172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
haxoror #3606 Mert te csak megjátszod az egészet nyílván fotosoppal raktad oda!
Te voltál a spion!
Kövezzük meg!!!! -
#3605 Ez azért van, mert Te elöre haladott stádiumban vagy -
#3604 Hát sajna nem.Köcsög EA. -
#3603 Ha egyáltalán méltóztatnak kiadni egy demót -
#3602 Etetik csak a népet mint a STALKER-nél,csak a stalkeresek durvábba nyomták(nyomják)!! Akkor honnan jött ez a 2 map dolog,csak pletyka?!
Szerintem majd csak márciusba lesznek hajlandóak kiadni a DEMO-t,de reménykedek! -
#3601 De én az ea szájából még nem hallottam, hogy kiadnának demót februárba!
Ezt csak egy-két oldal írta, de ezt az ea nem erősítette meg!!! Sajna ez van -
#3600 Jó beszész -
#3599 jaja mert ők a BF Vietnam-ig a játékaikat időben határidőre kiadták,most is reménykedtem,de csalódtam bennük,vagyis nem lehet tudni mi lesz,idérgetnek igérgetnek...
ááá de ahogy nézem a képeket nagyon kell a GAME!!!! Már június óta számolom a napokat márciusig,erre késik... na mind1 jöjjön ki egyenlőre a demo oszt kész! -
#3598 "már az EA-ban sem bízok..." miért eddig bíztál bennük? :) -
#3597 Gyorsan telik ez a február,mingyárt a végére érünk,de még nincs MP DEMO!! Kíváncsi leszek tartják-e magukat...(már az EA-ban sem bízok...) -
#3596 te Gero, észrevetted, hogy nekem egy-két pixellel jobbrább vannak a büntipontjaim, mint neked?! -
#3595 azért majd írjátok be, mikor lesz demó. köszi -
#3594 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Tgabbar #3593 mikor?:)
-
#3592 ezért büntit foksz kapni! -
#3591 ,heeeehhehe :D -
Tgabbar #3590 Beárult titeket?csak ezért feljött?Grat,bár őszintén tudom sajnálni az ilyen lelkileg visszamaradott "egyéneket",akik ebben élik ki magukat,mert másban képtelenek....
Na ,hogy ne csak "spam"-eljek...mostanában nagy a csönd a bf2 házatáján.Az meg ,hogy mivel késnek kiadnak 2 új mappot engem sajna nem vígasztal,előbb-utóbb úgyis kiadták volna(inkább előbb..).Valami mást kellenük már kiadniuk vagy teljes vagy részleges mértékben(nem merem Geronimo miatt leírni mit is :DD ). -
#3589 Mortimer, spam-olásért.
mellesleg dr.kotász barátunknak köszönhetjük
[azon gondolkodik, milyen jó lenne belelépni kotász gyomorszájába] -
Tgabbar #3588 várok 2 percet :DD -
Tgabbar #3587 Annyira akkor nem vészes.És ki osztogatja és miért? -
#3586 "2 büntetőponttal legfeljebb 1 percenként szólhatsz hozzá!" -
Tgabbar #3585 és mennyinél jár az a jutalom ?3? -
#3584 Értékes ajándékokra -
#3583 :D -
Tgabbar #3582 amúgy a büntipontokat mire lehet "beváltani"?:) -
#3581 Húú skiper vigyázzunk sztem már ez is spam -
Tgabbar #3580 Írtam valami csúnyát?Ha megsértettem volna az ő önérzetét(már ha van...) ,akkor örülök neki:).Amúgy ez meg az én véleményem nem muszály meghalgatnia/elolvasnia és ugyebár a szabad vélemény nyilnvánítás alkotmányos alanyi jog:).
Hol az a moderátor......?? -
#3579 -
#3578 a smiley lemaradt -
#3577 -
#3576 vigyázz mert a végén büntipontot kapsz -
Tgabbar #3575 bocs,az őstermelői -lenne -
Tgabbar #3574 áááá...ez nem lmaság,ez inkább amolyan "ősterelői dolog(praszt)...
Nem értem,hogy van képe feljönni és ráadásul ekkora szamárságokat állítaniezek után.
(pedig egyszerű: így... ) -
#3573 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#3572 Jó reggelt, akkor februárban demó? -
#3571 -
#3570 LOL -
#3569 Régebben csinált olyat, hogy bereggelte magát a klánunk fórumába és azt hitte, hogy azzal már klántag is. Ment is fel a szerverekre olyan klánelőtaggal. A szerveren meg nem szólt az emberhez, csak kussolt és utánna meg adta az ártatlant. Szal egy láma. -
#3568 Ne legyetek már -k!!! NINCS BÉTA FOGJÁTOK MÁR FEL!!! -
#3567 hi figy rajta vagy most dc-n?