172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#5912 Miről beszélsz? :D -
#5911 Persze hogy lehet az egyik nagy videoban a gyerek megölte a csapattársád defiblirátoral és utána ujraélesztete :D
Gero: lusta dög nem tudsz kitalálni semmit? csak a másik ötletét legyulni az bezzeg megy :D -
#5910 Nanááááááááá :D
Ezért mondtuk hogy ez lesz a késelős frag felváltója :D -
#5908 Azt tudom, hogy lesz benne, de gyógyításon kívül lehet majd gyíkóni is vele? -
#5907 Nemcsak lenne. Lesz is ;) -
#5906 Persze a kés helyet a Defi a király -
#5905 ------------------------------Gero
Gerzson+M4 -
#5904 Gondoljátok el mi fasza lenne:
Medical Ops--> Nem marad lőszer--> ellenfél mögé és a DEFIBRILLÁTORRAL PÜFF! oda****ni egyet. Kemény lenne. -
#5903 -
#5902 Persze szeret belédhatólni az a sok szép lövedék ami elhagya az M4-t :D -
#5901 Nana........rajtam nem fog az M4........engem szeret :D -
#5900 Ezért leszek mindig is vagy Medic vagy Support :D de ha gero is fent lesz akkor Spec Ops hogy minig M4-el löjem le :DDDDDD -
#5899 Naná :D
Amcsi Spec Opsok rettegjetek :D -
#5898 Mostanság azon gondolkoztam hogy Gero ha az ellenfél az amcsik lesznek és tegyük fel ö kinai vagy MEC lesz akkor csak az amcsi Spec ops embereket fogja legyilkolni az M4-ért :DDDDDDDD -
#5897 Pont annyi volt :D -
#5896 Jó de nem mindegy mekkora memoria volt a gépben mivel szerintem legaláb 1.5 Gb ram biztos volt benne és az nem kevés :) -
#5895 Bízzunk benne hogy jobban sikerül az optimalizálása mint a bf1942-nek! -
#5894 Nah akkor a videókártya miatt neked sem kell aggódnod ahogy elnézem :)
Pont azt néztem, hogy ami a BFCON-05-ön volt gép abba egy GeForce 6800LE volt....szal gyengébb mint az én 6600GT-m. És a játék tükörsimán futott :) Jah és még hozzátenném, hogy még csak most jönnek az optimalizálások is ;) -
#5893 Meg van bocsájtva ! -
#5892 Jajjjj bocs.......a kártya kérdés nem neked akart menni hanem haxorornak :) -
#5891 Ha nagyon kíváncsi vagy megsúgom:6800 GT! -
#5890 Ezért mondtam én is! -
#5889 ÁÁÁ nincs csak 321 db....melyik kell? LOL -
#5888 Elvileg nem fog menni......mivel 1.4-es shader támogatás kell a játéknak. Nem tom neked milyen kártyád van, de sztem egy Ti4200-as nemde? :)
Nah az pl nem támogatja az 1.4-et....szal...ki tudja. -
#5887 vannak valakinek battlefield2es képei?? -
#5886 Azért arra a geforce 4-re kíváncsi leszek! -
#5885 Tedd fel! Az lesz a legegyszerűbb ;-) -
Tgabbar #5884 Valahogy majd csak kibírom :DDD -
haxoror #5883 Szóval Nvidiás lesz? Szuper, akkor a GeForce4-emen simán fog futni. -
#5882 Ha valaki megmondja egy ilyen képről, hogy pontosan milyen gyártmányú és típusú fegyver az ott, az előtt megemelem a kalapom. Anno még azt hiszem Ghost tett fel valami olyan kérdést, hogy milyen altípusai vannak az AR-15/M16-os családnak. Hát nekiálltam kigyűjteni, rövid úton kb. 50 féle fegyvert gyűjtöttem össze, mikor meguntam, főleg amiatt, hogy sokat közülük a feliraton kívűl más nem nagyon különböztet meg. :)) -
#5881 Ameddig nem teszed fel a POE-t én szóba sem állok veled :DDDD -
#5880 Az egy Scopos M16A2 ami a Bf2-ben is benne lesz csak scope nélkül és M203-s gránátvetövel meg egy kis modositásal :) -
Tgabbar #5879 A bal oldali oszlop és a középső oszlop felülről a második csúzlija az mi lenne, 16-os?Mert nem egy m4 a többihez képest ,vagy csak a puska csövén az a valami hosszabb?(gondolom heatshield lessz az ). -
Tgabbar #5878 valóban,de nálam igaz ritkán ,de előfordul,hogy egy nvidia által segített játékban ha álítom a gammát,akkor kifagy....:(. -
#5877 Ki van hírezve bf.hu-ra is a plakát. Joebacsi bannerfrissítés! ;D -
#5876 Attól még, hogy a dobozon ott az nVidia logo, nem jelenti azt, hogy bármilyen optimalizáció történt volna a játékon, hogy nVidia kártyán jobb legyen. -
#5875 Ez egy vicces kijelentes, tekintve, hogy az egesz celja a penztermeles :). -
#5874 Ugyanolyan pénzéhes banda, mint az EA.....összeillenek -
#5873 nvidia...pff -
#5872 Nekem Ati van :P de eddyig minden Bf simán ment a BF2 majdcsak elcsordogál :D