172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#7033 De mi más lehetne?
Na mind1....azt se kell megvenni :D -
#7032 LOL, a kieg nem biztoa, az biztos, hogy dájszkanada csinálja :( -
#7031 nah úgy néz ki a dolog, hogy lehet kapunk majd egy kieget is a bf2-höz....és ami a legdúrvább és amitől már isten sem ment meg minket, hogy a DICE Canada csinálja ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..... :(
(Persze ez még nem biztos h kieg lesz de tuti :D) -
atwe #7030 Nem elitam hanem vettem ramot
Ami nem árt ugye -
#7029 HA 1* kell neki az 1.4-es shader ahhoz, hogy elinduljon akkor nem :P -
#7028 És ha megnézitek a dice oldalon a megjelenéseket csak bf-es van ott és van egy ilyen : Untitled - PC - FPS** - Fall -05
Csaknem kieg? :D -
haxoror #7027 Mindentől függetlenül röhejes hogy már elő lehet rendelni DE a gépigény még mindig titok, nem hiszem el hogy lebutítva nem fog eldöcögni egy GeForce4Ti-n :P -
#7026 Bár lehet akinek megvolt a pénze az bánatában mind elitta a halasztás után :D -
Thanatos #7025 -
#7024 Főleg úgy, hogy elvileg már március végén a boltokban kellett volna lennie -
Thanatos #7023 erre mondják hogy sajnos ez már egyéni soc problem... (amugy meg évente egy gamera összeszedni a pénzt azért nem olyan vészes...) -
atwe #7022 Úgy látom mehetek falazni -
atwe #7021 Csak az a baj a havi keresetem 3500ft.Ami a motor benzinhez kell.
Újságg hordásal nem lehet többet keresni a fatermeg nem fogg adni csak ha egész nyáron nála gájázok
-
Thanatos #7020 én mgé semmi infot nem hallotam róla hogy miylen védelem lesz és ha ea-nak van egy csöpp esze is akkor nem sf3... bf42 is ezzel futott be hogy eleinte hagyták warez verziok burjánzáát (magyarul lehetett törött szervert...) azt emiat akik emgkedvelték azok elöbb utobb ugyis megvették... (naivság azt hinni hogy nem direkt hagyták hogy legyen oylan modszer amivel lehet törött szervert csinálni...)
mig ennek az ellenkezőját rendesen bebukta már nem egy multiorientált game.... (pl soldner is azért bukott el emrt első patch után már nem nagyon lehetett tört szervert csinálni ott is hagyta mindenki..., de pl joint opsz is hasonlo eset...., jól bevédték azt a kutyát nem érdekli...)
szal szvsz elhibázott lépés lenne ea-tól über védelmet pakolni rá... (mert ugyan ugy is emgvennék sokan de szvsz kb fele annyian mint amugy..., magyarországon emg még annyian se...) -
#7019 Tőlem aztán bevédhetik azzal is....meg kell venni és kész :P -
#7018 de -
Thanatos #7017 max megveszed.... demot midnenki kiprobálja és akinek bejön az ugyis kénytelen lesz elöbb utobb megvenni :) -
atwe #7016 Ja szeretném még kérdezni ugye ezt nem fogják sf3 védeni
Mert az még máig nem tudják rendesen feltörni -
atwe #7015 Kösz én inkább játszanék 1024*768 be mediumon nem kel árnyék mert az nagyon megfogja videokártya teljesitményét
A Driver3 árnyékal 1024*768 ment 15-20fps árnyék nélkül 40-50 fps
Én azt mondom hogy nem kell csilivili és menifog -
#7014 Ez az oldal úgyis mindig 1 hét késéssel frissül...szal még várhatunk :D -
#7013 hát azért az EA-t megvárnám még
itt: http://www.eagames.com/official/battlefield/battlefield2/us/home.jsp -
#7012 Hát amit én régebben mondtam, hogy 1.4-es shadert támogató videókari kell neki az már biztos! Szal akinek Ti4200-asa van az felejtheti el.
GeForce FX szériától felfelé és a Radeon 9600 és az felettieket támogatja az egyik hivatalos EA oldal szerint. És ezt régebben is elmondták és mindenhol hangsúllyozták, hogy kell neki az 1.4-es shader támogatás! -
#7011 800x600 low-ban biztos menni fog -
#7010 Hát jah......1-2 héten belül valszeg lesz is :) -
atwe #7009 Én még bizakodo vagyok egy ideig
De ha ilyen gépigénye lesz. én Biztos nem tudok majd rendesen játszani
Otthoni paksi atom erömüm:
-3006 intel cel d proci
-786 ram
kis gyenge 9550Xt 480/660 videokártya igyis ebben az
évben 40ropit költötem a gépre
Én már nem akarok költeni idén -
haxoror #7008 Na most hogy megvolt a full bejelentése akár ki is adhatják a demot -
#7007 Akkor annyi na :)
Pár nap már ide vagy oda tök mind1 :) -
#7006 42vagy43nap..asszem -
#7005 Igen! De amig ki nem jön, nem szabad elhinni. DICEnek sem! Ha EA azt mondja fehér akkor az fehér.
Ha elkészül a cucc, és EA nem hajlandó kiadni nyáron akkor nem is lesz...
... de bizzunk benne, mert ki kell irnom a szabadságomat! -
#7004 Demó dátum még nincs, de mivel a teljesig van 1 hónap ezért szvsz a demó 2 héten belül kinn lesz.....de ki a f@szt érdekel, ha már csak 1 hónap a teljes :D -
#7003 Majd hiszem ha a kezemben lesz! -
#7002 Ez hivatalos DICE.....nem EA :)
Meg aztán ezen valszeg már nem fognak..... -
#7001 Bazzeg 1 hónap már csak ÁÁÁÁÁ -
#7000 2005. Június 5
- remélhetöleg nem változtatnak rajta. Bár kinézem belölük! Demo dátum? -
#6999 jowan elirtam sry Gero linkjére katt :)) -
#6998 Csekk disz -
#6997 Uj Hír :)) Bf2 megjelenés -
#6996 Mégse lehet.....érdekes koncepció mindenesetre. -
#6995 Asszem ezt szét lehet kapni mivel 3 részes és tettszés szerint lehet baherálni :) -
#6994 Nem rossz,kár hogy bal kezes vagyok :( !