172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#7153 vettem, akkor számloljon vissza június 17. 00:00-ig? -
#7152 Nah ellépek melóba....remélem mire hazaérek addigra lesz új videó vagy kép :D -
#7151 Nem is kicsit :D -
#7150 remélem nincs igazam!;) Az a lényeg h az amcsikat írtsuk!!MEC,KINA!!
Ha meghal vki akkor itt is itt fogja hagyni a kis pakját?? :D -
haxoror #7149 Én az arabokkal leszek! -
#7148 Csak 6*.....én már vagy 15* láttam :P -
#7147 Éljen a MEC :) -
#7146 Azt csak hiszed :) -
haxoror #7145 Én az arabokkal leszek! -
#7144 na megyek COD-ozni ,ölni akarok már!!
Ugy érzem egy ideig most nyugi lesz Bf2 téren,kiadtak videót,pár sreent... -
#7143 Tankbelső eléggé részletes,azt láttad h amikor a tank lő akkor igy belülről beremeg az egész?!Elég durva! Most kezdem 6szorra nézni!!:D Az arab jÓl nyomta a cigánykereket!;D -
#7142 Azért ezek az EA-sek hiába köcsögök azért tudják mi a jó....itt gondolok, hogy egy csomó videóba M4-el mennek :D -
#7141 Nem érdemes szvsz megrendelni, mert az első nap úgyse kapod meg. Meg aztán mennyivel fílingesebb már 10-15 emberrel bekempelni a boltot és a kosárba rakni ugyanennyi BF2-őt :) -
#7140 Nem elővételbe renelted meg?? :D Aszondod pestre hamarabb ér?? -
#7139 Szarok...meg aztán nem tom de ezekbe a press release-es verziókba lebutították a tank belsőnézetet vagy mi....mert alig lehet kilátni....de szerencsére ebbe a videóba látni, hogy milyen is a valódi belsőnézet....lehet az EA-sek féltek a teszterektől azt nekik direkt lebutították a belsőnézetet, hogy ne lássanak annyit :DD -
#7138 há' jah,tökéletesre ugyse tudják megcsinálni...
Na azé a videót megnézem még egyszer!Meg azta cigánykereket is ;)
Tényleg azok a Giga.de videókon mi van?! Érdemes leszedni?? -
#7137 De a legrosszabb júniusban lesz....amikor már csak pár nap lesz majd hátra.....hát asszem Zs0lt1ékkal felmegyünk előző nap pestre (igaz ők pestiek :)) és bekempeljük a boltot :D -
#7136 Ha tartják a márciusi megjelenést akkor most kb a 20. patchnél tartanánk ;) -
#7135 ja egyre jobban néz ki!A fizikán is nagyon sokat javítottak!Most már nem repkednek az emberek 10-20 métereket :) Huh áá én se tudok mit mondani...és képzeld el ha tartják a márciusi megjelenést!! :D De ezt a pár napot ki lehet bírni,ha ennyit vártunk! -
#7134 LOL....mekkora már amikor az anti-tankos MP5-el lövi az egyik MEC-et azt milyen cigánykereket dob már :DDD -
#7133 megint?! a Stalker-t birom,már legalább 3szor lesz ott E3-on!
E3: Május 17-20. -
#7132 48 nap már igazán nem sok........huhh miket beszélek......kibaszott sok :D
De azért mégse több hónap nemde? :)
M4 BŰNTET ÁÁÁÁÁÁÁÁ
Azért ezen a videón már látszik, hogy közel a final állapot ;) -
#7131 Ott lesz hát :) -
#7130 E3-on ott lesz?! -
#7129 Hát már ,,odabasz'' egy videó azt azért megnézem ;D M4 nagyon kiály volt! Meg az MP5(antitank-osnak a fegyvere) válhoz tartása!Jó kis csata jelenetek voltak
48 nap?! Sok az még!Juni legeleje jobb lett volna,egész nyaram számgép elött töltöttem volna!(igy is ha kijön;) -
#7128 Valaki fogjon le........Zs0lt1 hol vagy ilyenkor amikor videóelemzést kellene csinálni :D
Amúgy meg itt a tank belsőnézet fasza volt nemúgy mint az előző nemhivatalos videókba -
#7127 Még 48 nap VÁÁÁÁÁ -
#7126 A demo junius közepén jön és a teljes is mivel európában elöbb jelenik meg :P -
#7125 Azt mondtad nem nézel több videót :P
Huhhh az M4 odab@sz :) -
#7124 be lehetne építeni egy visszaszámlálót a fejlécbe :) tök jó lenne:) -
#7123 ahh megnéztem a videót... csak Gero reakcióját tudom ismételni... -
#7122 hát nem :)
Hát ha a demo csak a teljes után jön ki,akkor max azok töltik le akik nem veszik meg eredetibe (ha lesz MPDemo) én már nem idegesítem magam videó nézesékkel,néha megnézek pár sceent aztán annyi elég!
1 és fél hónap kb van még hátra,nem?! -
#7121 Áhhh bűntető videó -
#7120 A demó után két héttel jön....arra írtam te :) -
#7119 Huhh nem szarok :) -
#7118 új sceenshot
új sceenshot 2
új sceenshot 3
új sceenshot 4
új sceenshot 5
új sceenshot 6 -
#7117 Na a Bf2 megjelenése európában Junius 17 amcsiknál csak Junius 23 :P
És megérkezet a Havi BF2-s levél melynek tartalmát itt megtalálhatjátok :)
És az új videot pedig itt találjátok (van benne M4A1 Gero :D) -
#7116 sztem két hónapot akart írni... :) -
#7115 de hát ha elobb lesz full mint demo? :) -
#7114 remek, ujabb világnyelv... remélem koreai oldalakat nem szoktál nézni