Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrionHungary
nagyot mondtál töröl meg a szádat <#zavart2>

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Fujiryu
Mondom hogy nem adok.Mondjuk ahhoz hogy ezt felfogd, lehet kene egy picit megis adnomm<#banplz>
Mindig ezek a buzi ellentmondasok<#help>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

OrionHungary
szólok ha igénylem <#vigyor1>

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
hogy bevéded mióta összejöttetek <#hehe>

Fujiryu
Neked nemadok <#integet2>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

jappy
na de na.

jobb ma egy sör mint holnap kettõ

hát valakinek kell hamán neked nemjutott :DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

jappy
azok a régi szép idõk:-)

OrionHungary
még jó hogy te legalább kiosztod az eszet...

joebacsi
mer tékázni csúnya dolog!

(aláírásod tetszik :D)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
ez egy kib*szott fórum, ahol mindenki mindenbe belepofizik, de nem csak ezé szeretjük :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

JAG1
Ha visszanézel pár hónapot, akkor láthatod, hogy egy ilyen ügy miatt kurvaanyáztunk a csótányokkal...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

jappy
és mibõl gondolod, hogy én nem fujolok az ilyenekre??<#nemtudom>
én csak annyit írtam, hogy mindenbe belepofizol....

mesor
Nem is olyan rég ezt az "elnezitek neki" dolgot valahogy nem tapasztaltam. Rám biztos nem vonatkozik.<#vigyor2><#hawaii>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

havercsotány
mi már a süllyedõ hajóra szálltunk fel ezt mi is tudjuk<#nezze>
majd a bf3 talán hozza azt a hangulatot ami ezelõtt volt<#hawaii>

Fujiryu
Igazandibol csak arra probaltam celozni, hogy egy olyan klanhoz tartozol amelyiknek az alapitoi mar azert fujoltak, hogy a monitor kozepere rajzoltal egy ikszet.
A lenyeg hogy higul ez a popeszakma <#hawaii>

havercsotány
hát itt a többség leszar mindent<#hehe>

Fujiryu
Sztem a tobbseg leszarja a rangot itt.

Fujiryu
Es ezt azert mondom mert a megasztar 5be akarok menni es a vilagbeke megteremtese jol mutat a portfoliomban:)

havercsotány
aki kapja marja account jelszó 98765432a

Fujiryu
De es pont ezert mondtam, hogy ti elnezitek neki.Nem is azt mondtam, hogy ez toletek rossz, csak mondjuk a szerver reklamozasa egy kicsit eros meg ugye arra is probaltam cewlozni hoyg gyakran alkottok szar elso benyomast es sokaig ragaszkodtok hozza(gondolok itt gameoverre pl) :)

havercsotány
havercsotány
már vártam a hszedet <#hehe>én amikor indult egy ilyen szerver mindig bemondtam a nevét ide csak átsiklott felette mindenki<#nezze>

te is elnézel olyan dolgokat a barátodnak, csajodnak, anyádnak, apádnak, amit másnak nem. nem?

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

jappy
te meg egy fasz aki mindenbe beleugat<#mf2><#levele>

Fujiryu
Igazandibol most vannak szarban paran, mert mivel kocsog vagy nem szolhatnak be neked mert statoddal csal, pedig ha egy normal halando csinalna ezt akkor mar regen el lenne kuldve a picsaba, a zero tolerancia es en vagyok a kemeny es becsuletes elvek jegyeben.

Szoval egyszeruen neked kellenek a pontok es nem azert mert a rang szamit akarhol a jatekban(egyedul a kommandernel).Nezz szembe a tennyel hogy statbuzi vagy<#vigyor5>
<#alien>

havercsotány
<#vigyor5>

JAG1
:-)

Bla-bla-bla, bla-bla, blaaa....

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Herold
Na a sok statbuzi... <#lama>

havercsotány
Zerénd
Tényleg?
Szerver nevet, szerver ipét, stb stb :DDDD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

havercsotány
1600 óra statomat törölték még anno mert feltévedtem egy ilyen szerverre ,én azóta csak vissza veszem (jag-nak:) nekem azért kell a stat mert így nem diszkriminálnak ,nem lógatnak ki a helibõl megvárnak a dzsipbe és ami a legfontosabb beállnak a szakaszomba!)

mackosajt
ez nem egy stat reset?
úgy december tizenvalahány környékén?

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

HTS s3rg1nh00
igen,van 1-2 szerver aminek a konfigja el van baszarintva,és belépés után 3 másodpercenként dobálja a kitüntetéseket,meg mindenki 800000 pontról indul kapásból...ha ilyet láttok a szerverkeresõben,akkor NE az elsõdleges accal menjetek be,mert úgyis nullázzák,mint a csótányékét<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Használtam, csak baszta letölteni, és egybõl jöttem ide pánikolni.
Aztán meglett...

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Már megvan köszi.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Fujiryu
Ez amugy meg hasznalhatod ezt is ha nem talalod :)

havercsotány
Szükségem lenne az ATC bf2 legújabb változatára. (asszem atc bf2 comlete)
Nekem csak az alap van meg és nem találom azt amelyikben minden map megvan.
Egy link nagyon hasznos lenne, ahonnan letölthetem.

havercsotány
jaa, puncis képeket kerestem. :P

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Zerénd
Azt, hogy nincs 100 óra játékideje sem a csiiiitörnek, és már 3 csillagos tábornok rangja van, és még én vagyok a Vadember mi????? :DDD

Valami buzi bug lehet.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

itt sose tudtam mit köll nézni:D

Promi
Hat ez meg?
Lemaradtam valamirol?havercsotany

schrank
azok a régi szép idõk amikor még nem voltak EU-s törvények ...
http://www.youtube.com/v/vOQYq_4yN8k <#rolleyes>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
http://gipszblog.extra.hu/kepek/bebukottak/

schrank
az a baj balcsika hogy igazából 16:9-eset éri megvenni a filmek miatt mert a 16:10 -nél ami a wide szabvány kisebb a film képe
és a mai világába azt mondani valamire hogy már nincs fent a neten <#hehe>

Herold
7cm felett annak minõsül :DDDDD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.