172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#7794 bagoly powa -
Thanatos #7793 hmm -
#7792 -
TS Zolly #7791 Csak ne követelezzünk!
Voltam Vietnámba. Asszem maradok DC-s. -
TS Zolly #7790 Játékot nem lassitja az igaz. De egy kissebb kaliberü gépet elég rendesen megakaszt. -
TS Zolly #7789 Ez csak bug. Olyan gyorsan fogják kiadni a gémet, hogy nem is lesz az illen hibákat orvosolni. Majd talán a pecsban már nem lesz bent. -
#7788 :DDDD -
atwe #7787 Hát már nekem is elegem van a amcsi világmegmentésel -
#7786 ... és milyen jól halad!! -
haxoror #7785 Én az arabokkal leszek! -
#7784 Jéééé ez a MEC most tanul lebegni :DDD -
Thanatos #7783 -
ACE #7782 Aszittem legalább ki vannak rakva a high movie-k... -
#7781 Látom frissült thx ;) -
#7780 :D
pill mindjárt megcsinálom az ápgrédet :) -
#7779 Jah. Most írtam bf.hu-n egy cikket....ott vannak az ign-es videók és azok között van egy felélesztés....de az mekkora lol....lelővik a faszit....odamegy a medic és feléleszti....erre jön az ellen és mind a kettőjüket elüti egy buggyval :DDD -
#7778 off
hát irodalom, töri viccesen könnyű volt (igaz 2es volt a cél, de még sztem 4es is lesz szinte null tanulással )
matekból viszont eléggé kigyúrtam magam(angol, matek a felvételi tárgyam), de ahhoz képest még az emelt is elég könnyű volt, és legalább azt nem b@szogatják (csak a közepet iratják újra)
amúgy az egész úgy ahogy van egy nagy lol volt (most írhatnák erről oldalakat, mert eléggé tisztában voltam mindennel a legelejétől, de inkább nem teszem)
a lényeg az, hogy én nagyon jól kijöttem belőle
amúgy köszi hogy kérdezted :)
on
tudsz nekem egy olyan videót linkelni, amiben használnak defibrit a 600megáson kívül? -
#7777 Joebacsi egy bannerfrissítést kérnék ha lehet :) -
#7776 Tényleg érettségi hogy sikerült eddig? :)
sry off -
#7775 viszont a szerver oldali beállítás nem hülyeség... -
ACE #7774 tankok százait? Nem arról van szó, hogy a játékban végig megmaradjanak a roncsok, hanem hogy egy ideig maradjanak ott... ez szerintem rohadtul nem számolásigényes, nem ez fogja lelassítani a játékot... -
#7773 Nem lesz ilyen nem kell aggódni.....vagy szerver beállítás kérdése lesz a dolog vagy olyan amilyennek a készítők elképzelik :) -
TS Zolly #7772 Meg azért furcsa lenne, ha kilőnek egy tankot, és az arra haladó nem bír továbbmenni, mert nem látja. -
#7771 eléggé belassulna fps-témában a cucc, ha tankroncsok százait kéne feldolgozni a pc-nek, szóval szerintem tűnjön csak el...
mellesleg ha vki meg beállítja hogy ott maradjon (ha videóbeállítástól függ), a másik meg nem, akkor úgyse lesz taktiai értelme az egésznek, mivel ha elbújik vki egy roncs mögé, a másik már nem is látja a roncsot, csak annyit, hogy egy állat a semmi mögött kommandózik és nagynak hiszi magát, mert mindig ugyanarra a pontra guggol vissza.. -
#7770 33 :PPP -
#7769 Jah, valamelyikben szétrobban, vmelyikben kis idő múlva robban szét, van ahol eltűnik, sőt van ahol ottmarad hosszabb időre.
Valszeg a különféle videóbeállítások miatt van. Bár már azt is hallani lehetett, hogy szerver beállítás kérdése. Majd meglátjuk. 34 nap múlva ;-) -
#7768 Ezt nem tudni még igazán, mert valamelyik videóban eltűnik rögtön, valamelyikbe me megmarad -
ACE #7767 Jól látom, hogy a tankok kilövésük után felrobbannak, és egyszerűen köddé válnak? Ez a véglegesben ugye nem így lesz? -
ACE #7766 Azt kéne még tudni, hogy ezeket a videókat milyen gépen csinálták... Remélem enyémen azér' fullon is jól el fog menni :) Bár procit nem ártana cserélnem... -
#7765 Jah, köcsög ign.
Már előre tiltakoznak az ellen, hogy nehogy valaki felrakja valahová a nagyfelbontású videókat. (Lásd totalbf2 hír komment).
Nagyon remélem, hogy csak lesz valaki aki feltolja valahová a nagyokat. -
#7764 Jaja.....ezt mondták is ;) -
ACE #7763 Bakker, már ezekből a kis videókból is kitűnik pl. hogy a hangok isonyatosak lesznek... Dejó hogy vettem Audigy 2 ZS-t :D -
#7762 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ KÖSZI SZÉPEN -
obe #7761 A német bf2-es közösség egy (vezetö)tagját meghivta az EA berlini bemutatójára erről egy kis riport.Már elsőre kijelentheti a meghívott emberke hogy az EA tényleges lépéseket tett a rajongók(játékosok)kívánságaival kapcsolatban.riport:
..Az idő haladtával egyre szkeptikusabb voltam a játék minőségével kapcsolatban, amely valószinüleg az előirt hónapban meg is jelenik.
Tegnap nem csak hogy játszhattam a stuffal(de jo neki vazz), de éltem a lehetőséggel, és három németek által is ismert vezető játékkészítőkkel is elbeszálgettem.9 órán keresztül vesézték a játékot, melyből szép kis screenshot, és videoanygot raktak össze, melyet hamarosan a német bf2 játékközösség részére bocsájtanak, rengeteg news-zel....Összegzés:
Az EA -nél remek emberkék dolgoznak, akiknek humoruk is van..stb, a lényeg pedig: a bf2 egy kalapács lesz(németeknél annit jelent kb.:kibaszott jo lesz), és az előbb említett video és képanyag hamarossan felkerül minden bf2-vel foglalkozó web-site-ra, aszonygya megéri megnézni:)
-
#7760 Csak a 640*480-as felbontású! A 320*240-eset simán le tudod cibálni! -
ACE #7759 Ezeket a videókat télleg rakja fel valaki valahova, mert ez az IGN Insider fizetős... -
#7758 Aki tud németűl mondja már el ennek a hírnek a lényegét...megköszönném :) -
#7757 ;) -
#7756 Hát nem tudom. Ha Starforce-ot kap akkor szipka és lehet rá várni eleget, de én akkor se veszem meg úgy hogy ki se próbáltam. Ettől még ha valaki ezt máshogy gondolja az nem baj. ;) -
#7755 Hát megnéztem az összeset....hááááát MINDENKI AZONNAL SZEDJE LE ÉS NÉZZE MEG! :D