172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#6833 A táncoscsaj is nagyon szimpi... -
obe #6832 hello !
érdekel még valakit a német site forditása , vagy már tul vagytok rajt?
ha még nem küldjetek üzit, aszt leforditom...merénmárnagyonváromagamet -
#6831 OKés Mr. Manson!
Én vceled tartok, ha a maligán eléri a kellő fokot, akkor átvesszük az irányítást!
te csapkodod a bill-t én meg dalolok!
Vagy ha nagyon kiütjük magunkat elhívjuk a Balázs Palit! -
#6830 ha kijön a BF2ö, akkor velük kéne ünnepelni:
vagy talin zenélhetnének:
-
atwe #6829 http://vft.uw.hu ehhez valo -
atwe #6828 043747 itt a kodom ha valakinek sikerűlne valamit kideriteni hogy honaan lehet szedni a játékokat -
atwe #6827 CSak kapjam el aki ezt a oldalt csinálja http://vft.uw.hu
Mert egy kurva játék nincsen fenn nem hogy a battlefield 2 beta -
#6826 Mi meg Gerszonnal meg Geroval megyünk, megverjük az öltönyös fickódat, elvesszük a csajodat, meg a bf2-det, jó? :ÐÐÐ -
#6825 nem
van egy bizonyos http link, amivel a full tartalmat meg lehet nézni, csak tölteni nem tudsz. kiirja a strukturát és a méreteket! -
#6824 Hát erre csak úgy, ha küldesz sms-t, de 10000%, hogy fake. -
Thanatos #6823 oks én viszem az öltönyös faszit, azzal emgveretlek téged és elviszem a bf2-t és a csajt, oks? :DDDD -
Thanatos #6822 -
#6821 hö... hogy is lehet benézni az smswebre? -
#6820 Jah, és a BF2 béta letölthető:
http://vft.uw.hu
Csak nehogy páran komolyan vegyék ;-) -
#6819 Vazzeg, ezt nem értettem reggel, hogy mit töltöttél le. LOL.
Ezt nem le kell tölteni, hanem url-ként be kell adni a winampba.
Felesleges letölteni, bár úgy is műxeni fog :-) -
haxoror #6818 Ez könnyű, nekem a csaj kell a BF2-vel!
Az öltönyös faszit mögüle meg vigye az aki akarja :P -
Tgabbar #6817 Azt tudom mit tud.Azt is ,amit Te...:DD. -
#6816 Ezt alátámasztom!!
És ne is reménykedjünk,mostanában abban hogy lesz demo! -
#6815 Csak annyit írnak a BF2.de-n, hogy ma este 22-től a Gigagames-en vetítenek valamennyit a játékból és lesznek új (mennyire új?) hírek. -
#6814 És ki a faszomat érdekli a DF-ben + a többiben az m4????? Kedvenc játékaim a DF-ek vóltak SOF
1-2 ig aztán meg a COD,BF! És soha nem használtam.... attól, hogy a POE-ban jó, a többi játékban nem szükségszerű... PL. az M8 1 szar a POE-ban és a valóságban éppen arra cserélik le az összes fegyvereüket! M4,M16A2,M16A2/M203,SAW bye bye!!
-
#6813 Naná ;) -
#6812 Nézni fogjuk! -
#6811 De azért örülnék ha egy németes kezdene valamit ezzel a szöveggel :) -
#6810 Nah ma lesz a "TV"-be a Battlefield 2. Szedjétek le ezt és tegyétek be winampba.....az adás este 10-kor lesz.....enjoy ;) -
#6809 Te csak ne szóld le az M4-et. Inkább tedd fel újra a PoE-t azt meglátod mit is tud a drága ;) -
Tgabbar #6808
A próféta szóljon belőled :DDDD. -
#6807 M4 RULZ -
#6806 -
Thanatos #6805 főleg akkor fog odabaszni ha végső optimalizációnál kiveszik és valami normális fegyvert raknak be helyette :PPPP -
Thanatos #6804 bah de attól mgé a reményhal esete van és kész, amugy meg vegyétek tudomásul hogy nem lesz dmo fcsak full után és punktum! -
#6803 -
#6802 BF2 -
#6801 Bazzeg...megnéztem egy-két játékba hogy hogy néz ki az M4...háááát....Close combatba, joint operationba meg az új delta forceba is egy hányinger.... BF2 az isten....nah ott odab@sz ;) -
#6800 Figyi....kár már ezen a demó témán lovagolni....ahogy mrmanson is mondta az ea ki fogja adni közleménybe 2-3 héttel előtte h lesz demó. Szal május-júniusig sztem el lehet felejteni a témát...szomorú de ez van :( -
Thanatos #6799 deröhögnék ha mégis lenne :DDD amugy szerintem se lesz de amig élünk remélünk! sőt a lepényhal először a reményhal meg utoljára! :P -
#6798 Jóvan....de úgyse lesz :P -
Thanatos #6797 ok deha mégis akkor te nem jáccol vele mert ugyse, oks? :D -
#6796 Bízni lehet....de úgyse lesz :P -
#6795 De én bizok benne hogy 25 én lesz demo :D ( ami csupa csupa szeretet) -
#6794 Jah ez igaz....