172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
atwe #6913 Helo minden kinek nem tudtok adni fileplanethez a Regisztráciot hogy le tölt hesem a tv adás
Elöre is köszi -
#6912 Hát igen.......most örülök neki igazán, hogy nem márciusban kaptuk meg a gémet... -
#6911 Hát nekem a winamp 5.x lejátsza.......nem tom neked miért nem -
#6910 Láma banda...billel vezette a helit...LOL -
Tgabbar #6909 Akkor valóban szomorú...:(. -
#6908 De ök is azzal nyomták :( -
Tgabbar #6907 Ők bizonyára nem a press-release-el tolták :). -
#6906 Ez a tegnapi videó elég kiábrándító vólt! A T-90 az eljén, utánna lefagyott LOL ... meg elég érdekessen viselkednek a különböző tárgyak! Pl.: a végén a 2 tank amikor becsapódik a tűzérség enyhén szólva is LOL vólt a reakció!
Remélem kész lessz a kiadásra és javítanak a dolgokon... -
Tgabbar #6905 Még egy ilyen nyunyi bandát,mint ezeket a német tv-s srácokat....! -
#6904 LOL -
Thanatos #6903 szivesen máskoris :PP -
#6902 uhh a francba, latod erre nem is gondoltam
koszi a segitseget -
#6901 loál -
Thanatos #6900 elöbb ki kell tömöriteni -
#6899 Gero, ezt mivel lehet lejatszani??? nekem nem akarja elinditan winampal se :( -
#6898 Én láttam, de azért letöltöm....kell a gyűjteménybe :) -
#6897 A végén a commander módot te sem láttad :P -
#6896 akkor jó :D -
#6895 Nem is neked linkeltem MrManson -
#6894 nem és nem -
#6893 Ha valaki nem látta volna a tegnapi TV-s vetitést az itt letöltheti :P (fileplanet) -
#6892 Nem lattam semmilyen adast... en csak arrol beszelek, hogy mi a koze az EA-nak ahoz, hogy milyen fejletsegi szinten all jelenleg a jatek. Eskuszom nem birom osszerakni a kirakost... elhiszem, hogy EAnak kemeny beleszolasa van a kiadasi datummal stb kapcsoaltban, de ha ar mindenkeppen anyazni akarnak valakit akkor tessek a Digitall Illusion-t.
Ha szar van a levesben akkor sem a pincert kell agyonverni :D (hacsak nem o szart bele :). De amugy ez is tok lenyegtelen, szepen csendben varni kell, addig meg jatszani amid van (pl farkaddal :D).
Utobbit csak ugy altalanossagba irtam, nem szantam senkinek, es csak az ilyen szelsoseges (peticio) ellen emeltem hangot, egy jatek varasaba / rajongasba semmi rosszat nem latok! -
#6891 nah most lett vége...azért a végén a commander mód odab@szott :) -
#6890 Bár nemtom te nézted-e ezt a "TV"-s adást.......de megértem így az EA-t hogy nem ad ki demót.....a játék még nincs olyan állapotban -
#6889 Nem én kezdtem :) -
#6888 Ez mekkora lama hulyeseg. Mennyetek mar, nehogy mar egy szaros jatek miatt ki kelljen verni a port... beszarok. -
#6887 A vége már egész jó volt....de a tank belső nézet....hááááát... -
#6886 Folytatódik!!! -
#6885 jajajaja......Ráadásúl még az M4-et is csak 1 mp-ig mutatták :( -
#6884 Háát vazzeg semmi újdonságot nem tudnunk meg belőle.
EA SuXX. -
#6883 Hát elég lámák játszanak vele..... -
#6882 Lesz folyt. köv :D -
#6881 Még nincs vége! -
#6880 Hát mit ne mondjak azért ez a 2 perc amit láttam belőle elég elszomorító......és ha már én ilyet mondok..... -
#6879 vege? mien volt lekestem:( -
#6878 Jah LOL :D -
#6877 Nálam simán megy csak lagol :P -
#6876 vagy csak nálam fagyott le a Winamp? -
#6875 A róhad németek élö egyenesben játszotak a játékal csak lefagyot a BF :D -
#6874 Lefagyott a játék, meg úgy néz ki behalt az egész live stream