172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#7714 Majd lesz PoE BF2-re, abban biztos lesz A-10, meg talán az oroszok is kapnak valami normális bombázót (a mostani Su elég béna). -
#7713 Ez is egy nagyon tanúlságos iromány...nagyon sok dolgot meg lehet belőle tudni! -
#7712 A helikopter nekem általában csak zsákmány, de néha tényleg közel megyek hozzá. ;))) Na tényleg jó8. :) -
#7711 Nembaj lesz időd megszokni ;) -
#7710 Gyóccakát, a kazettás legyen veletek! -
#7709 "I personally loved this gun as it was accurate and precise." Ezt mondta az egyik BF2 teszter az M4-re :D -
#7708 Ja azaz Havok. Összekevertem. :) -
#7707 Jah és most olvasom, hogy állítólag nem lesz demó a teljes játék megjelenése előtt......mind1 nekem már nem is kell......ide a fullt! :) -
#7706 Jah és egy Anti-Tankos csak a logó eltakarja :D -
#7705 A képen két MEC Assault, egy MEC Spec Ops, egy T-90-es tank és egy Mi-28 Havok látható :) -
#7704 Számoljunk együtt vissza minden este 9-től 10-ig. -
#7703 Ez valami Hokum nem? -
#7702 Ez mind2 vadászbombázó, de azért remélem csinálnak egy-két vérbeli bombázót is a játékba aminek még a gépágyúja is konzervnyitó. :) -
#7701 Egy új hivatalos háttérkép....csini :)
-
#7700 Hát ez szomorú, na mindegy azért remélem lesz benne legalább egy SU-25 vagy valami amivel szórni lehet a bádogdobozokat. -
#7699 ja, még 35 nap.. :))
számoljunk egyet vissza minden este -
#7698 tuti kamu, a fórumokon mondták meg álítolag a GS onlinon... -
#7697 Ja és biztos elírás,mert a DVD változaton már a Brothers In Arms van :D
De azért nem lett volna rossz -
#7696 35 nap már csak!!
Ja és a GameStaros iromány biztos kamu...nem volt értelme vitázni rakta... :) -
#7695 POE pedig a legjobb ;)
És igen....van benne :) -
#7694 hmm poe-t nemismerem, mert nemszeressukavietnamot :) -
#7693 a poéban is volt asszem -
#7692 nem hiszem, hogy lemodellezték, fizikát gyúrtak rá, és most dobnák a szemétbe :)
épp azt mutogatják sok helyen, hogy milyen jól fel lehet vele helyből szállni...jó poén lesz az biztos :) -
#7691 ezt mar lattam reg :)) -
#7690 Olvasnivaló :) -
#7689 Benne lesznek.....lesznek meglepetéscuccok higgyétek el. Nem mutatnak ám meg a gonosz EA-s bácsik mindent :) -
haxoror #7688 Oké hogy vannak szkrínek de benne is lesz a véglegesben vagy balanceból kihagyják? -
#7687 Csak egy videointerjú van a GS-n de mivel nem a DVD-s van meg igy nem tudom mi van a filmen de majd holnap megveszem a DVD-st :)
-
haxoror #7686 Oké vannak szkrínek de benne is lesz a véglegesben vagy balanceból kihagyják? -
#7685 Eleve cd-s kiadás.....és egy csomó demó fel van sorolva amik között ott van a splinter cell 3 is.....és tudjuk, hogy annak a demója több mint 600MB...szal innen is látszik, hogy elírás -
#7684 +f35, csak ez nincs a listán, de rengeteg screenshot van róla -
haxoror #7683 szimpla elírás? -
haxoror #7682 Egyelőre ennyi van az USA-nak:
F-15E StrikeEagle
F-18E/F SuperHornet -
#7681 jajj má, hogy lenne demó. Nem tom ilyenen mit vaciláltok egyáltalán. Szimpla elírás -
#7680 csak neked :)
-
#7679 alapból sztem nem (nem volt még egyik screenshoton sem, és nincs is a járműlistában, bár ez utóbbi sokat nem ér, mert pl az f35 sincs benne, pedig már egy rakat kép volt róla) -
#7678 senkinek nincs Gs-e? -
#7677 Lesz a BF2-ben Thunderbolt? -
Nagydög #7676 "még nem jött meg nekme se:("
Lassan olyanok leszunk, mint egy kikapos leany kollegium. :))) -
#7675 még nem jött meg nekme se:(