172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#4463 Tessék ;) -
Tgabbar #4462 Láttam,hogy a HJ-8-as antitank rakéta huzal vezérlésű(na meg persze van még egypár ilyen rakéta).Ez konkrétan mit is jelent?Az is elég ha egy linket szúrtok be ,ahhol lehet róla olvasni.
Thx. -
#4461 Gamespot előzetes!!!
És végre láthatjuk a Kínai játékszereket is :D -
#4460 jaja ;) -
#4459 :DDDDDDDD -
TS Zolly #4458 Ez az elektronikus sport lényege nem? Ki többet ad, annak a nevét veszik fel. Vegyük pl az igazi sportot. Veszprémi Fotex kézilabda csapatnak nemis tom eddig mennyi neve volt. -
Tgabbar #4457 Arra az időkre még én is emléxem.Az efyik volt HBA-snál,aki most a Team.de-ben játszik ismerkedtem meg a játékkal,a háta mögött ülve nézve ,amikor gyakoroltak.Néha még a war-oknál is engedte ,hogy nézzük az öccsével:). -
#4456 Neked is.BYE én is mentem. -
#4455 -
#4454 csak neked ;)
-
#4453 én tudom hogy a TDC nem ilyen csak a buba :Ð -
#4452 Na jóéjt mindenkinek -
#4451 -
#4450 Megbántottál Geronimo.:) -
#4449 .............. -
#4448 tld-seket na de Geronimo :DD -
#4447 ok mester, joejt :) -
#4446 :D -
haxoror #4445 Na elég legyen már az offolásból! -
#4444 igen persze, igérni mindenki tud.... -
#4443 legalább azért ígéret volt a szerverre, nem? :) -
#4442 Na én eggyike voltam azoknak, akik legelösször hagyták abba a név hordását, hisz semmi értelme nem volt:) -
#4441 de elég sokáig "cipeltétek" a nevet (team-de) :)
én úgy gondoltam, hogy ugye ez egyfajta reklám a multiklánnak, akik ellenszolgáltatásként ellátnak titeket minden földi jóval, aminek viszont az a velejárója, hogy kellenek az eredmények...de ugy tűnik tévedtem...
(többiektől sry az offért) -
#4440 Nem volt jo, és pont azért léptünk le mert nem kaptunk szervert.
Ami volt, azt mi finansziroztuk saját lovébol -
#4439 uhh sry
(akkor mér voltjó?[kiváncsi]) -
#4438 Minden igaz amit leirtál, egyedül annyi a hiba, hogy nem kaptunk se szervert se szponzort, csak egy nevet:) -
#4437 te ááááááááááaaalllat -
#4436 lol
:) -
#4435 Nekem még megvan a HBA-s CD-m! :) -
#4434 "a(-z) névért"
és még a kezdeti HBA-s szakaszt le se irtam :)
-
#4433 Face of Powers, multiklán, régen bf42-ben 2 magyar klán egyesült (PT, SiX), és a FoP szárnyai alatt játszottak tovább (az névért cserébe kaptak szervert, meg szponzort). Mondjuk nem tartott túl sokáig, mert nemsokára rá átnyergeltek a német team-de-hez (szintén szerver, csak fasza külföldi), és ezen a néven nyomták sokáig. Most megint valami névváltás alatt vannak (valami GL), úgyhogy már kicsit nehéz követni.
Lassan rosszabb, mint egy szappanopera, ha nagy leszek megfilmesítem -
#4432 BF-es magyar topklán volt -
Tgabbar #4431 Mi az a FoP? -
#4430 "de ő FoP jó hogy nyomja"
-
GeneralTao #4429 Skiper nem undod még ezt?
Még hány pont kell a banoláshoz? -
#4428 :D -
#4427 Nosztalgiázzunk! :)
RUSH osztja az igét... -
TS Zolly #4426 Tényleg! Mikor is lesz demó? -
TS Zolly #4425 SPAM! -
#4424 Nem unjátok még ????