172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Tgabbar #4543 Engem az a plusz egy érdekelne :). -
#4542 Mi az hogy mi a neve????Kaptál linket,ha rákattintasz,akkor a cimsorban kiirja.
de a #4527 hozzászólásban is leírták neked.Ne legyél már ennyire láma... -
#4541 Valami iszonyat sok Bf2 hir van mostanaban... de ezek nagyresze modhirek. Erdekelnek ezek valakit? Marmint van ezer plusz egy mod... de oszinten, ezekrol szolo hirek erdekelnek valakit? -
wermo #4540 de mi annak a szmájlik oldalnak a neve? -
TS Zolly #4539 Tod, egyszer már leirtam, herotom van a vidijoktól meg a képektől. Kézzel fogható, kipróbálható gém kell. -
#4538 Ezt nem értem...nekem is letelt a két hét mégse tüntek el ezek az izék...hol itt az igazság? -
#4537 ÁÁÁÁÁÁ én se vagyok már büntiben? :D -
Tgabbar #4536 De mennyi........
Az meg képek halmazának orgánuma...rengeteg...Csak játék meg a d*mo(Tisztelet Geronimo-nak :D ) nincs....... -
#4535 a bf 2 video vannn már? -
TS Zolly #4534 Ma már ma van. Vidékiesem máma már máma van. Ezért felteszem a költöi örökzöld kérdést. BF2 demo lesz? -
TS Zolly #4533 Szegény Szkipi! -
TS Zolly #4532 Meddig?? -
TS Zolly #4531 Gratula akko. -
haxoror #4530 [És közben rájött hogy a halmozott büntinél ez nem igy működik sajna :( ] -
haxoror #4529 [Ja és együttérez egy villámgyors egypercen bellüli SPAMMEL mert ő már megteheti és kitartásra buzdít :D ] -
haxoror #4528 [nem érti mert Skiper spames büntijének is el kellet volna tünnie és már használhatna logót is mert csak a beszólós bünti maradna ] -
haxoror #4527 http://free.srv.hu/t/u/tuvok/ -
#4526 :DDDD
[irigykedik, mert neki még van egy hónapja:'D] -
wermo #4525 na léci most mondjátok má meg pontosan ide írjátok le és ne linkezzetek léci
-
haxoror #4524 És ennek örülök rohattul :) -
haxoror #4523 Már nem vagyok büntiben és nincs egyperces limitem :D -
haxoror #4522 vagyis neked :) -
haxoror #4521 Ez #4519-re ment -
haxoror #4520 Ez :) -
wermo #4519 ja és pontosan melyik oldal azaz mi a címe? ennek a smilyel hejnek? -
#4518 1.jobb klikk a smilen->másolás
2.jobb klikk a hozzászólásban->beillesztés -
wermo #4517 Hogy lehet smilet leszedni eről? -
#4516 Ne is,mert olyan szar a netem hogy dc-zni sem tudok :( !
Szolgáltató váltás pedig csak augusztusban lesz!
Addig nyomom a single player-t! -
#4515 Comanche nem lesz a játékban? -
TS Zolly #4514 Evöpálcikával eszi majd a kinai piac vásárlóit. -
#4513 Bazz ki nejojjon a jatek junius vege elott :D ugy megbasznak maskulonben egyetemen mint a sicc! -
#4512 Tetszik ez a kinai heli. Kiváncsi vagyok mit fog tudni.
Kinai heli -
#4511 akkor jó várakozást!!! -
TS Zolly #4510 Én ezeket a képeket már meg sem nézem. Hisz képeket vidijókat már naon sokat láthattunk. Herotom van már tőle. Nekem, ha a játék egyellöre nem is, de a demo csillapíthatná a gém iránti nagyfokú és türelmetlen érdeklődéemet. -
#4509 kép -
#4508 Bárcsak azon múlna h kijön a demo!!
http://www.battlefield2.info/pic_show.php?gascid=390
http://www.gamespot.com/pc/action/battlefield2/screens.html?page=141
ha még vki nem látta volna ezt a két gépet! -
TS Zolly #4507 Akko majd holnap megint felteszem a kérdésemet. OK? -
#4506 Itt lehet olvasni hogy hogyan is néz ki a BF2 editorban a táj festése és miegymás. -
#4505 Talán majd holnap -
#4504 sajna nem