172092
  • Skiper
    bagoly powa
  • Thanatos
    hmm
  • Skiper
  • TS Zolly
    Csak ne követelezzünk!

Voltam Vietnámba. Asszem maradok DC-s.
  • TS Zolly
    Játékot nem lassitja az igaz. De egy kissebb kaliberü gépet elég rendesen megakaszt.
  • TS Zolly
    Ez csak bug. Olyan gyorsan fogják kiadni a gémet, hogy nem is lesz az illen hibákat orvosolni. Majd talán a pecsban már nem lesz bent.
  • Hysteria
    :DDDD
  • atwe
    Hát már nekem is elegem van a amcsi világmegmentésel
  • Skiper
    ... és milyen jól halad!!
  • haxoror
    Én az arabokkal leszek!
  • TDC Geronimo
    Jéééé ez a MEC most tanul lebegni :DDD
  • Thanatos
  • ACE
    Aszittem legalább ki vannak rakva a high movie-k...
  • TDC Geronimo
    Látom frissült thx ;)
  • joebacsi
    :D
    pill mindjárt megcsinálom az ápgrédet :)
  • TDC Geronimo
    Jah. Most írtam bf.hu-n egy cikket....ott vannak az ign-es videók és azok között van egy felélesztés....de az mekkora lol....lelővik a faszit....odamegy a medic és feléleszti....erre jön az ellen és mind a kettőjüket elüti egy buggyval :DDD
  • joebacsi
    off
    hát irodalom, töri viccesen könnyű volt (igaz 2es volt a cél, de még sztem 4es is lesz szinte null tanulással )
    matekból viszont eléggé kigyúrtam magam(angol, matek a felvételi tárgyam), de ahhoz képest még az emelt is elég könnyű volt, és legalább azt nem b@szogatják (csak a közepet iratják újra)
    amúgy az egész úgy ahogy van egy nagy lol volt (most írhatnák erről oldalakat, mert eléggé tisztában voltam mindennel a legelejétől, de inkább nem teszem)
    a lényeg az, hogy én nagyon jól kijöttem belőle
    amúgy köszi hogy kérdezted :)
    on
    tudsz nekem egy olyan videót linkelni, amiben használnak defibrit a 600megáson kívül?
  • TDC Geronimo
    Joebacsi egy bannerfrissítést kérnék ha lehet :)
  • TDC Geronimo
    Tényleg érettségi hogy sikerült eddig? :)
    sry off
  • joebacsi
    viszont a szerver oldali beállítás nem hülyeség...
  • ACE
    tankok százait? Nem arról van szó, hogy a játékban végig megmaradjanak a roncsok, hanem hogy egy ideig maradjanak ott... ez szerintem rohadtul nem számolásigényes, nem ez fogja lelassítani a játékot...
  • TDC Geronimo
    Nem lesz ilyen nem kell aggódni.....vagy szerver beállítás kérdése lesz a dolog vagy olyan amilyennek a készítők elképzelik :)
  • TS Zolly
    Meg azért furcsa lenne, ha kilőnek egy tankot, és az arra haladó nem bír továbbmenni, mert nem látja.
  • Skiper
    eléggé belassulna fps-témában a cucc, ha tankroncsok százait kéne feldolgozni a pc-nek, szóval szerintem tűnjön csak el...
    mellesleg ha vki meg beállítja hogy ott maradjon (ha videóbeállítástól függ), a másik meg nem, akkor úgyse lesz taktiai értelme az egésznek, mivel ha elbújik vki egy roncs mögé, a másik már nem is látja a roncsot, csak annyit, hogy egy állat a semmi mögött kommandózik és nagynak hiszi magát, mert mindig ugyanarra a pontra guggol vissza..
  • Hysteria
    33 :PPP
  • Zs0lt1
    Jah, valamelyikben szétrobban, vmelyikben kis idő múlva robban szét, van ahol eltűnik, sőt van ahol ottmarad hosszabb időre.
    Valszeg a különféle videóbeállítások miatt van. Bár már azt is hallani lehetett, hogy szerver beállítás kérdése. Majd meglátjuk. 34 nap múlva ;-)
  • TDC Geronimo
    Ezt nem tudni még igazán, mert valamelyik videóban eltűnik rögtön, valamelyikbe me megmarad
  • ACE
    Jól látom, hogy a tankok kilövésük után felrobbannak, és egyszerűen köddé válnak? Ez a véglegesben ugye nem így lesz?
  • ACE
    Azt kéne még tudni, hogy ezeket a videókat milyen gépen csinálták... Remélem enyémen azér' fullon is jól el fog menni :) Bár procit nem ártana cserélnem...
  • Zs0lt1
    Jah, köcsög ign.
    Már előre tiltakoznak az ellen, hogy nehogy valaki felrakja valahová a nagyfelbontású videókat. (Lásd totalbf2 hír komment).
    Nagyon remélem, hogy csak lesz valaki aki feltolja valahová a nagyokat.
  • TDC Geronimo
    Jaja.....ezt mondták is ;)
  • ACE
    Bakker, már ezekből a kis videókból is kitűnik pl. hogy a hangok isonyatosak lesznek... Dejó hogy vettem Audigy 2 ZS-t :D
  • TDC Geronimo
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ KÖSZI SZÉPEN
  • obe
    A német bf2-es közösség egy (vezetö)tagját meghivta az EA berlini bemutatójára erről egy kis riport.Már elsőre kijelentheti a meghívott emberke hogy az EA tényleges lépéseket tett a rajongók(játékosok)kívánságaival kapcsolatban.riport:
    ..Az idő haladtával egyre szkeptikusabb voltam a játék minőségével kapcsolatban, amely valószinüleg az előirt hónapban meg is jelenik.
    Tegnap nem csak hogy játszhattam a stuffal(de jo neki vazz), de éltem a lehetőséggel, és három németek által is ismert vezető játékkészítőkkel is elbeszálgettem.9 órán keresztül vesézték a játékot, melyből szép kis screenshot, és videoanygot raktak össze, melyet hamarosan a német bf2 játékközösség részére bocsájtanak, rengeteg news-zel....Összegzés:
    Az EA -nél remek emberkék dolgoznak, akiknek humoruk is van..stb, a lényeg pedig: a bf2 egy kalapács lesz(németeknél annit jelent kb.:kibaszott jo lesz), és az előbb említett video és képanyag hamarossan felkerül minden bf2-vel foglalkozó web-site-ra, aszonygya megéri megnézni:)
  • TDC Geronimo
    Csak a 640*480-as felbontású! A 320*240-eset simán le tudod cibálni!
  • ACE
    Ezeket a videókat télleg rakja fel valaki valahova, mert ez az IGN Insider fizetős...
  • TDC Geronimo
    Aki tud németűl mondja már el ennek a hírnek a lényegét...megköszönném :)
  • TDC Geronimo
    ;)
  • DannyL
    Hát nem tudom. Ha Starforce-ot kap akkor szipka és lehet rá várni eleget, de én akkor se veszem meg úgy hogy ki se próbáltam. Ettől még ha valaki ezt máshogy gondolja az nem baj. ;)
  • TDC Geronimo
    Hát megnéztem az összeset....hááááát MINDENKI AZONNAL SZEDJE LE ÉS NÉZZE MEG! :D