172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#3846 1. bf2.hu
2. Saját fejlesztésű + Havoc fízika ha jól emlékszem de az is lehet, hogy nem :D
3,Nem lehet tudni (azt a hír járja, hogy a teljes játék után)!
4, Sehonnan
És az a szöveg a tiéd dekódolt változata te :D ! -
#3845 amúgy miről lehet itt beszélni?
a 99999999-szer belinkelt szkrínsotokat az utolsó fűszálig mindenki ismeri a videókat szintúgy a híreket fejből vágja mindenki.
Téma? :D -
#3844 Roger ....Jaj már ennyi az idő...nemsokára indulnom kell BF talira -
#3843 2 büntipontal én inkább befognám a számat... ;-) -
#3842 Csirke4 te aztán nem semmi vagy -
#3841 Van 4 kérdésem:
1. Mi a magyar honlap?(a kizárólagosan bf2-ős)
2. melyik graf motort használja?
3. mikor lesz demo?
4. honnan lehet tudni hogy mikor lezs demo?
-
#3840 Ez azt jelenti,hogy holnap jön a demó,amit én kapok meg elsőnek és nekem kell 10 embert vállasztanom,aki még megkaphatja.:D -
#3839 Mit nemértessz? -
#3838 Én azt nemértem hogy az a kérdés hogy "Mikor lesz már demo?" az mér spam? Mert ennyi erővel a mikor jelenik meg, milyen páylák lesznek benne stb is spam. Tehát akkor minden spam! :)
Rábasztál informatikus vagyok :D !
-
#3837 :D -
#3836 Hülye CapsLock -
#3835 Ez már télleg spam :)
dE AKI AZ ENYÉMET NEMTUDJA LEFORDÍTANI AZ MIT KERES EGY "INFORMATIKAI ÉS TUDOMÁNYOS" HÍRMAGAZI HONLAPJÁN? -
#3834 spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam :D -
#3833 És mi a spam? -
#3832 Nem mondom hogy SPAM -
#3831 Én azt nemértem hogy az a kérdés hogy "Mikor lesz már demo?" az mér spam? Mert ennyi erővel a mikor jelenik meg, milyen páylák lesznek benne stb is spam. Tehát akkor minden spam! :) -
#3830 Mellesleg én is Bf.hu admin vagyok meg nagy BF/BF2 FAN...tehát ezek a dolgok nekem nagyon nem újak -
#3829 :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#3828 Jaja :)
Amúgy miko...
-
#3827 Azok is és Csirke4 halad a következő rang felé :D! -
haxoror #3826 Ezek úgy néznek ki mint vmi rohatt rangjelzés -
haxoror #3825 Már készül -
#3824 :D -
#3823 Van már demo? :) -
#3822 http://www.eagames.com/official/battlefield/battlefield2/us/armies.jsp
Nézegessed ezt!! -
#3821 Valaki dobja már fel a topikot -
#3820 Itt nagy BF2 FANok vannak,egyből tudják az újdonságokat,vagyis hárradölve várjuk őket!!! -
#3819 ok -
#3818 mellesleg mi az, hogy MEGINT várunk?
nem mindegy már, hogy 1-2 hónappal később adják-e ki? Még MINDIG várunk.... és várunk is jó ideig, mert egy különleges játékot kell csinálniok. Ha nem, akkor én nem veszem meg. És aki megveszi, az pancser. Ha viszont, igen, akkor megveszem. És aki az ilyen faszán sikerült játékot megveszi, az jól teszi! Puszta BF2-fanatizmus megszokásból nincs értelme az EA zsebét teletömni... Ha már ennyit várakoztatnak, csináljanak kurvajó, szemet gyönyörködtető, lelket pezsdítő, ámulatbaejtő, egyedülállóan khiirály játékot!
És akkor lehet róla szó, hogy jáccok is vele >P ;P -
#3817 Különben van itt bf.hu admin elég :) úgyis belinkelik vagy szólnak ha fontos ! -
#3816 lehet:) -
#3815 Atenza minek másolsz be a bf.hu ról? Szerintem mindenki tudja ami ott van :) ! -
#3814 Még mennyitvárjunk? -
#3813 Nemigaz utálom az ilyen híreket -
#3812 ezek a www. BAttlefield 2.hu oldarról vannak.megint várhatunk nekik -
#3811 amúgy tökjó, hogy erre a játékra is az lesz igaz, hogy a beígért újdonságok 1/8-át fogjuk kapni. hajrá EA meg Dice ;) -
#3810 de az :( -
#3809 nem hivatalos, tovább nem is olvasom. -
#3808 Tovább késik a Battlefield 2
2005. február 17. - Ahhoj | Battlefield 2 hírek
Nem hivatalos értesülések szerint a Battlefield 2 megjelenése csúszik közel egy hónapot, várhatóan június 27-étől játszhatunk majd vele. Legalább már így nyáron valamennyire át tudjuk érezni a sivatag forróságát, ezzel is növelvén a realitásérzetet...
OLvastam meg ezt is:
Nos, úgy néz ki a rangrendszer nem lesz annyira globális, mint mi azt vártuk. Egy dán játékos (Blaznee) - a 'The Apostles' klánból - érdeklődésére az EA rövid felvilágosítást adott.
Először is az EA biztosítani akarja, hogy mindenki egyenlő esélyekkel játszhat, kizárva a csalás lehetőségét. Mivel egyáltalán nem biztosított, hogy az akárki által üzemeltetett szervereken nem történik csalás, ezért csak a hivatalos EA szervereken lesz aktiválva a rangrendszer. Amit ők megtehetnek (és reméljük tesznek is), hogy lényegesen növelik a szerverek illetve azok helyeinek számát. Jelenti ez Európát, Észak-Amerikát, Ausztráliát és Ázsiát különböző informatikai cégeknél, hardvergyártóknál, stb. Várhatóan ellenőrizni fogják, hogy szerez valaki annyi pontot, amennyit, valamint admin-ok fogják figyelni a tiszta játékot. Továbbá lehet majd bérelni szervert, ahol aktiválható lesz a rangrendszer, lévén a bérlőnek nincs tényleges hozzáférése a géphez, ugyanakkor a szerverbeállításokat tudja módosítani.Nos, reméljük lesz Európában elég szerver (vagy ha nagyon optimista akarnék lenni, akkor esetleg egyet kis hazánkba is), és élvezhetjük a játék minden funkcióját.
A levél eredetijét megtalálhatjátok a Boomtown oldalán. -
#3807 Jó fegyver :) de az M 16 se semmi, azis kiró ! Valaki hozzon a fórumba egy fegyver listát