqRpg

kifli
mennyibe van most? nemtudod?
Boxer HUN
Hol a ruhád???<#wow1>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

atomboy
Csongradi sugarut es Makkoshazi korut sarkan meg tudod venni.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

SigS
<#shakehead>
Ezzel együtt :)

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Zerénd

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

havercsotány
ez egy szemét oldal mit buzizol velünk?<#boxer>

Zerénd
Nod32 nem engedi az oldalt megnyítani!!!!!!!!!!!!!!

Nem éppen a game-hez kapcsolódik de egy pillantást megér ---> Klikk Ide

Zerénd
Ide szigorúan 16+ feletti heteroszexuális ratyik jönnek csak, akik kimondottan kikövetelték az ilyen bannert.

Zerénd
KK? Köcsög kör b3 azt sem tudod? <#kocsog><#lama><#banplz><#eplus2>

Zerénd
Nem kérhetsz tört szerverhet ip címet, csak webáruházak linkjeit ahol megtudod vásárolni a játékot.

kk = okok :DDDD
kifli
tört szerver ip-ket lehet kérni?
ha lehet magyar legyen :) vagy ami a faquba vannak magyar szerók azok törtek?
haverom szerint: kösz köcsög :D
õ igy használja :)

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fûben és mégse szívja el\"

Running
Lehet hogy mûveletlen vagyok de nem tudom mit jelent a "kk,,. <#idiota>

schrank
runid-al türûtetni akartuk má ...

kifli
miért van a bf topik bannereibe csaj? legalábbis bf3-éba is van. Nem mintha nem tetszene :)
Boxer HUN
Vagy csak átlát... <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

DonC
kk

most asszem rajtunk a sor a megsértõdés terén hogy így keresztülnéznek rajtunk <#szomoru2>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Running
Úgy hallottam apuka lettél, ha nem tévedek, akkor gratula és sok egészséget a gyerkõcnek.

joebacsi
a magyarázás helyett inkább:
#151069 <#nezze>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

DonC
Amúgy örülök neki, hogy a legfelsõbb bíróságnak is képzeled már magad :D

DonC
Izé... LOL
Figyu Running. Arra megkérlek, hogy rólunk azért ne döntsél már :) kisgyerek vagy te még ahhoz.

KáTéCé
Köszönöm, de kihagynám a lehetõséget :p

KáTéCé
Neked ebbõl tényleg csak ennyi jött le? Szomorú, de igazad van különbözõek vagyunk, habár nem hiszem, hogy ennek az ellenkezõjét állítottam volna. Miért is kellene nekem bármit szerveznem? Mit tettem, hogy most bizonyítanom kelljen?

Running
A statisztikai mutatók és Running egyéniségének kielemzése helyett, egy meccs szervezésére fordítottad volna az idõt, máris elõrébb járnánk. Én nem csalódtam benned, se most se régen, pedig lett volna miért... ismét csak azt tudom mondani, különbözõek vagyunk.

Zerénd
Lennél ennek a topiknak a házigizdája? :DDD

KáTéCé
Gratulálok Running, sikerült benned, mint emberben ismét mélyen csalódnom. Nyílt titok, hogy utálsz minket, de akkor nem lenne egyenesebb azt mondani, hogy nem vagyunk szívesen látottak a te általad szervezett eseményeken? A bf2 történetében tény, hogy sok mindent csináltál, ezt senki nem vitathatja, az már más kérdés, hogy ezek közben fürdõs kurvákat megszégyenítõ módon tudtál siránkozni, de elfogadtunk ilyennek. Azt viszont már nem igazán tudom elfogadni, hogy a közösségben voltak, vannak olyan emberek, akiket pl elkapott a PB, volt némi flame a fórumokon aztán annyi, elfogadtuk, „tiszteltük” õket, de érdekes módon sem az egyént, sem a csapatát nem zártad ki semmibõl.
Voltak, vannak olyan emberek a közösségben, akik úgy kezdték a pályafutásukat, hogy leanyáztak bárkit a fórumokon. Érdekes módon ez esetben sem lett sem az egyén, sem a csapat kizárva az általad szervezett versenyekbõl, stb. Ezek tekintetében meg az FRX-bõl néhány galád ember egy meccs után mert TK-ni és mindjárt szankcionálni kell az egész csapatot? Biztos bennem van a hiba, de nekem kissé fordítottan arányosnak tûnik ez. Azt már csak halkan kérdezném meg, hogy kik is hozták ezt a döntést? A weboldaladon említed, hogy a napi látogatok száma 150-250 ember. Némi túlzással akkor mondhatjuk, hogy ennyi ember alkotja a bf2 közösséget és ebbõl 15 ember döntött így? Ez alsó hangon is a tizede. Arról már le sem írom a véleményemet, hogy szerintem kb. kik ezek az emberek, de gyanítom, hogy nem azok, akikkel számtalan nemzetközi és egyéb meccset lejátszottam és adok a véleményükre, de ha csak azt nézzük, hogy azon az ominózus meccsen ott volt 60+ ember, és abból szavazott 15, hát még ez is elég elenyészõ, még ha százalékos arányban nagyobb mutatót is eredményez. Mindentõl függetlenül a döntésedet, döntéseteket nem kérdõjelezem meg, szíved joga, megteheted. Minden jót a továbbiakban és BÚÉK mindannyitokba.

Üdv, frx|KTC

schrank
én nem vetem meg az öreg tojókat de ez a vén k...va annyira látszik hogy mû és kb úgy néz ki mint ha Tyson traveszti lenne <#vomit>

MrYeti
mi az a virsli az ajkai helyén? az ilyeneket kéne sterilizálni, bár nem hiszem, hogy van olyan, akinek kéne<#eplus2>

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

REPS0L
http://www.youtube.com/v/wlhOkVkZOn8

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

schrank
ebbe mi volt a poén ? hogy világhírû magyar jószívû repp , vagy valami ilyesmi <#hehe>

REPS0L

http://www.youtube.com/v/--Vaz9jW054

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

aggyá linket mee én nemlátom :(( bammeg!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

ahogy a megbeszélésen úgy itt is hangot adok azon aggodalmamnak hogy amennyiben Runingnak szabad kezet acc eme nemes feladatban lehet hogy a Srekk eszkórtcsajait fogja megrendelni nekünk :| javasolom melléjük egy felügyelõ kinevezését!!
:DD

schrank
<#ticking>